Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

mrb meryem cim seni ekledim ama görünmüyon bnm msn de sorun var heralde özelden msj atarmısın msn ni

Günaydın kızlarr
akşam randevumuz vardı
yavrucuğum 200 gram 15 cm olmuş herşeyimiz iyiydi maşallah
4 lü tarama için de kan verdim
şimdi bunları geç diyeceksiniz
açıklıyoruummmm bat cnm kızına rakip geliyor bakarsın meryemcim benim kızımı beğenir bnimkini alır şaka bi yana kızım oluyyyooorrrr Hayırlısıyla inşallah kız dedi doktor.rabbim hepimizin evlatlarını hayırlı etsinn

günaydın cnm
demek kızımız oluyor
maşallah kuzuna

ayy kızıyorum yine yaa eski günlerdeki gibi yazıp kayboluyorsunuz ben de yazdıklarımla kalıyorm havere bekliym gelip de yazacaklar diye püfff

ayy kızıyorum yine yaa eski günlerdeki gibi yazıp kayboluyorsunuz ben de yazdıklarımla kalıyorm havere bekliym gelip de yazacaklar diye püfff

cnm ya kusura bakma çalışıyorum arada kaçak giriyorum
teşekkür ederim rabbim sizlerede nasip etsin hepimize sağlıklı bahtı açık evlatlar versin

Hayırlı olsun.Rabbim bir ömür boyu sağlık,sıhat,mutluluk nasip etsin yavrunuza.Darısı biz isteyenlerin başına.

Bütün yazışmaları okuyup sessizce kendi haberini vermeyi bekleyen birisi olarak sizin cinsiyet haberinizi merakla bekliyordum.Analı,babalı,sağlıklı,sıhatli,mutlu,huzurlu,kariyerli bir yaşamı olması dileğiyle.

ayyyyyyyyyyyyyy gozunuz aydinn kizimizz oluyorr demekk saglikli sihatlii olsun insallahh..artik bakicaz bakalim oglum kimi begenirse:)rabbim eöi ayagi duzgun sapa saglim kucaginada almayi nasip etsin canim benimm

bende hep giremiyorum hafta sonu esim oluyor musafirim oluyorr..bugunn cokk kar yagdi aksamdan sabaha kadar ve hala devamm,,,karda adam yapmk istiyorumm ama talha varrr:)

Arkadaşlar evham yapmak istemiyorum ama değişik bir şekilde mide bulantım başladı durduk yere.Birde ayıptır söylemesi 2-3 gündür acayip gaz var.bunlar belirti olabilirmi acaba??

canım demek bebiş erken geldi olsun sağlıklı olsunda erken geç farketmiyo gözün aydın bizde girmeyince merak ettik seni artık arada girer doğum hikayeni anlatırsın kızımızın adı ne oldu peki kendi resmini koymadın bari kızınınkini koyda bi görelim cimcimeyi ALLAH OLMAYAN herkese nasip etsin başta hannem ve esmeraya aminnnnnn kendine ve kızına iyi bak..

canım maşallah bebişe bak ben hep sana kızın olacak diyordum ne kadar kelbi temiz bi insanmışım ben ya şaka şaka hayırlısı olsun canım inş sağlıklı sıhhatli nur topu gibi bir kız doğurursun artık isimde düşünmeye başlarsınız kızıma rakip geldi evet ama bakalım talha paşa hangisini beğenecek salihanın kızınımi benim serçe kızımımı yoksa senin minik kızınımı görücez yalnız benim kızın şimdiden talipleri çok ne yapıcaz bilmiyorum hani göbüş resmi yaman hep bizden isterdin şimdi ben senden istiyorum en kısa zamanda göbüşünün resmini..

Arkadaşlar evham yapmak istemiyorum ama değişik bir şekilde mide bulantım başladı durduk yere.Birde ayıptır söylemesi 2-3 gündür acayip gaz var.bunlar belirti olabilirmi acaba??

canım olabilir ama test yapman lazım eğer günün geçtiyse yap bizede haber ver olurmu..

Günüm geçmedi daha var aslında ama son reglde 2 günde kesilmiştim doktor regl görebilirsin bir sonrakinde belli olur demişti.ben yinede yarın sabah bir idrar testi yapayım.İçimi değişik bir sevinç bürüdü.yemek yaparken kafamda eşime nasıl haber vereyim planları başladı.hadi bakalım hayırlısı neyse o olsun yinede çok ümitlenmesem iyi olur diye düşünüyorum.

