Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

tabi tabi bilzeirn sağlığı yerinde olsun yeter ki
Rabbim inşallah yine nasip eder
inan bu acıyı yalnız senin yaşamadığını herkesin başına geldiğini ve ardından sağlıklı bebişlere sahip oldukarını düşünüyorm çok kişiden duydum biz de kaybettik hem de çoğunun bizim gibi ilk
o yüzden ben bunları düşündükçe daha iyi toparlandm aslında sezaryen için 6 ay yeterli ama neden sana 1 yıl dediler

ben doktora gitmedim daha o günden sonra bu benim duyduklarım sadece.ama bizim bi öğretmen arkadaşın 4.5 aylık kızı varken 2 aylık hamileymiş ilki sezeryan olmasına rağmen doktor sen kendini iyi hissediyorsan yapabilirsin demiş.yani kızı 2.aylıkken tekrar hamile kalmış ve karnındakiler ikizmiş(((ama arkadaş hazır değilim deyip onları aldırmış((afffffffffffff affffffffffffffff affffffffffffff
yani olabiliyo da ama doktorlar 2 yılı uygun buluyolarmış 2 yıl beklemeyi.

bnm bildiğim 6 ay yeterli sezaryen için
hem sezaryenli olup 2 ay sonra hamile kalanlar da var ama onlar tabi kontrol altında oluyorlar sürekli ama yine de sağlıklı doğumlar yapıyorlar
bana da 3 ay için ama dr hazır hissedersen beklemene gerek yok dedi
bakalım şubatta inşallah besmeleyi çekeceğiz:)
senin ne kadar oldu doğumdan sonra

BEMİMDE DAHA YENİ SAYILIR 3 AY OLDU BU ayın 15inde.
15 eylül benim için iki kez manidar oldu artık.eşimin doğum günü ve veeeeeee meleklerimi cennete uğurlama günü...

sevindim cnm bnm ya
inan sanki senin üzüntünütazelemiş gibi hissettiğim iin ben de üzüldüm
hem sen inançlı insansın ümitsizlik bize yakışmaz
ileriye bakalım artık

sevindim cnm bnm ya
inan sanki senin üzüntünütazelemiş gibi hissettiğim iin ben de üzüldüm
hem sen inançlı insansın ümitsizlik bize yakışmaz
ileriye bakalım artık

canimm arkadasim hosgeldinn seni cok merak ettikk..gecmisi okudummm ne diyecegimi bilemiyorumm senin uzulmenide istemiyorum .allahh sabirlarr versin canim benimmm allah insallah saglikli bebisleri en kisa zamanda yine verir sana ve hanneme dualarimizdasinizz canim arkadaslarimmm

sağolasın meryemcim nasip değilmiş
öyle bir badire atlattık inşallah Allah önümüzdeki günleri aydınlık eder
ne diyelim bir dahaki inşallah uzunömürlü ve sağlıklı olur sen nasılsın bakalım

evet canimm benimm rabbim bidahakine insallah hayirli bebisler verir her ikinizede...ben iyiyim canim nasil olim oglumla ugrasiyorumm gunleri oyle geciriyorum evdeyim artik...

canım benim önce hiç yazmayayım dedim ama sevinçleri herşeyi sizinle paylaşıyordum bunu da bilmeye hakkınız var diye düşündüm
ne diyeyim Rabbim daha büyük acı vermesin bugünleri de aratmasın
meryemcim oğluşunu öp bnmiçin olur mu
8 ay karnımda melek taşıdım diyorum
üzülüyormuyum evet ama güçlü olmam toparlanmam lazım
buna da şükür diyorum Allah sabrını da veriyor ve inşallah bundan sonrakiler uzunöümrlü ve sağlıklı olur

sen yazmasanda biz zaten sorardik canimm yaa seni merak ediyoduk.kendini toparlar insallh en kisa zamnda yine bebisin olur

sen yazmasanda biz zaten sorardik canimm yaa seni merak ediyoduk.kendini toparlar insallh en kisa zamnda yine bebisin olur

amin tatlım dedim ya herşeyi geçmişe bıraktım inan size yazacak gücüm bile yoktu ve şu an rahatlıkla anlatabiliyorum ya şükür diyorum
şimdi meleğimin kardeşi için hazırlıyorm kendimi
hayırlı haberlerimizi de alacaksınız inşallah bnm de hannemin de
sen hemşireydin değil mi

insallah canim.ben hemsirelik okudum ama yapmiyorum hemsirelik canim...

dr 3 ay korun dedi bana ve bir bucuk ayım kaldı sence yeterli mi 3 ay
bana kalsa ben hiç korunmak isteemiyorum ama
annelik duygusunu tekrar tatmak istiyorum çünkü

dr 3 ay korun dedi bana ve bir bucuk ayım kaldı sence yeterli mi 3 ay
bana kalsa ben hiç korunmak isteemiyorum ama
annelik duygusunu tekrar tatmak istiyorum çünkü

canim
ben dogmusum annem ben iki ayliikken kiz kardesime hamile kalmis bazi doktorlar 6 ay feln diyolarr cunki vucudunun yeniden hamilelige hazirlanmasi icin,,ama dert etme kendine hayirlisi ne zamansa ozaman olsun insallahh..

canim
ben dogmusum annem ben iki ayliikken kiz kardesime hamile kalmis bazi doktorlar 6 ay feln diyolarr cunki vucudunun yeniden hamilelige hazirlanmasi icin,,ama dert etme kendine hayirlisi ne zamansa ozaman olsun insallahh..

yok cnm dert etmiyorum eskiler kırkından sonra bile hemen hamile kalıyorlarmış
dediğin gibi hayırlısı artık hatta hayırlısıyla tez zamanda dyeyim
benim eşimle görümcem arasında da bir yaş var kayınvalidem görümcemden sonra hemen eşime kalmış
yine de sorayım dedim sana
sağol cnm
ben yine eskisi gibi gelirim hep
merak etmeyin beni
ben gercekten iyiym yavaş yavaş toparlanıyrm
bu süreçte en iyi destekçi eşim onun kıymetini daha iyi anladım ve arada size şikayet ettiğim için kızdım kendime haksızlık etmişim ona garibim evde yemek yapamadım üzüntüden yemeği yaptı ütüsünü yaptı ve bişi demedi bana

kiyamamm canimm yaa.ee esler ne icin var iyi gunde kotu gunde diye bosunamii deniyor..allah basimizdan eksik etmesin

kiyamamm canimm yaa.ee esler ne icin var iyi gunde kotu gunde diye bosunamii deniyor..allah basimizdan eksik etmesin

amin cnm inşallah
ben de dedim içimden hep iyi kötügünde dedikleri bu olsa gerek diye
ve Allah a şükrettim böyle bir eş nasip ettiği için
öyle işte meryemcik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…