Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

canım inşallah kalp atışlarını duyarsın çok stres yapma akrabalarının sana böyle bir jest yapması benimde hoşuma gitti açıkçası inşallah doğuma kadar devam eder bu jestleri..

Selam kızlarr
herkese iyi haftalarrr
güzel günler dilerimmmm
kızımı artık daha net hissediyorum
kıpır kıpır mşlh çok güzell
mlsfb arkadaşım seninde bebeişin kalp atışı duyulsa rahatlarsın
inş sorunsuz geçer hamıleliğin
herkes iyiimmmmmiiiiiiiiii

kızlarrrrrr kafam çok karışık panik durumdayım lütfeennnn yardım edin

şimdi ben bir kaç topicte daha yazıorum işte son adet tarihi kasım olanlar 2011 ocak hamişleri vs...
ordaki arkadaşlarımın çoğundan daha önce sat ım ama bchg m ise hepsinden düşük bin küsürlerden hatta 3bin küsürlerden bahsediorlar ben ise 212 de göbek attım burda kendimden utanıorum

sonra herkeste bir bulantı baş dönmesi vs vs bende hiçbişi yok acaba dış gebelikmi kafayı sıyırıcam dr da 17sine gün verdi günler geçmior

sanırım çok ağlamak ve eskiye nazaran sakin olmak hariç hiçbir değişikliğim yok

canım sen takma kafana yaaaaaaabenimde hiç bulantım kusmam olmadı şükür.ablamında olmamış iki tane oğlu var maşallah.kiminde olur kiminde olmaz bu bi kıstasa değilidr ki.herkesinki farklıdır.kimseyle kendini kıyaslama.herkesin duygusu kendisine farklıdır.bak herkesten doğum anısı dinlenmez neden herkesin acı algısı farklıdır.biberi düşün sana çok acı gelebilir ama bana hafif gelebilir misal...

sen bthcg fazlam dememişmiydin şimdi neden düşük çıktıki.hani sen ikiz annesi olacaktıııın daha :)))
sen onlara bakma bak herkesin bebği farklı gelişir bunlara şimdiden takılma canımcığım yoksa çok yıpranırsın.öpüyorum seniiiiiiii ALLAHA emanetsin tatlım sen ve bebişin.birazcık birazcık daha sabret biliyorum zor ama

canımm gonlunu ferah tut lutfen bol bol dua et Allaha emın ol herşey yolundadır kendını kımseyle kıyaslama herkesın bunyesı farklıdır uzme kendını yenıden gobek atacgın gunler yakındır uzulme lutfen

ah be güzelim sen kendine dertlenecek yermi aruyosun dur panik yapma hemen
daha erken panik için
hamıle kaldığın günü allahtan başkası bilemez doktorlar sat a göre hesaplarlar ama eblki regl yakın hamıle kalmışındır değerinin farklı olması normal.baş dönmesi bende yaşamadım ama çok kustum çok bulantım oldu.bende yok diye üzülme sakın daha sevinmelisin bu durumaa bak 17 ne az kaldı sık dişini dua et bol bol rabbim yrd olsun güzel şeyler düşün

kızlarrr çok tşklerrrr

hannemcim bnm bchg 36 saatte 53 ten 212 ye çıktı dr da buna şaşırıp ailede ikiz var mı diye sordu ama millet 3binlerden bahsedior gerçi şuan kaç bilmiorum bnmki 7 ocakta baktırdım enson

mardin4747 çok saol cnm takmamaya çalışıorum işte buara kafamı başka şeye veremiorum ama:78:

yamancım senin bulantılar çok uzun sürmüştü bide dimi :26: ya bn dış gebelik vs dicek diye korkmaya başladım zmnda okdr yavaş ki bir türlü gelmek bilmior 17si:18:

birde dün kü misafir ordusunu atlattım çok şükür bir kaç kişiye hamile olduğumu çıtlattık sağolsunlar baya bir yardım etttiler bana hatta misafirler gitti eşlimin yengesi geldi tüm evimi topladı eşimde tepelere kaldırılacakları kaldırdı akşam bu işte bitti gittiii

aaa birde ne anlatcam hayır olsun dün gece rüyamda doğuruormuşum sancım var diye bağırmaya başlıorum dr kadın elinde maket bıçağı ile dur bir kesik atayım dior ben çığlıklar atıorum hayır diye kendimi tutuorum sıkıorum bebek gelmesin diye diorum ben sezeyan yaptırcammmm kestirmem diye kadında o zmn üstten keseyim ama narkoz vermeden kesmem lazım dior o çığlıklarla uyandım işte haa birde biri sürekli sedyemi sallıordu sakinleşeyim diye

