Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

nerelerdes,niz yahu topik 3. Sayfalara kadar düşmüş yalnız kimsesiz bırakmayalım topiğimizi ben bu ara kızımla çok uğraşıyorum huyu değişti kaç gündür bağıra bağıra ağlıyor çığlıklar atıyor hep kucak istiyor yatmak istemiyor şu iki ay daha geçsede yürütece bindirsem oturtsam ne güzel olacak kızım için geçen akşam öyle bir ağladıki 22.30da başladı saat 1e kadar karnını doyurdum yok uyutuyorum yok kucağımda pışpışlıyorum yok en sonunda gazı vardır diyerek şekerli su verdim evin içinde gezdire gezdire uyuttum o gün dışarı çıkmıştık ondan huzursuz oldu galiba benden bu kadar öpüyorum hepinizi:KK54::KK36:

cnm ya hakkaten çocuk bakmak çok zorr
bizimde zaman daralıyor sıra bize geliyor
ozamana siz rahatlamış olursunuz
allah hayırlı evlatlar versin :nazar:

yarın ayın 17si heyecandan uykum kaçtı biran önce sbah olsada dr randevuma gidip haber alabilsem:18:

Kızlar dua edin hayırlı haberlerle geleyimmm burayaaa
hepinizi öpüyorummmmm:KK69:

ayy hadi hayırlısı cnm ya güzel haberlerle gel inşallah
mutlaka bize haber ver sonucuu

teyzeleriiiiiiii

7.3 mm lik kesemiz ellerinizden öperrrr teyzeleriiiii:KK1:

gittik ilk usg görüntümüzü aldık

görünce ağlıcaktım sonra düşündm şimdi ağlarsam kalp atışlında ne yaparım o yüzden sustum:KK1:

okdr hızlı çıktım ki dr un yanınada ne tartıldım ne kafamda ki soruları sordum öleee salak gibi girdim çıktım ehehe
2 hafta sonra gidicez tekrardan kalp atışı için allah olanların evlatlarını bağışlasın olmayanlara versin bmm gibilerinde ALLAH tamamına erdirsin inşallaahhh
hepinizi öpüyorummm

teyzeleriiiiiiii

görünce ağlıcaktım sonra düşündm şimdi ağlarsam kalp atışlında ne yaparım o yüzden sustum:KK1:

okdr hızlı çıktım ki dr un yanınada ne tartıldım ne kafamda ki soruları sordum öleee salak gibi girdim çıktım ehehe
2 hafta sonra gidicez tekrardan kalp atışı için allah olanların evlatlarını bağışlasın olmayanlara versin bmm gibilerinde ALLAH tamamına erdirsin inşallaahhh
hepinizi öpüyorummm

çok sevindim canım,allah tamamına erdirsin-hepimizinkini inşallah-
seni çok iyi anlıyorum,kısa bir süre önce aynı şeyleri yaşadım ve adım adım ilerliyoruz allahın izniyle.

çok sevindim canım,allah tamamına erdirsin-hepimizinkini inşallah-
seni çok iyi anlıyorum,kısa bir süre önce aynı şeyleri yaşadım ve adım adım ilerliyoruz allahın izniyle.

inşalllaaaahh herşey iyi ve yolunda gider hepimiz içinn

teyzeleriiiiiiii

hepinizi öpüyorummm

hadi gözün aydın canım darısı tüm isteyenlere şimdi sana zaman geçnez kalp atışlarını duymayı bekliyosun ya seni çok iyi anlıyorum benim o iki hafta geçmek bilmemişti ya o gün geldiğindede ne kadar stresliysem doktoruma yansımış kadın korktu gerildi beni görünce ne bu surat benide korkuttun dedi kalp atışlarını duyunca gözlerim dolmuştu çünkü ilk gebeliğimde bebeğimin kalp atışlarını duyamadan kaybetmiştim onu şimdi ikinci meleğim kucağımda 4 ayı bitecek allah bütün boş kucakları nur topu gibi evlatlarla hayırlı evlatlarla doldursun ama gerçekten isteyenlere başta hanneme...
öpüyorum canım seni allah tamamına erdirsin...:KK54:

