canim arkadasim yasadiklarinn kolay seyler degil vede cok yeni yanii allahh kimseyi bu sekilde sinamasinn evlat cok baska bi durum...rabbim gercekten size peygamber sabri versinn kizlarr acinizz buyuk.:96:
farkındayım cnm zaten
içini kemiren vesveseler mi var ilk zamanlar bende de çok oldu atlattım çok şükür
kızımın üzüntüsü kaldı sadece
şunu düşün tek bebeğini kaybeden biz değiliz
bizim durumumuzda olup sonradan annellik duygusunu tadan cok insan var hem bu forumda hem ailemizde hem cevremizde öyle değil mi
bizim bir komşumuzunda 8 ayllıken kordon bağı kopmış bebesinin şimdi 3 tane çocugu var gözümün önüne hep o örneği getiriyorm
olumlu düşünelim olumlu olsun herşeyimiz:)
yok içimi kemiren canım ya.çok şükür HAMD OLSUN RABBİMİN işinden sual olunmaz.ondan şüphem yok.üzüntülüyüm ama niye öldüler die değil onda hayır var şüphem yok.sadece evlat hasreti çekiyorum.tez vakit hayırlı sağlıklı bir bebğim olsun seveyim öpeyim onla ilgineyim.öle yani bide kan tahlili yaptırcam sömestrde inşallah onu merak ediyom bazen korku duyuyorum acaba genetikmi die.ama bakalım.inş dualarınızı eksik etmeyin inş:)
yaw kuzum 28 aralığa daha çok var sakın yumurtlama günü bitti diye ilşkiyi kesmeyin rabbim ne zaman verecek bilinmez
durmak yokçalışmalara ay boyunca ama yumurtlama döneminde yoğun olarak devam edin.. Inş güzel haberlerinizi alırız
tesekkürler bat cım inşallah o güzel haberi de kısa zamanda hayırlısıyla vereceğiz
merhabalar kızlar ben geldim.
Benim minik duşum çok aceleci davrandı 5 aralık gece 1 de dünyaya gözlerini açtı.
Minicik birşey 49 cm boyunda 2.760 gr doğdu minik duşum ama şükür toparlanıyoruz yavaş yavaş.
Sizler nasılsınız.
Hannem meryem yaman bat neler yapıyorsunuz geçmişe bakamadım.
öptüm hepinizi kendinize çok iyi bakın canlarım.
merhabalar kızlar ben geldim.
benim minik duşum çok aceleci davrandı 5 aralık gece 1 de dünyaya gözlerini açtı.
minicik birşey 49 cm boyunda 2.760 gr doğdu minik duşum ama şükür toparlanıyoruz yavaş yavaş.
sizler nasılsınız.
hannem meryem yaman bat neler yapıyorsunuz geçmişe bakamadım.
öptüm hepinizi kendinize çok iyi bakın canlarım.