Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sana kolay gelsin canım.olsun sağlığın yerinde olsun da amanla halledersin.talhamıda boşlama sakınnnnnnnnnnnnnn:9
yok canim yaa herkeziboslarim onu aslaaa.birakip bi yerede gidemiyorumki kuzumuu aklim onda kaliyor
bırakma bırakma
artık ben bekçilik yapıyom forumaaaaaaaaa
sırayla işteeeee:)gece kuşu oldum hafta sonu
pazartesi
uyurum derste artık:)ne yapayım yaaaaaaaaaa
az evvel kayınvalidemdeydim.misafir gelecekmiş.davetsiz yani beklenmedik birileri daha geldi.neyse görümcemin çocuğu var 4 yaşında. yanımızdaydı.onla ilgili konuşurken gelinin daha yokmu die atladı teyze davetsiz lanı yani.tutamadım kendimi.sıktım sıktım
sonra aktı yaşımkalktım mutfağa gittim.kayın validem geldi üzülme patavatsız dedi boşver bende sevmem onu dedi:)nerden geldiyse dedi:)
canimm yaa ben inaniyorum ya rabbim en kisa zamanda bi bebis vercek sapa saglamm uzulmee nolurr...ben seni cok iyi anliyorumm bi anne olarak cok zor bi durum yasadiklarinn
inş canım inş
sömestrde herşey belli olacak inş
herşey olmasada yarısı belli olacak yapılacakların:)inş bişi yoktur.duaya devam:)
insallah yoktur canim yaa ben inaniyorum gercektennn yaa...hep konusuyoruz esimle felan onada anlatiriyorumm rabbim buyukk vardir mukafati insallahh
inşşşş)hayırlısıııı:)çevremde yeni doğum yapan ark var yapacak akraba ve ark var
onlara nasıl gideceğimi düşünüyorum varyaacaba nasıl olur gitsem ne yaparım diyorum.mutlaka gitmemiz gerekiyo bilmem ne yaparım:/://////
afffffff afffffffffffff.RABBİM hayırlı sağlıklı evlatlar versin tez vakit.senin işin varsa sen bak.ben yazıyom öle:)tutmayım seni:)
onemli degil canimm herzaman seni dinlerimm rabbim sabirlar versin insallahh iyi gecelerr dualarimiz seninle
bat canim cok tsk ederimm tasinmaa son hiz devam ediyor interneti nezaman kapattiririz bilmiyorum cumartesi gunu yeni eve tamamen gecmis olucaz galibaa.talhanin odasi bitti yatak odasinin dolabi kurudlu yarin gidip iclerini dosuceemm tasinmak hicte kolay degil ama bu evim daha buyuk ve daha ferahh cok seviniyorum.ilkte biraz tereddut etmistim ev ve mekan konusunda ama eve yerlestikce icime sinmeye basladii hepinizi cok optum kizlar bat senide yarenimide optum masallah oda buyumuss cok tatlii maviss olmus yaahannemcim niye çıktınki ya ne güzel iki lafın belini kıracaktık tam seni yakalamışken her zaman böyle müsait olamıyorum kızım ilk defa sallamadan gece uykusuna geçti yatırdım şimdi ama sen yoksun neyse sonra denk geliriz inşallah..
meryemcim hayırlı uğurlu olsun yeni eviniz güle güle oturun inşallah eşin ve çocuğunla hep mutlu günler yaşayın bir ömür..:98:
mlsfb arkadaşım hayırlı uğurlu olsun inşallah sorunsuz bi 9 ay geçirirsin darısı tüm bekleyenlere olmayanlara başta hanneme...
yamancım senin nasıl gidiyo hamilelik umarım kızında sende iyisinizdir öpüoyurm ikinizide..
saliha canım sen şimdi kızınla ilgileniyosundur müsaitbi zamanda gel doğumunu anlat bide göbüşünü göremedik bari bebişinin resimini koyda görelim yiğenimizi..
bat canim cok tsk ederimm tasinmaa son hiz devam ediyor interneti nezaman kapattiririz bilmiyorum cumartesi gunu yeni eve tamamen gecmis olucaz galibaa.talhanin odasi bitti yatak odasinin dolabi kurudlu yarin gidip iclerini dosuceemm tasinmak hicte kolay degil ama bu evim daha buyuk ve daha ferahh cok seviniyorum.ilkte biraz tereddut etmistim ev ve mekan konusunda ama eve yerlestikce icime sinmeye basladii hepinizi cok optum kizlar bat senide yarenimide optum masallah oda buyumuss cok tatlii maviss olmus yaa