Kızım ya bizim herşeyimiz bukadar mı benzer gider maşallah. Bir farkla o da doktorumun ümitsiz seninkinin ümitli olması. Belki ben yanlış anladım Onu da. Hadi hayırlısı bakalım.
Maşallah canım ya biz de o günleri görebilecek miyiz ki??
Hoşgeldin aramıza canım. Doktor kontrolünde misin? Kendi kendine mi bebiş çalışması yapıyorsun?
Kaç gün geçti canım? Ümitlenelim mi?
Canım kendine dikkat etsene. Öpüyorum bizi çok bırakma arada uğra.
Hoşgeldin canım, Allah hayırlısıyla birbirinize kavuştursun. Bize dua etmeyi ihmal etme.
Canım nasıl sıkıştı popom anlatamam. Bir taraftan sınav görevleri bir taraftan dağ gibi ödevler, bir tarafta evimde yapılacak birsürü iş ve okunacak sınav kağıtlarım....Size şimdilerde fazla vakit ayıramıyorum, lütfen kırılmayın. Bu arada listemiz neden devam etmiyor? Hamişler yazın abkalım kaç haftalık olduğunuzu. Sen nasılsın canım? Nasıl gidiyor hayat? Ben bu gece rüyamda kundakta bebek gördüm, hadi hayırlısı bakalım. Güzel bir müjdeli haber alıcaz galiba, bakalım kimden???
Menzilgülümüz temizlik yapmıyorsun dimi????
klava:
Kızlar geçen aydan kalma 2 ovulasyon testim vardı. Birini akşam yaptım ve tek çizgi çıktı, birini de 2 gün önce yapmıştım belirgin 2 çizgi çıkmıştı. Sanırım bu ikisi arasında yumurtladım. Ne dersiniz tutturmuş olabilir miyim? Bu arada her ihtimale karşı çalışmalara devam. Yalnız bir sorun var, eşim preseedi kullanmamı istemiyor bu ay. Ne de olsa kimyasal ya. Olmazsa öbür aya kullanırız dedi. Bakalım hayırlısı. Dualarınızı eksik etmeyin bizlerden...