şöle olumsuz düşünen insanlara çok kızıyorum ben ya ne dış gebeliği anacım du bakalım du hemen kötüyü düşünme
Ben ne zor günler gördümde bebeğime bişey olacağını düşünmedim şükür şimdiye kadar bi sorunda yaşamadım bebeğimle ilgili ama kötü düşünüp kendinizi üzmeyin
iyi düşünün iyi olsun herşey

evt cnm malesef benim bulantılar uzun sürdü baya yordu beni ama avantajıda oldu 20. Haftadayım daha hiç kilo almadım 67 ile hamile kaldım 4 kilo verdim ve şimdi onları aldım hala 67 kilodayım avans kullandım yani

Rüyanda hayrolsun ama hamılelikte normal böle rüyalar görmen bol bol du a oku emi
bende bi keresinde bebeğimi ölmüş gördümde gece yarısı ağlamaktan içim çıktı Allah kimseyi sıkıntıda bırakmasın evladımızla sınamasın çok zordu rüyası bile

amiinnnnnn

bnde 65 tim en son tartım bozuldu şansıma şuanda bilmiorum ama süpermiş avans kullanman bnm yapım kilo almaya çok müsait ben bbaya bir alırım gibi gelior aaaaaa sanırım ben dün gece ilk defa dua etmeden uyudum belki alışkanlıktan okuduysamda hatırlamıor olabilirimde sanırım okumadım ama belkide ondan okdr huzursuz uyudum

CANLARIM bende şubatta genetik test yaptıracaktım.öncesinde arkadaşın eşi çocuk dr.u onla bir görüşeyim dedim.düşüğümden ve ikiz bebklerimi kaybetme nedenlerimden bahsettim.bilmiyorum sevineyimmi üzüleyyimi dr un açıklamalarına.ben genetik bir problem olmasından çok korkuyordum.dr ise bu testi şuan size uygulamazlar.sonucu belli olmaz dedi.çok küçük bir olasılık sizi bulmuş dedi.bu çok çok düşük bir ihtimal dedi.(((trisomy18)))))tekararlamaz ama diğer hamilelere görede sizde risk 5 fazlasıdır dedi(((

ancak yine hamile kalacaksınız.ikili üçlü test yapılacak o şekilde anlaşılır dedi((ne yapacağımı bilemedim.ve tekrardan anladım ki RABBİME kalmışız.Ona emanetiz.bol bol dua etmeketen başka çaremiz yok.

hamile kalmak istiyorum kucağıma almak istiyorum ama ama bebişi takip sürecini düşününce sil başa dön yapıyorum(((((((

ALLAHIM NE OLUR NE OLUR TEKRAR BİR EVLAT ACISI GÖSTERMEEEEEEEE.AÇILAN ELLERİ KATINDAN BOŞ ÇEVİRMEEEEE.SANA SIĞINIYORUZ YA RABBBBBBB...

günaydın canlarım
hannemcim zor bir sınavdan geçtin umarım geçenlerden olmuşsundur sıkıntı çok çektin yoruldun ama rabbim çok büyük
hani derler ya derdim çoktu derdimden iğrendim başkasının derdini gördüm kendi derdime imrendim hayatta çok daha zor şeyler var hamdolsun demekten başka çare yok
ama yüreğini ferah tut korkuyla başlama rabbimin mucizeleri sayılmayacak kadar çok
şu ana kadar sorun yaşamadığımız şimdiden sona yaşamayacağımız anlamına gelmiyor bizimde sonumuz nolacak bilinmez ama napalım elden ne gelir ne yazılmışsa alnımıza o gelecek başımıza allah çekemeyeceğimiz dertler vermesin hiçbirimize

Canım benimmm benim okudğumdan çıakrdığım anlam hamile kalabilirsin ama dr gözetiminde geçireceksin hamileliğini süper bence biliorum bir kere yaşadığın için gözün korkuyor ama sende deneyimli bilinçli hatırlayarak birhamilelik geçirirsin dr gözetiminde ailenden ve eşinden destek alarak gerekirse yatıp dinlenerek lütfen gözün korkmasın unutmak kolay değil biliyorum ama unutmadanda ileri adım atamayacaksın

ALLAH hepmizn hakkında hayırlısını versin okadar inanıyorum ki herşeyin üstesinden geleceğine tekrar söylüyorum ben okuduklarımdan mutlu oldum geç bakalım direksiyonun başına hannem hanımmmm yavaş yavaşş kullan şu aracıı korkmak yokkkkk hepimiz mutlu olacağızzzzzzz

canımm bende uzulecek bısey olmadıgını dusunuorum Allahın hıkmetlerı cok buyukk emınımkı senıde mukafatlandıracaktır hamılelıgınde hersey doktor gozetımınde olur bak bızımde komsumuzun durumu senınkıne benzıodu doktor gozetımınde hamılelıgıde gayet guzel gecıo dınlenıo bol bol..sende gonlunu ferah tut Allah yardımcın olacaktır

canım arkadaşım yazdıklarına biraz üzüldüm üzüldüğüm noktayı söyleyeyim yeniden hamile kalıp aynı şeyleri yaşayacağından korkman canım benim rabbim alnımıza ne yazmışsa onu yaşayacağız ama seni inanıyorumki bu sefer mukafatlandıracak hamileliğin diğer arkadaşlarımında dediği gibi dr gözetiminde tamamlarsın bu sefer bol bol dinlenerek sakın korkma rabbim sana nur topu gibi sağlıklı sıhhatli bi evla t verecek inşallah ilerde bebişlerimizin yaramazlıklarından bahsedicez yine topikte yeniden hamiel haberini duymak için sabırsızlanıyorum engel yoksa hemen başlayın çalışmalara öpüyorum ALLAHA EMANET OL...

kızlarr hiç sesiniz soluğunuz çıkmıorrrr

meryem taşınma telaşında

bat kızının başında tmm e diğerleriiiiii

yaman bat malsfb ve mardin4747 ALLAH RAZI olsun inş sizden.

dualarınızı eksik etmeyin.ben kararlıyıum ya inş genetik yaptıracağım yinede.hayırlısı

DEMEKKİ NAPIYOMUŞUZ DUA DUA DUA:)))TURKCELL REKLEMINDAKİ GİBİ

ÖPTÜMMMMMMMMMMM ŞEKERLERRRRRRRR

Nerelerdes,niz yahu topik 3. Sayfalara kadar düşmüş yalnız kimsesiz bırakmayalım topiğimizi ben bu ara kızımla çok uğraşıyorum huyu değişti kaç gündür bağıra bağıra ağlıyor çığlıklar atıyor hep kucak istiyor yatmak istemiyor şu iki ay daha geçsede yürütece bindirsem oturtsam ne güzel olacak kızım için geçen akşam öyle bir ağladıki 22.30da başladı saat 1e kadar karnını doyurdum yok uyutuyorum yok kucağımda pışpışlıyorum yok en sonunda gazı vardır diyerek şekerli su verdim evin içinde gezdire gezdire uyuttum o gün dışarı çıkmıştık ondan huzursuz oldu galiba benden bu kadar öpüyorum hepinizi

yarın ayın 17si heyecandan uykum kaçtı biran önce sbah olsada dr randevuma gidip haber alabilsem:18:

kızlar dua edin hayırlı haberlerle geleyimmm burayaaa
hepinizi öpüyorummmmm

yarın ayın 17si heyecandan uykum kaçtı biran önce sbah olsada dr randevuma gidip haber alabilsem:18:

kızlar dua edin hayırlı haberlerle geleyimmm burayaaa
hepinizi öpüyorummmmm

hayırlı haberlerle gel inşallah canım inşallah randevundan yüzün gülerek çıkarsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…