kızlarrrrrr kafam çok karışık panik durumdayım lütfeennnn yardım edin
şimdi ben bir kaç topicte daha yazıorum işte son adet tarihi kasım olanlar 2011 ocak hamişleri vs...
ordaki arkadaşlarımın çoğundan daha önce sat ım ama bchg m ise hepsinden düşükbin küsürlerden hatta 3bin küsürlerden bahsediorlar ben ise 212 de göbek attım burda kendimden utanıorum
sonra herkeste bir bulantı baş dönmesi vs vs bende hiçbişi yok acaba dış gebelikmi kafayı sıyırıcam dr da 17sine gün verdi günler geçmior
sanırım çok ağlamak ve eskiye nazaran sakin olmak hariç hiçbir değişikliğim yok
şimdi ben bir kaç topicte daha yazıorum işte son adet tarihi kasım olanlar 2011 ocak hamişleri vs...
ordaki arkadaşlarımın çoğundan daha önce sat ım ama bchg m ise hepsinden düşükbin küsürlerden hatta 3bin küsürlerden bahsediorlar ben ise 212 de göbek attım burda kendimden utanıorum
sonra herkeste bir bulantı baş dönmesi vs vs bende hiçbişi yok acaba dış gebelikmi kafayı sıyırıcam dr da 17sine gün verdi günler geçmior
sanırım çok ağlamak ve eskiye nazaran sakin olmak hariç hiçbir değişikliğim yok
Ordaki arkadaşlarımın çoğundan daha önce sat ım ama bchg m ise hepsinden düşükbin küsürlerden hatta 3bin küsürlerden bahsediorlar ben ise 212 de göbek attım burda kendimden utanıorum
Sonra herkeste bir bulantı baş dönmesi vs vs bende hiçbişi yok acaba dış gebelikmi kafayı sıyırıcam dr da 17sine gün verdi günler geçmior
Sanırım çok ağlamak ve eskiye nazaran sakin olmak hariç hiçbir değişikliğim yok
kızlarrr çok tşklerrrr
hannemcim bnm bchg 36 saatte 53 ten 212 ye çıktı dr da buna şaşırıp ailede ikiz var mı diye sordu ama millet 3binlerden bahsedior gerçi şuan kaç bilmiorum bnmki 7 ocakta baktırdım enson
mardin4747 çok saol cnm takmamaya çalışıorum işte buara kafamı başka şeye veremiorum ama:78:
Yamancım senin bulantılar çok uzun sürmüştü bide dimi :26: Ya bn dış gebelik vs dicek diye korkmaya başladım zmnda okdr yavaş ki bir türlü gelmek bilmior 17si:18:
Birde dün kü misafir ordusunu atlattım çok şükür bir kaç kişiye hamile olduğumu çıtlattık sağolsunlar baya bir yardım etttiler bana hatta misafirler gitti eşlimin yengesi geldi tüm evimi topladı eşimde tepelere kaldırılacakları kaldırdı akşam bu işte bitti gittiii
aaa birde ne anlatcam hayır olsun dün gece rüyamda doğuruormuşum sancım var diye bağırmaya başlıorum dr kadın elinde maket bıçağı ile dur bir kesik atayım dior ben çığlıklar atıorum hayır diye kendimi tutuorum sıkıorum bebek gelmesin diye diorum ben sezeyan yaptırcammmm kestirmem diye kadında o zmn üstten keseyim ama narkoz vermeden kesmem lazım diorO çığlıklarla uyandım işte haa birde biri sürekli sedyemi sallıordu sakinleşeyim diye
şöle olumsuz düşünen insanlara çok kızıyorum ben ya ne dış gebeliği anacım du bakalım du hemen kötüyü düşünme
Ben ne zor günler gördümde bebeğime bişey olacağını düşünmedim şükür şimdiye kadar bi sorunda yaşamadım bebeğimle ilgili ama kötü düşünüp kendinizi üzmeyin
iyi düşünün iyi olsun herşey
evt cnm malesef benim bulantılar uzun sürdü baya yordu beni ama avantajıda oldu 20. Haftadayım daha hiç kilo almadım 67 ile hamile kaldım 4 kilo verdim ve şimdi onları aldım hala 67 kilodayım avans kullandım yani
Rüyanda hayrolsun ama hamılelikte normal böle rüyalar görmen bol bol du a oku emi
bende bi keresinde bebeğimi ölmüş gördümde gece yarısı ağlamaktan içim çıktıAllah kimseyi sıkıntıda bırakmasın evladımızla sınamasın çok zordu rüyası bile
CANLARIM bende şubatta genetik test yaptıracaktım.öncesinde arkadaşın eşi çocuk dr.u onla bir görüşeyim dedim.düşüğümden ve ikiz bebklerimi kaybetme nedenlerimden bahsettim.bilmiyorum sevineyimmi üzüleyyimi dr un açıklamalarına.ben genetik bir problem olmasından çok korkuyordum.dr ise bu testi şuan size uygulamazlar.sonucu belli olmaz dedi.çok küçük bir olasılık sizi bulmuş dedi.bu çok çok düşük bir ihtimal dedi.(((trisomy18)))))tekararlamaz ama diğer hamilelere görede sizde risk 5 fazlasıdır dedi(((
ancak yine hamile kalacaksınız.ikili üçlü test yapılacak o şekilde anlaşılır dedi((ne yapacağımı bilemedim.ve tekrardan anladım ki RABBİME kalmışız.Ona emanetiz.bol bol dua etmeketen başka çaremiz yok.
hamile kalmak istiyorum kucağıma almak istiyorum ama ama bebişi takip sürecini düşününce sil başa dön yapıyorum(((((((
ALLAHIM NE OLUR NE OLUR TEKRAR BİR EVLAT ACISI GÖSTERMEEEEEEEE.AÇILAN ELLERİ KATINDAN BOŞ ÇEVİRMEEEEE.SANA SIĞINIYORUZ YA RABBBBBBB...
CANLARIM bende şubatta genetik test yaptıracaktım.öncesinde arkadaşın eşi çocuk dr.u onla bir görüşeyim dedim.düşüğümden ve ikiz bebklerimi kaybetme nedenlerimden bahsettim.bilmiyorum sevineyimmi üzüleyyimi dr un açıklamalarına.ben genetik bir problem olmasından çok korkuyordum.dr ise bu testi şuan size uygulamazlar.sonucu belli olmaz dedi.çok küçük bir olasılık sizi bulmuş dedi.bu çok çok düşük bir ihtimal dedi.(((trisomy18)))))tekararlamaz ama diğer hamilelere görede sizde risk 5 fazlasıdır dedi(((
ancak yine hamile kalacaksınız.ikili üçlü test yapılacak o şekilde anlaşılır dedi((ne yapacağımı bilemedim.ve tekrardan anladım ki RABBİME kalmışız.Ona emanetiz.bol bol dua etmeketen başka çaremiz yok.
hamile kalmak istiyorum kucağıma almak istiyorum ama ama bebişi takip sürecini düşününce sil başa dön yapıyorum(((((((
ALLAHIM NE OLUR NE OLUR TEKRAR BİR EVLAT ACISI GÖSTERMEEEEEEEE.AÇILAN ELLERİ KATINDAN BOŞ ÇEVİRMEEEEE.SANA SIĞINIYORUZ YA RABBBBBBB...
yarın ayın 17si heyecandan uykum kaçtı biran önce sbah olsada dr randevuma gidip haber alabilsem:18:
kızlar dua edin hayırlı haberlerle geleyimmm burayaaa
hepinizi öpüyorummmmm