- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #2.041
slm kızlar,nasılsınız?nete giremiyorum valla ya evi toparladım biraz,şimdide valizle falan uğraşıp duruyorum,bayramda yokum,eşimin ailesinin yanına gidicez,yani memleketlerine 1 hafta yokum,şimdiden bayramınızı kutlayayım dedim,herkes kendine çok iyi baksın,özliycem hepinizi,bana da dua edin lütfen kazasız belasız bir yolculuk için ve idrar tahlilimde biraz eritrosit çıktı,böbrek taşlarım varda,umarım yolculukta daha kötü olmam,dualarınızı eksik etmeyin lütfen,benim aklım hep sizde,hepinizi ayrı ayrı öpüyorum....
canım bak sana şunu söyleyeyim bende aynıydım. Beklerken her adet olduğumda adet sürem bitene kadar ağlıyordum. Hamile kaldığım ay şu kararı aldık. Eşimle hergün deneyecez ve olur mu acaba diye düşünmeyeceğiz, olmuyor nasıl olsa kendimizi üzmeyelim dedik.Adetime 1 hafta kala ev taşıdık, ben hiç sakınmadım hatta dolaptan düştüm, üstüne yola gittim, koca koca valizleri taşıdım. Adetime 3 gün kala çok sancım vardı.Pedimi koydum, eczaneden ağrı kesicimi aldım, buna inan hiç ümitlenmedim. 1 gün kala yengem zorla test yaptı ve 2. çizgiyi gördük. Üstüne 1 aylıkken doktorum bu bebek düşer dedi. Şu an allahıma şükür mucizem benimle ve bana sımsıkı tutundu. Kusura bakma kafanı ağrıttım, demek istediğim allahım kuluna zor zamanında yetişiyor. Sen sadece zamanını allaha bırak duanı eksik etme benim dualarımda sizlerle rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın...:Saruboceq:
--------------------------------------------------------------------------------
Bebişlerinin yolumu gözleyen anne adaylarımız
1. Menzilgülü
2. Yasemink
3. Kibele
4. Beyaz16
5. Lotuss75
6. Nur_84
7. Ceren
8. İsil_ufuk
9. Emillly
10. Swethome
11. Arda_
12. Kayra42
13. Entelliye ................................ 6.haftadayız
14.Tuubay
15.Lotus79
16.GüzelkızMS
17.Error 6 haftalık
Bebişlerinin yolunu gözleyen hamiş adaylarımız
1. Benssnb........................................... ....17.ayımdayım
2. Nesemese.......................................... .18.ayımdayım
3. Mavideniz
4. Rahel
5. Ates_parcasi
6. librarian
7. Dileğimbebeğim
8. Nmb2358
9. Aum............................................... ....38. ayımdayım
10.Ravzanur
11.Burcusal....................................... ...4. ayımdayım
13.Arifeyvz....................................... .....4. ayımdayım
14.Ceylan83
15.Aybala42
16.mavi45......................................... .....17.ayımdayım.
17.Htc80
ceren sende yap takvim
canım bende bilmiyodum nur yaptı bana sağolsunCANIM YA TAKVİM NASIL YAPILIYOR NASIL BİR TAKVİMDEN BAHSEDİYORSUNUZ BEN ANLAYAMADIM :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?