bizde bugün ögrendik hamile oldugumu ...tedavi görücektim hapla ...regl mi bekliyorduk ..gelmedi ..test yaptim cumartesi ..cift cizgi cikti ..inanamadim..pazartesiyi zor bekledim ...bugün gittim doktora.ultsasonda göremedi...test yapti pozitif cikti...daha cook kücük dedi 5 haftalikmis...persembe kan alicak ..allahim sana bin sükürler olsun ....

teyzeleriiiiiiii

Gittik ilk usg görüntümüzü aldık

Okdr hızlı çıktım ki dr un yanınada ne tartıldım ne kafamda ki soruları sordum öleee salak gibi girdim çıktım ehehe
2 hafta sonra gidicez tekrardan kalp atışı için allah olanların evlatlarını bağışlasın olmayanlara versin bmm gibilerinde allah tamamına erdirsin inşallaahhh
hepinizi öpüyorummm

cnm benim hayırlı olsun çok sevindim keseye
inşallah kalp atışınıda duyarsınız hayırlısıyla.rabbimin mucizesi işte bu bi damla sudan neler oluyor o kesede bir bebek şekil alıp büyüyor ne büyüksün rabbim.hepimize hayırlı evlatlar versin allahım bahtlarını açık etsin inşallah.bol bol dua et.inşallah sende çok kolay geçirirsin hamileliğini

Biz de çok iyiyiz yamancım. Hamilelik çok güzel-rahat geçiyor.
Yarın ikili testin sonucunu alacağız-ense pilisi kalınlığı 1,4 çıktı,bakalım testlerde iyi çıkacak inşallah.

:nazar: KOCAMAN BİR MAŞALLAHI HAKETTİN CNM NE MUTLU SANA RAHAT BİR HAMİLELİK YAŞIYORMUŞSUN BEN ÇOK ÇEKTİM ÇOK.KUSMA VE BULANTILARDAN AKLIM BAZEN GİDİYOR SANIYODUM AÇLIKTAN AĞLIYODUM İNAN.HAMDOLSUN BEBEĞİM SAĞLIKLIYDI VE DE GEÇTİ ŞÜKÜR ALLAH HEPİMİZE YRD OLSUN SONUCUNU BİZEDE BİLDİR EMİ

Günaydın kızlarrr
içim öyle sıkkın ki öyle karışığım ki lütfen nolur dualarınızı bizdende esirgemeyin
ne düşüneceğimi bilmiyorum.ne nasıl noldu kim diye sormayın lütfen ben ve ailemle ilgili bi konu değil anlatamam ama dualarınızı esirgemeyin nolur rabbim hepimize yrd olsun feraha çıkarsın çekemeyeceğimiz dertler vermesin :KK59:

rabbim herkese hayırlı yazılar yazsın dertlilere derman hastalara şifa versin amin.

yamancım sıkma canını yani öle olman gereken bir dönemdesin bnmde canım çöok sıkkın ama kendime bile çaktırmamaya çalışıroum hadi bnmm mercimeğim minik ama senin ki senin her türlü ruh halini anlayacak durumda moralini yüksek tut lütfen güzel kızın için

bizde bugün ögrendik hamile oldugumu ...tedavi görücektim hapla ...regl mi bekliyorduk ..gelmedi ..test yaptim cumartesi ..cift cizgi cikti ..inanamadim..pazartesiyi zor bekledim ...bugün gittim doktora.ultsasonda göremedi...test yapti pozitif cikti...daha cook kücük dedi 5 haftalikmis...persembe kan alicak ..allahim sana bin sükürler olsun ....