Sizinle araştırmalarımda bulduğum bilgileri paylaşmak istiyorum.Benim gibi merak eden arkadaşlarımıza yardımcı olması için.
Folik Asit Nedir?
Folic asid B kompleks ailesinin suda eriyen bir başka üyesidir ve folat, folasin, vitamin M, veya vitamin B9 olarak da bilinir.
Folik Asit Faydaları Nelerdir?
Hamilelikte Folik Asit Kullanımı;

Gebelikte folik asit kullanımı neden önemlidir? Folat alyuvarların oluşumundaki temel bileşendir ve enerji üretiminde önemlidir. Onu uygun hücre bölünmesi ve kopyalanmasında temel öğe yapan DNA ve RNA sentezlerinde bir koenzimdir.

Dolayısıyla, sağlıklı cenin gelişimi bu besinin varlığına bağlı olduğundan hamilelik öncesi ve sırasında vücudun bu vitaminden yeteri kadarına sahip olmasını sağlamak özellikle önemlidir. Bu konuda zamanlama yaşamsaldır. Folik asit alımına büyüyen cenin için bu besinden yeteri kadarını sağlamak için hamilelikten önce başlamalıdır.

Hamilelik öncesi folik asit kullanımı için tavsiye edilen süre hamile kalınmadan önceki 3 aylık süredir.

Gebelik öncesi ve de hamileliğin ilk devrelerinden itibaren kullanılmaya başlanan folik asit bebek de oluşabilecek gelişim bozukluklarını engeller.

Folik asit kullanımı yüksek homosistein düzeylerini düşürmede de etkindir. Çalışmalar vücuttaki çok fazla homosisteinin kalp sorunlarına neden olabileceğini göstermektedir. Vitamin B12 ve vitamin B6 ile birleştirilen folik asit, vücudunuza homosistein miktarını düşürmede yardımcı olabilir.

Bu takviye depresyon ve anksiyete tedavisinde de yardımcı olabilir. Düşük folat düzeyleri ile depresyon arasındaki ilişki daha ileri araştırma gerektirse de depresyon şikâyetiniz varsa bu takviye hakkında doktorunuza danışmaya değer.

Kansızlığa karşı koruyucu olması bir diğer folik asit yararları arasındadır.

Günlük Folik Asit İhtiyacı Ne Kadardır?
Günlük folik asit miktarı (RDA dozajı) yetişkinler için 200 mcg, hamileler için 400 mcg civarındadır. Folat almak herhangi bir B12 vitamini eksikliğini gizleyebilir ve birçok uzman B12 ve folik asit in birlikte kullanımını önerir.

Folik Asit Yan Etkileri Varmıdır?
Fazla folik asit kullanımı çinkonun vücuttan atılmasına neden olur.

GÜNAYDIN CANLARIM
İYİ DİLEKLERİNİZ İÇİN YÜREKTEN TEŞEKKÜR EDERİM RABBİM HEPMİZE SAĞLIKLI BAHTI AÇIK EVLATLAR VERSN.OLMAYANLARADA TEZ ZAMANDA BU HİSSİ YAŞAMAK NASİP BETSİN ALLAHIM.
MERYEMCİM KARDA GÜZELDİR YA YAKIN OLSAK KEŞKEDE BERABER KARTOPU OYNASAK.DAHA DOĞRUSU SEN OYNASAN BENDE TALHAYI MINCIKLASAM
BAT CNM EN KISA SÜREDE RESMİMİ EKLEYEYİM SİZE ARTIK BELLİ GÖBÜŞÜM
ÇOK ŞÜKÜR BULANTILARIMDA İYİCE AZALDI ARTIK HAMİLELİĞİMİ YAŞAMAYA BAŞLARIM BU GÜNE KADAR HİÇ ANLAYAMADIM KUSMAKTAN.
MİSA CNM BUNLAR PSİKOLOJŞİKTE OLABİLİYOR AMA EN İYİSİ TEST YAP UMARIM DOĞRU BELİRTİLERDİR.

HANNEM VE ESMERAY CANLARIM RABBİM SİZEDE NASİP ETSİN SAĞLIKLI EVLATLAR İNŞALLAH

BU ARADA BİZ İSİM NE BULCAZ YAAAAAA

kar guzel canim ama oynucak kimse yokk sadece camdan bakiyorumm talhaya bakan olsaa simdiye kardan dam yapcaktim:)izmirede hic kar yagmiyorkii gecen yagan karda gorumcem cocuklari manisa yoluna goturmusler kar gorsun diye kizi 7 yasinda dah hic kar gormemisler:)

arkadaşlar yumurtlama günümü hesapladım ve son adet günümle birlikte 17 gün saydım . 26/12 tarihi ilk günü gece 2 de ilişkiye girdik ve sizce başka deneme yapmalımıyım . bugun veya yarın . yada denemiyim tutmasını mı beklemeliyim . çok düşün bi ihtimak bence çünkü tek ilişki tek boşalma oldu nasib bakalım inş. tutar böle . cvp bekliyorum sizce napmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…