Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

amin cnm inşallah
ben de dedim içimden hep iyi kötügünde dedikleri bu olsa gerek diye
ve Allah a şükrettim böyle bir eş nasip ettiği için
öyle işte meryemcik

aynen canimm ya benimkide sagolsunn cok yardim ederr.allah kalblerine gore versin canim benimm k bakma talhanin uyku saati geldii iznin olursa onu bi yatirimm
yine yazarim sana öptumm cokk

esmerim msn ye girilmiyo:)

ya ben ekledim ama cevrmdışısın
kıskanma kız meryem ekleriz seni de face e pek girmiorum zaten
ama hannem cim seni daha iyi gördüm ilk mesajlarında sanki ümitsizlik varmış gibi hissetmiştim
şimdi az biraz kendine geldin gibi yanılıyormuyum

burdan görüşilm artık hannem cim dertleşmek filan istersen ben hep yanındayım zaten hep yanındaydım
meryem cnm bnm ya bebeğin dururken bizim için sırf bilgisayar başındasın sağol bitanem

burdan görüşilm artık hannem cim dertleşmek filan istersen ben hep yanındayım zaten hep yanındaydım
meryem cnm bnm ya bebeğin dururken bizim için sırf bilgisayar başındasın sağol bitanem

canimm benim talha belli saati var masallah o satte atiyorum yatagina oynuyor suan sonra uyur kalir:)

oh oh maşallah canım ne güzel
hannem içine atıp da söylemek istediklerin varsa lütfen paylaş olur mu
ben de paylaşacağım sizinle

evett kizlar biz simdiye kadar herseyimizi paylastik birbirimizle yine paylasabilirsiniz,biz artikk dost igibii olduk.inanin bana ben sizi tanimadan cok seviyorum ve hep hayatimda aklimda dusuncelerimde varsiniz..hepinizi ayri ayri cok seviyorumm:

ben de sizi çok seviyorum birçok topiğe girdim çıktım ama yaşadıklarımı sadecesizinle paylaşmak istedim
siz daha içtensiniz çünkü
canım kardeşlerim

valla esmerim bana ara ara geliyolar.bazen saatlerim uyuşmuyor.hiç olmadık bi noktadan kilitleniveriyorum.yani olmadık buluttan nem kapıyorum öle derler ya.ara ara içim yanıyor onuda sizinle paylaşabiliyorum zaten.

farkındayım cnm zaten
içini kemiren vesveseler mi var ilk zamanlar bende de çok oldu atlattım çok şükür
kızımın üzüntüsü kaldı sadece
şunu düşün tek bebeğini kaybeden biz değiliz
bizim durumumuzda olup sonradan annellik duygusunu tadan cok insan var hem bu forumda hem ailemizde hem cevremizde öyle değil mi
bizim bir komşumuzunda 8 ayllıken kordon bağı kopmış bebesinin şimdi 3 tane çocugu var gözümün önüne hep o örneği getiriyorm
olumlu düşünelim olumlu olsun herşeyimiz:)

valla esmerim bana ara ara geliyolar.bazen saatlerim uyuşmuyor.hiç olmadık bi noktadan kilitleniveriyorum.yani olmadık buluttan nem kapıyorum öle derler ya.ara ara içim yanıyor onuda sizinle paylaşabiliyorum zaten.

canim arkadasim yasadiklarinn kolay seyler degil vede cok yeni yanii allahh kimseyi bu sekilde sinamasinn evlat cok baska bi durum...rabbim gercekten size peygamber sabri versinn kizlarr acinizz buyuk.:96:

benden iki ay önce de bir ark ım 35 haftalık bebeğini kaybettiydi ne üzülmüştüm ama başıma geldi
Allahtan geldi artık sabredeceğiz diyorum artık
onunla görüşüyorm o da diyor ara ara kasvet basıyor diye
normal cnm bunlar
ama çok üzülme ne olur hannemcim
bir dr a görün bakalım ne diyecek sezaryenlerde 6 ay yeterli diye bliyorm
belki de duruma göre korunma süreni kısaltabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…