Hayırlısı olsun allah tamamına erdirsinnn
Bir daha ki randevun ne zaman

hadi gözün aydın canım darısı tüm isteyenlere şimdi sana zaman geçnez kalp atışlarını duymayı bekliyosun ya seni çok iyi anlıyorum benim o iki hafta geçmek bilmemişti ya o gün geldiğindede ne kadar stresliysem doktoruma yansımış kadın korktu gerildi beni görünce ne bu surat benide korkuttun dedi kalp atışlarını duyunca gözlerim dolmuştu çünkü ilk gebeliğimde bebeğimin kalp atışlarını duyamadan kaybetmiştim onu şimdi ikinci meleğim kucağımda 4 ayı bitecek allah bütün boş kucakları nur topu gibi evlatlarla hayırlı evlatlarla doldursun ama gerçekten isteyenlere başta hanneme...
öpüyorum canım seni allah tamamına erdirsin...:KK54:

êvet geçmior takvimde işaretliorum günleri :))) daha sadece 1 gün geçtiiii

buarada iyi dileklerin içn aminnnn

hannem yine kaybolduu yaaa

rabbim herkese hayırlı yazılar yazsın dertlilere derman hastalara şifa versin amin.

Yamancım sıkma canını yani öle olman gereken bir dönemdesin bnmde canım çöok sıkkın ama kendime bile çaktırmamaya çalışıroum hadi bnmm mercimeğim minik ama senin ki senin her türlü ruh halini anlayacak durumda moralini yüksek tut lütfen güzel kızın için

çok haklısın cnm ama elimde değil öyle bişeyki dünden beri kafamda yankılanıyor tekrarlanıyor allahım hepimize yardımcı oll :KK58:

çok haklısın cnm ama elimde değil öyle bişeyki dünden beri kafamda yankılanıyor tekrarlanıyor allahım hepimize yardımcı oll :KK58:

Buara hrşeye ağlıorum zaten şimdi sen ağlayınca bnde başladım ağlamayaaaa yapma bölee lütfeeennn

buara hrşeye ağlıorum zaten şimdi sen ağlayınca bnde başladım ağlamayaaaa yapma bölee lütfeeennn

tamam sustum ben ofisteyim zaten
ama ilk zamanlar bende çok ağlıyodum görmen lazımm :KK9:
Eşim yemek ye dese ona da ağlardımmm:KK1:
şimdi kızımın tekmeleriyle eğlenyorum haftaya salıda randevum var kızımla :KK66:

slm kızlar yeni bi hamilemiz daha varmış hayırlı olsun ..
eee nasılsınız bakalım yamancım ne oldu sana canım ya inşallah bi an önce kurtulursunuz her ne ise
sıkıntınız sen canını sıkma bebişte etkileniyo tamam mı canım..

evet diğer hamişlerimiz nasıllar iyilermi..
meryemcim gelmez oldun evin işi bitmedi galiba daha allah kolaylıklar versin
hannemde yok esmerayda gelmez oldu küstü galiba..
neyse canlarım ben çıkıyorum kız kardeşim geldi biraz onla vakit geçireyim öpüyorum hepinizi..

slm kızlar yeni bi hamilemiz daha varmış hayırlı olsun ..
Eee nasılsınız bakalım yamancım ne oldu sana canım ya inşallah bi an önce kurtulursunuz her ne ise
sıkıntınız sen canını sıkma bebişte etkileniyo tamam mı canım..

Evet diğer hamişlerimiz nasıllar iyilermi..
Meryemcim gelmez oldun evin işi bitmedi galiba daha allah kolaylıklar versin
hannemde yok esmerayda gelmez oldu küstü galiba..
Neyse canlarım ben çıkıyorum kız kardeşim geldi biraz onla vakit geçireyim öpüyorum hepinizi..

var bir sıkıntımız ama napalım allah beterinden korusun diyorum
hakkımızda hayırlısı inşallah
meryemciğimde taşınma telaşında allah yrd olsun
esmerayda küstü keisn gelmiyor artık
hanneeemm nerelerdeeeeee :KK71:

X