Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

yok içimi kemiren canım ya.çok şükür HAMD OLSUN RABBİMİN işinden sual olunmaz.ondan şüphem yok.üzüntülüyüm ama niye öldüler die değil onda hayır var şüphem yok.sadece evlat hasreti çekiyorum.tez vakit hayırlı sağlıklı bir bebğim olsun seveyim öpeyim onla ilgineyim.öle yani bide kan tahlili yaptırcam sömestrde inşallah onu merak ediyom bazen korku duyuyorum acaba genetikmi die.ama bakalım.inş dualarınızı eksik etmeyin inş:)

dualaımız hep birlikte canım
ben de ocak ayında kan ve idrar tahlili yaptırcam
hasretmiz tez zamanda diner inşallah
genetik değildir inşallah cnm.

benimde esim oturdu pc basinaaa yazamadim talhamda uyudu bende yatiyom canim yarin musafirim gelicekk yatimda neler yapicagim bi dusuneyimm optumm hepiniz allah rahatlik versinn..dualrimiz hep birbirimiz icin olsun insallahh

Günaydın kızlarr napıyonuz bakalım
ne çok yazmışsınız aferin size
Ne güzel eski günlerdeki gibi bir aradayız çok şükür
hannem esmeray canlarım üzülmeyin artık
rabbim bi kapıyı kapadı ama yeni kapılar açacak sizlere merak etmeyin ve geleceğe bakın geçmişteki acılara takılı kalmayın. Napalım herkesin gördüğü göreceği dert farklı naparsın hayat işte.
Inş hayırlı zamanda sağlıklı bebeişlerimiz olurr
yrn kontrolüm var benimde inş cinsiyetimizi öğreneceğiz
hepinizi öpüyoummm

Meryemcim senin paşanada maşallah diyeyim hayranım yaa
doğumunda büyütmende çok kolay ve güzel gibi geliyor bana allah bağışlasınnn
üstelik çokta yakışıklııı

canımcım devam tabi yola:)) bu arada bel kasık batar ve göğüslerde hassasiyet her ay olduğu gibi yani adet olacam anlaşıldığı üzere buayda foss(

Adetim 27 aralık geçtiğimiz 2 ay olumsuz olunca çok üzüldüm bu ay herkese takmıyorum amaannn zaten tutmamıştır falan diorum ama içim içimi yiyor yine içten içe hamilelik konuşmaları (kime nasıl sölerim diye) hazırlıyorum şu huyumdan vazgeçemiorum böle oluncada regl olduğumda daha çok ağlıorum :2:
Ne diyim allah yüzümüze gülsün inşallah

Buarada salı günü arkadaşım için eminönüne gittik bebek için kapı süsü hastane ve mevlüt için şekerler falan aldık o kadar güzel şeyler var ki anlatamam içiniz gider Allah hepimize o heyecanladı nasip etsin inşallah. Ordada başka bir arkadaşımın dikkatini çekmiş her hamileye çok acıklı bakıormuşum demekki bnm psikolojim bozulmak üzere kendime çok kızıyorum insanlar neler yaşıyor bnm daha 3. ayım kendime yaptığım eziyete bak

nasılsınız kızlar ne çok yaşızmışsınız öyle imrendim valla ya hiç denk gelemiyoruz genelde gündüzleri kaynanamda oluyorum giremiyorum siteye ama sizi çok özledim..
beni soracak olursanız kızımla ilgileniyorum alaha şükür uslu bi kızım var ama bu aralar beslenirken problem yaşıyoruz ne zaman mama versem başlıyor ağlamaya mamayı sevmiyor desem hiç içmez gönlünü ettikten sonra zor bela ayakta dolana dolana içiriyorum ama her seferinde ağlaması beni kahrediyor onun dışında çok şükür iyiyiz..
hannemcim.esmeraycım bunu yürekten diliyorum rabbimden inşallah en tez zamanda yeniden burda hamileyim dediğiniz günleri göreceğiz ve inşallah bu sefer sağlıklı sıhhatli nur topu gibi evlatlarınız olacak dualarım sizinle kötü günler geride kalacak inşallah..
meryemcim oğluşunun diş çıkarma dönemi nasıl gidiyor inşallah seni üzmüyordur tosuncuk çok tatlı ya maşallah ısırasım geliyor resimlerini görünce bu arada evine taşındınmı ne yaptınız..
yamancım sen nasılsın msnde görüşemiyoruz ya özledim seni yarın cinsiyet öğrenmeye gidiyormuşsun benim içime kız doğuyor valla öncelikle hayırlısı tabi eli ayağı düzgün olsunda kız erkek farketmez ama benim içinden kız geçiyo haberlerini bekliyorum..

haaa unutmadan hannem esmeray benide benide ekleyin msn.ye banane bende isterim

merhabalar kızlar ben geldim.

benim minik duşum çok aceleci davrandı 5 aralık gece 1 de dünyaya gözlerini açtı.
minicik birşey 49 cm boyunda 2.760 gr doğdu minik duşum ama şükür toparlanıyoruz yavaş yavaş.
sizler nasılsınız.
hannem meryem yaman bat neler yapıyorsunuz geçmişe bakamadım.
öptüm hepinizi kendinize çok iyi bakın canlarım.

cnm benim ya hayırlı olsun gözün aydın
yeriz biz o minik bebişinii
müsait bir zamanda gel detayları anlat bize doğum nasıldı.inşallah herşey yolundadırr

canim benim hayirli olsun allh anali babali buyutsun bahti guzel olsun insallh geliniminn..ismi ne bakalim...cok merk ettik seni girmeyince tahmin ettik dogumunun oldugunu ..guzel guzel buyut kizini insallh,,

bende istiyorum msnlerinizii...yada facesi olanii bana nee banee kuserimm:)
bat canim daha tasinmadik kar yagiyorr soguk oyuzden simdilik yavastan aliyoruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…