- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #2.001
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
dinlenicem elbet ama önce yemek yemeliyim... cokacimcoook
kayınvalidem yemek hazırlıyor aşağıda hazır olunca arayacak beni inip yiyeceğim ve tekrar yukarı çıkıp size yazacağım yoruluncada yatacağım....
sen nasılsın çıkmana ne kadar var?[/QUO
ooooooooh yemeklerde hazırlandı keyfine dicek yok hadi bakalımkaydirigubbakcemile3
benim daha çıkmama yarım saat var
kızlar bebişim çok iyiymiş allahıma şükür doktorum kıpırdadığını söyledi hatta eşimde takla atıyor diye düşünüyor herşey normalmiş 9+4 müşüz bir gün önde gösteriyor kalbi atıyor kendi kıpırdıyor Allahım herkese göstersin inş kimsenin kucağını boş bırakma yarabbim arattırma
ayyy canım nasıl sevindim senin adına anlatamam... hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hadi gözümüz aydın şekerim. bak ne güzel haberler almışsın darısı bütün bekleyenlerin başına inşallah
eee sen nasılsın peki cicim miden ne alemde doktora sordunmu bir şey dedimi mide için?
iyiyiz cicim sen dinlenmicekmiydin sabırsızkaydirigubbakcemile3
Arifeciğim henüz tedavi görmüyorum. İki aydır deniyoruz. Biraz daha zaman geçerse gideceğim doktora. Eşim eczacı olduğu için hamilelik öncesi almam gereken vitaminleri temin edebiliyorum şimdilik.
Ben ofisten çıkıyorum bayanlar. Yarın görüşmek üzere hepinize iyi akşamlar
menzil gülü sen nasılsın neler yapıyorsun bebek nasıl
kızlar merhaba ben geldim çoğunuz gitmiş yemek yedik şimdi nur ne güzel bebişinin güzel haberlerini almışsın görmüşsün darısı başıma inşallah benim hiç mide bulantım falan olmuo kızlar göğsümde aşırı acı arada bir kasık ağrısı var mide bulantısı olmaması normalmi sizce
kızlar merhaba ben geldim çoğunuz gitmiş yemek yedik şimdi nur ne güzel bebişinin güzel haberlerini almışsın görmüşsün darısı başıma inşallah benim hiç mide bulantım falan olmuo kızlar göğsümde aşırı acı arada bir kasık ağrısı var mide bulantısı olmaması normalmi sizce
ahhh sorma canım sorma ben kilo vermek için uğraştığım geçen ay uğraştım didindim yaptım bunu ama sonra ne kilo verdikçe değiştirebildim nede şimdi bebiş için yenisini yapabiliyorum yapamıorum olurmu böle şey iş yerinde bilgisayarda dünyaları yapıyorum şu basit takvimi yapamıyorum :roflol:evet canım darısı başınıza inş kız bebiş için çizelge yapsana ordan takip edelim normal tabiki canım kasık ağrısı adet dönemlerinde özellikle olurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?