yaman ben kese resmini hemen astım aynaya senin zamanındaki görüntler nasıl anlatsana merak ediorum
ayy nasıl olsun süperr hakkaten iyice belli herşeyi kolu bacağıı
tam bebek görünüyor
kaç haftalıksın peki sen
Dr söleyemedi sordumda bir daha ki gelişinde söliyim dedi bnde geç döllenme oldu yaa ondan kalp atışı ile birlikte sölicekmiş:93:
anladım cnm hayırlısı bakalım
inş meleğinin kalp atışınıda görürsün
senin kızın olucak gibime geliyor :44:
Ay inşallah ALLAH söyletmiştir ya Bizde kız istioruz hep kız kıyafetleri kız eşyalarına bakıorum ama günaha girmemek için dillendirmiyorum ALLAH sağlıklı sıhhatli nasip etsin evlatlarımızı
slm kizlar nasilsiniz ben evime tasindim..ama internetim yok daha,,annemlerden giriyorumm pazartesi acilcak hepinizii opuyorumm kendinize iyyii bakin iyi gecelerr
günaydın kızlarrr
yeni evin hayırlı olsun allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin meryem
kızlar şimdi gülbeni izliorum trt de
sezeryana karşı ateş püskürerek konuşuyor haklı ama ben mesela normalden çok korkuorum ve planlı sezeyan istiorum yani kendime bu konuda söz geçiremiorum ki kendimi bildim bileli çok korkak biri oldum ben
Birde şeyden bahsedior bazı kadınlar varmış çocuğunun burcu ve yükselenini ayarlayıp doğum yapıormuş yani şu gün şu saatte olmalı diye
Gerçi benim kuzenimi kova yapmak için çok uğraştılar ameliyat günü de alındı kova doğacak ama tam doğuma gitmeden 1 gün önce kar yağdı yola çıkamadılar dr hastaneye gidemedi ve çocuk balık burcu oldu yani ne yaparsak yapalım takdiri ilahi
bende yengeç burcunu çok severim isterdim mesela yengeç ama olmadı
slm kizlar nasilsiniz ben evime tasindim..ama internetim yok daha,,annemlerden giriyorumm pazartesi acilcak hepinizii opuyorumm kendinize iyyii bakin iyi gecelerr
annaaaammmmmm kayıpp güzelll hanneemmmm burdaaaaaaa
merhaba ben şule 1.5 yıllık evliyim ve 29 yaşındayım... veee artık çocuk sahibi olmanın zamanı geldiğini düşündük bu ay çalışmalara başladık :))))..... kısmet bakalım sonucunu ne zaman alırız
güzelim dimiiiiiiiiiii:))))))))))))canım beniiiiiiiiiiiiiiim.
iysindir inşqallah yazamasamda yazılarını okuyorum tatlım.amannnnnnnnn boşver be burcunu cinsiyetini.sağlık versin sıhhat versin hayılısından versin RABBİM.ALLAHAŞKINA versinde O versin RABBİM VERSİN.eeeee sen biliyosun yaşananları.
sizi gidiler siziiiiiiiiiiiiiiiii.neler istiyolar nelerrrrrrrrrr:)
şaka bir yana RABBİM gönlünüzden geçeni versin.olmayanlarada bunları düşündürecek sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin inş.
öpüldün tatlım:)
Canım ciğerriiimmmmm biz hep dua edioruzz sanaaaa ama bu şöle de oldu temel hergün piyango bana çıksın diye dua edermiş ama çıkmazmış sormuşlar ALLAH'a bu kadar yalvarıor rabbim niye vermiorsun oda diorki e önce bir piyango bileti alsın
şuan o hesaptayız sen yapılması gerekmediği halde test yaptırcam dedin tmm dedik onu bekleyelim sonrada çalışmaya başlaa ztn rabbim dualarımızın karşılığını verecek eminimmm gönlünü ferah tut hakettin zor bir sınavı isyan etmeden geçtin olumlu dşünelim hepberaberrr:13: