Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

slmm kizlarr nasilsinizzz ben sukur iyiyim talhaylaaa evdeyimm onada mama yaptimm ogleleri bazen veriyorumm biraz muz puresii yapiyorumm icinede mandaline cok seviyorr:)oda suan yanimda ayiptir soylemesii altini doldurmaya calisiyorr ikiniyorrr cok kar var yaa cokta sogukk islerimide yapamiyorum tasincaz kardaa kaldikk vallaa hayirlisi olsun artikk

arkadaşlar yumurtlama günümü hesapladım ve son adet günümle birlikte 17 gün saydım . 26/12 tarihi ilk günü gece 2 de ilişkiye girdik ve sizce başka deneme yapmalımıyım . bugun veya yarın . yada denemiyim tutmasını mı beklemeliyim . çok düşün bi ihtimak bence çünkü tek ilişki tek boşalma oldu nasib bakalım inş. tutar böle . cvp bekliyorum sizce napmalıyım

slm canim bende tek iliskide hamile kalmistim ama ben ovilasyon yani yumurtlama testi yapmistimm oun yumurtlama gunumdu kesin olrakarr ve hamile kaldimm tek iliskidee...sende kesin olarak eminsen gerek yok derim ama yumurtlamandan emin degilsenn iliski olmasi daha iyi

slm canim bende tek iliskide hamile kalmistim ama ben ovilasyon yani yumurtlama testi yapmistimm oun yumurtlama gunumdu kesin olrakarr ve hamile kaldimm tek iliskidee...sende kesin olarak eminsen gerek yok derim ama yumurtlamandan emin degilsenn iliski olmasi daha iyi
kafam o kadar karıştı ki anlatamam böle biraz rahatlıyorum cvp larla :) eylülde evlendim ben ve evlendigim ay 10da adet gördüm daha sonra ki ay 8 de aralık ayındada 10da gördüm . bana 14 gün say dediler bi arkadaşımda 31 gün sürüyor 17 gün say dedi . 17 gün sayınca 26/12 denk geliyor ama biz gece 2 de ilişkiye girdik . bende diyorum eğer gerçekten arkadaşın hesaına göre 17 gün sayıyorsam ve 26 /12 ise tutma ihtimali varmı . bende tek ilişkiyle kalıp erkek olsun istiyorum . ama kız olursada sevinirim :) evlat olsunda çocukları çok seviyorum o yüzden baştan böle bi tane olsun istiyoruz :)

kafam o kadar karıştı ki anlatamam böle biraz rahatlıyorum cvp larla :) eylülde evlendim ben ve evlendigim ay 10da adet gördüm daha sonra ki ay 8 de aralık ayındada 10da gördüm . bana 14 gün say dediler bi arkadaşımda 31 gün sürüyor 17 gün say dedi . 17 gün sayınca 26/12 denk geliyor ama biz gece 2 de ilişkiye girdik . bende diyorum eğer gerçekten arkadaşın hesaına göre 17 gün sayıyorsam ve 26 /12 ise tutma ihtimali varmı . bende tek ilişkiyle kalıp erkek olsun istiyorum . ama kız olursada sevinirim :) evlat olsunda çocukları çok seviyorum o yüzden baştan böle bi tane olsun istiyoruz :)

valla ozmn bilemicemm ama erkek kiz degilde rabbim eli ayagi duzgunn sagsalim kucagina versinn diyelimmm cunki kizda erkekte senin evladinn..ozmn bi kac iliski daha derim cunki tam gununu bilmiosun ve bende ayrica kasik agrisi oluyorr bundanda biliyorum yumurtlama gunumuu

valla ozmn bilemicemm ama erkek kiz degilde rabbim eli ayagi duzgunn sagsalim kucagina versinn diyelimmm cunki kizda erkekte senin evladinn..ozmn bi kac iliski daha derim cunki tam gununu bilmiosun ve bende ayrica kasik agrisi oluyorr bundanda biliyorum yumurtlama gunumuu

evet doğru sölüyorsun sağlıklı hayırlı evlat olsun yeter. benim dün yani 26/12 adetim gelicekmiş gibi kasık ağrım oldu 4 - 5 saat hatta alışverişe gttim zor geldim ağrımdan . uzandım öle geçti . sonra okumuştum akıntı fln demşlerdi biraz daha farklı oluyo biraz daha ıslaklık oluyo diye . gerçekten ıslalklık çok vardı son 1-2 gündür . hatta dedim eltime bugün kasıklarım çok ağrıyo erken mi gelcek acaba diye ama baya da erkek ama gelmedi tabi bişey geçti sonra .

evet doğru sölüyorsun sağlıklı hayırlı evlat olsun yeter. benim dün yani 26/12 adetim gelicekmiş gibi kasık ağrım oldu 4 - 5 saat hatta alışverişe gttim zor geldim ağrımdan . uzandım öle geçti . sonra okumuştum akıntı fln demşlerdi biraz daha farklı oluyo biraz daha ıslaklık oluyo diye . gerçekten ıslalklık çok vardı son 1-2 gündür . hatta dedim eltime bugün kasıklarım çok ağrıyo erken mi gelcek acaba diye ama baya da erkek ama gelmedi tabi bişey geçti sonra .

evet oyle iste kasik agrisida oluyorr ozman insLLHH OLURR HAYIRLISI OLSUN

erken yani bayada gelmez dedim ama şaşırdım kasık ağrımada inş. tutar diyorum ya istiyoruz çünkü :). sence bugün ilişkiye girelim mi gene .

