Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
meryem cim msn ni gönderebilirmisin bana ben ekleyeyim seni ekledim ama görünmüyon ben de yaw
Günaydın kızlarr
akşam randevumuz vardı
yavrucuğum 200 gram 15 cm olmuş herşeyimiz iyiydi maşallah
4 lü tarama için de kan verdim
şimdi bunları geç diyeceksiniz
açıklıyoruummmm bat cnm kızına rakip geliyor bakarsın meryemcim benim kızımı beğenir bnimkini alır şaka bi yana kızım oluyyyooorrrr Hayırlısıyla inşallah kız dedi doktor.rabbim hepimizin evlatlarını hayırlı etsinn
ayy kızıyorum yine yaa eski günlerdeki gibi yazıp kayboluyorsunuz ben de yazdıklarımla kalıyorm havere bekliym gelip de yazacaklar diye püfff
cnm ya kusura bakma çalışıyorum arada kaçak giriyorum
teşekkür ederim rabbim sizlerede nasip etsin hepimize sağlıklı bahtı açık evlatlar versin
merhabalar kızlar ben geldim.
benim minik duşum çok aceleci davrandı 5 aralık gece 1 de dünyaya gözlerini açtı.
minicik birşey 49 cm boyunda 2.760 gr doğdu minik duşum ama şükür toparlanıyoruz yavaş yavaş.
sizler nasılsınız.
hannem meryem yaman bat neler yapıyorsunuz geçmişe bakamadım.
öptüm hepinizi kendinize çok iyi bakın canlarım.
Günaydın kızlarr
akşam randevumuz vardı
açıklıyoruummmm bat cnm kızına rakip geliyor bakarsın meryemcim benim kızımı beğenir bnimkini alır şaka bi yana kızım oluyyyooorrrr Hayırlısıyla inşallah kız dedi doktor.rabbim hepimizin evlatlarını hayırlı etsinn
Günaydın kızlarr
akşam randevumuz vardı
ayy kızıyorum yine yaa eski günlerdeki gibi yazıp kayboluyorsunuz ben de yazdıklarımla kalıyorm havere bekliym gelip de yazacaklar diye püfff
merhabalar kızlar ben geldim.
benim minik duşum çok aceleci davrandı 5 aralık gece 1 de dünyaya gözlerini açtı.
minicik birşey 49 cm boyunda 2.760 gr doğdu minik duşum ama şükür toparlanıyoruz yavaş yavaş.
sizler nasılsınız.
hannem meryem yaman bat neler yapıyorsunuz geçmişe bakamadım.
öptüm hepinizi kendinize çok iyi bakın canlarım.
Günaydın kızlarr
akşam randevumuz vardı
Arkadaşlar evham yapmak istemiyorum ama değişik bir şekilde mide bulantım başladı durduk yere.Birde ayıptır söylemesi 2-3 gündür acayip gaz var.bunlar belirti olabilirmi acaba??
kar guzel canim ama oynucak kimse yokk sadece camdan bakiyorumm talhaya bakan olsaa simdiye kardan dam yapcaktim:)izmirede hic kar yagmiyorkii gecen yagan karda gorumcem cocuklari manisa yoluna goturmusler kar gorsun diye kizi 7 yasinda dah hic kar gormemisler:)GÜNAYDIN CANLARIM
İYİ DİLEKLERİNİZ İÇİN YÜREKTEN TEŞEKKÜR EDERİM RABBİM HEPMİZE SAĞLIKLI BAHTI AÇIK EVLATLAR VERSN.OLMAYANLARADA TEZ ZAMANDA BU HİSSİ YAŞAMAK NASİP BETSİN ALLAHIM.
MERYEMCİM KARDA GÜZELDİR YA YAKIN OLSAK KEŞKEDE BERABER KARTOPU OYNASAK.DAHA DOĞRUSU SEN OYNASAN BENDE TALHAYI MINCIKLASAM
BAT CNM EN KISA SÜREDE RESMİMİ EKLEYEYİM SİZE ARTIK BELLİ GÖBÜŞÜM
ÇOK ŞÜKÜR BULANTILARIMDA İYİCE AZALDI ARTIK HAMİLELİĞİMİ YAŞAMAYA BAŞLARIM BU GÜNE KADAR HİÇ ANLAYAMADIM KUSMAKTAN.
MİSA CNM BUNLAR PSİKOLOJŞİKTE OLABİLİYOR AMA EN İYİSİ TEST YAP UMARIM DOĞRU BELİRTİLERDİR.
HANNEM VE ESMERAY CANLARIM RABBİM SİZEDE NASİP ETSİN SAĞLIKLI EVLATLAR İNŞALLAH
BU ARADA BİZ İSİM NE BULCAZ YAAAAAA