evet oyle iste kasik agrisida oluyorr ozman insLLHH OLURR HAYIRLISI OLSUN

o kasık ağrım sabah öğle vakti fln dı oldu bizde . gece 2de ilişkiye girdik 27/12 sayılmaz dimi :) valla çok soru soruyorum ama çok evhamlı biriyim en ince ayrıntı bilmek istiyorum . tutsun diye .

kafam o kadar karıştı ki anlatamam böle biraz rahatlıyorum cvp larla :) eylülde evlendim ben ve evlendigim ay 10da adet gördüm daha sonra ki ay 8 de aralık ayındada 10da gördüm . Bana 14 gün say dediler bi arkadaşımda 31 gün sürüyor 17 gün say dedi . 17 gün sayınca 26/12 denk geliyor ama biz gece 2 de ilişkiye girdik . Bende diyorum eğer gerçekten arkadaşın hesaına göre 17 gün sayıyorsam ve 26 /12 ise tutma ihtimali varmı . Bende tek ilişkiyle kalıp erkek olsun istiyorum . Ama kız olursada sevinirim :) evlat olsunda çocukları çok seviyorum o yüzden baştan böle bi tane olsun istiyoruz :)

arkadaşım merakını hevesini anlıyorum ama eve anten takmıyosunki bu kadar bilimsel yaklaşma tek ilişkiyle tutma imkanı var ama düşük bir ihtimalde
bizim 3. Ayda geldi bebişimiz.hemde tüm ay korunmasız ilişkiye girerken.umarım hemen gelr meleğiniz ama bence gününü hesaplamayın ve her ilişkinizde korunmayın olsun bitsin....

o kasık ağrım sabah öğle vakti fln dı oldu bizde . Gece 2de ilişkiye girdik 27/12 sayılmaz dimi :) valla çok soru soruyorum ama çok evhamlı biriyim en ince ayrıntı bilmek istiyorum . Tutsun diye .

valla sımdı tam olarak herkezınkı aynı olmaya bılırr ben ozaman test yapıyodum oyuzden o aksamı ılıskı olmustuu ama benım testımde yumurtlamanın olcagı ılk gunu o gunu ve sonrakı gunu gosterıyoduu:sen dun se yumurtlaman zaten yumurtalar 24saat yasıyorr yanıı aksama gecer ama sen her ıhtımale karsı yıne ılıskı olsun derım

arkadaşım merakını hevesini anlıyorum ama eve anten takmıyosunki bu kadar bilimsel yaklaşma tek ilişkiyle tutma imkanı var ama düşük bir ihtimalde
bizim 3. Ayda geldi bebişimiz.hemde tüm ay korunmasız ilişkiye girerken.umarım hemen gelr meleğiniz ama bence gününü hesaplamayın ve her ilişkinizde korunmayın olsun bitsin....

düşük bir ihtimal oldugunu biliyorum ama günümüzde korunmadan 3 ayda veya 6 ayda hamile kalmış arkadaşlarım var ama tek ilişkiyle ve girdigi tarihten sonra kalanda bi o kadar var . evet biraz abartıyorum kendimde farkındayım ama bilgi aldıkca rahatlıyorum biraz daha . teşekkürlerbilgileriniz için ...:)

düşük bir ihtimal oldugunu biliyorum ama günümüzde korunmadan 3 ayda veya 6 ayda hamile kalmış arkadaşlarım var ama tek ilişkiyle ve girdigi tarihten sonra kalanda bi o kadar var . Evet biraz abartıyorum kendimde farkındayım ama bilgi aldıkca rahatlıyorum biraz daha . Teşekkürlerbilgileriniz için ...:)

çok haklısın cnm
benim çok yakın arkadaşım bir kez korunmadılar öylesine hemde hamıle kaldı şans işte
ama tek ilişkiyle tutacak diye paralama kendini oluruna bırak

çok haklısın cnm
benim çok yakın arkadaşım bir kez korunmadılar öylesine hemde hamıle kaldı şans işte

yamann nasılsınn canımmm kızımızz nasıll kac haftalık olduu sımdıı

çok haklısın cnm

yok öle zaten ama olsun istiyorum bi bebeğim . sizce ben bugünde ilişkiye girmelimiyim . dünde kasık ağrım oldu yumurtlamaya işaretmiş sanırım o meryem arkadaşım söledi ve cidden dün kasıklarım 4 - 5 saat ağrıdı .

Meryemcim cidden biz hiç kar görmedik bi kez bursada gördüm o kadar ama beyaz çok güzel oluyo yaaa

yok öle zaten ama olsun istiyorum bi bebeğim . Sizce ben bugünde ilişkiye girmelimiyim . Dünde kasık ağrım oldu yumurtlamaya işaretmiş sanırım o meryem arkadaşım söledi ve cidden dün kasıklarım 4 - 5 saat ağrıdı .
ah be güzelim sen hala hesaplamadasın
tek ilişkiyle hamıle kalamazsan koca 1 ay geçmiş olacak ozaman üzülmeyecekmisin 1 kez denemeseydim demiyecekmisin.
Ben şahseb riske atmazdım tamamen bırakırdım korunmayı :KK69:

meryemcim cidden biz hiç kar görmedik bi kez bursada gördüm o kadar ama beyaz çok güzel oluyo yaaa

evet canımm yaaa kar yagarken hele tak kocanıı gezz ya aksıne bebek arabasıda gıtmıyorr bu karda benım oglnda masallhı var kucaktada gıtmezkııı:)

X