canım doktor bana 1 le başlayalım gebelikte 3 e cıkartırız dedi. bi arkadasımada hıc vermedı gerek yok gebelıkte vitamin vericem sadece demiş. doktora göre değişiyor sanırım tam anlayamadım.
biz dun eşimle konuştuk bu ay inşallah deneme yapalım dedi ki pek hevesli değildi bebek için inanılmaz sevindim. 21-26 arası yumurtlama gunlerım olucak sanırım deneme yapıcaz bakalım allahım inşallah nasip eder.
yine içim yanıyorRABBİM ne olur hayırlı zamanlarda hayırlı sağlıklı evlatlar vererek yuvamızı ve gönlümüzü şenlendir sana hamd olsun RABBİM sağlığımız yerinde şuan hiç sıkıntımız yok hayırlı ve sağlıklı evlat haricinde inşallah o eksiğimizi de sen tamamla YA RAB NE OLUR YA RABBBBB...
canlar ne yapayım size dökebiliyorum içimiara ara içim yanıyor.ama hiç bir zaman aklımdan çıkmıyor sadece bi anlık unutuluyor daha sonra hep senle.
yaaaaaaaaaaaaa RABBBBBBBBBBB NE olur ne olurrrrrrrrrr kucağımıza hayırlı sağlıklı evlatlar ver:)
Gebelik öncesi doktor bana folic asid verdi ancak ne kadar kullanacağımı söylemedi.bende sabah akşam alıyorum.eczacı hamile değilsen günde 2 kez yeterli demişti.
aranızda gebelik öncesi kullanan varmı acaba?günde kaç tane alıyor?
çok teşekkür ederim bilgi için hemen bende 3 e çıkartayım o zaman.
Gebelik öncesi doktor bana folic asid verdi ancak ne kadar kullanacağımı söylemedi.bende sabah akşam alıyorum.eczacı hamile değilsen günde 2 kez yeterli demişti.
aranızda gebelik öncesi kullanan varmı acaba?günde kaç tane alıyor?
Sende yumurtlama dönemini bitirip beklemeye çekilenlerdensin yani bende 27 aralığı bekliyorum umutsuzumewet kıslar aralık ayı kırmısıları bekleyenler bebiş hayali kuranlar nerdesiniz..bende folic plus alıyorum doktor 2 adte dedi günde. 28 aralık adet günüm ve beklemedeyim, umutsuzum...
Sende yumurtlama dönemini bitirip beklemeye çekilenlerdensin yani bende 27 aralığı bekliyorum umutsuzum
yine içim yanıyorRABBİM ne olur hayırlı zamanlarda hayırlı sağlıklı evlatlar vererek yuvamızı ve gönlümüzü şenlendir sana hamd olsun RABBİM sağlığımız yerinde şuan hiç sıkıntımız yok hayırlı ve sağlıklı evlat haricinde inşallah o eksiğimizi de sen tamamla YA RAB NE OLUR YA RABBBBB...
canlar ne yapayım size dökebiliyorum içimiara ara içim yanıyor.ama hiç bir zaman aklımdan çıkmıyor sadece bi anlık unutuluyor daha sonra hep senle.
yaaaaaaaaaaaaa RABBBBBBBBBBB NE olur ne olurrrrrrrrrr kucağımıza hayırlı sağlıklı evlatlar ver:)
ewet kıslar aralık ayı kırmısıları bekleyenler bebiş hayali kuranlar nerdesiniz..bende folic plus alıyorum doktor 2 adte dedi günde. 28 aralık adet günüm ve beklemedeyim, umutsuzum...
benimde 3 ocak.hayırlısıysa cemil cümlemize nasip etsin yüce rabbim.
Buarada ben daha 20 gündür kullanıyorum folic asid'i.bu ay gebe kalırsam sorun olmaz dimi
slm kızlar ben TEOLOG
size bir kötü bir de iyi haberim var
önce kötü haberi vereyim bebeğim 8 aylıkken karnımda öldü suni sancı verilerek normal doğum yaparak ayrıldım meleğimden
iyi haberim var çok şükür zor günleri atlattım ama kızımın üzüntüsü kaldı sadece
dilerim Allahtan tez zamanda uzunömürlü sağlıklı bebişler verir inş. yine
hayırlısıyla
haa diyeceksiniz neden üyeliğini iptal ettirmiş şundan dolayı bebeğimi kaybettiğiniöğrenenler
canımm çok üzüldüm çok zor sana acıdım gibi laflar etmeleri ve her okudugumda acımın tazelenmesi
sonra hangi topiğe gitsem beni takip etmleri neler yazacağım diye
şimdi psikolojik olarak daha iyi olmaya çalışıyorm umudumu kaybetmedim çünkü yeni bir bebeğe hazırlanmam lazım inş.
MİSA 2005 VE MLSFB ARKADAŞLARIM GÜZEL DİLEKLERİNİZ İÇİN SAĞOLUN.RABBİM TÜM isteyenlere hayırlı vakit hayırlı sağlıklı evlatlar versin inş:)
MERYEMCİĞİM,YAMANCIĞIM,BATCİĞİM canlarrrrrrrrım çok ama çok teşekkür ederim beni dualarınızdan eksik etmediğiniz için.inanıyorum ki dualarınız sayesinde MEVLAM bana daha büyük acılar yaşatmadı hergün üzülmeme ölmemi nasip etmedi.şimdi yine inanıyorum ki dualarınızla o içten ettiğiniz dualarınızla hiç tanımadığınız halde kendinize eder gibi ettiğiniz dualarınızla sağlıklı ve hayırlı bebklerim olacak inşallah.yalvarırım o güzel samimi dualarınızı bu kardeşinizden eksik etmeyin.çokkkkkkkkk çokkkkkkkkk öptüm RABBİME EMANET ettim sizleri:)
canım ya seniokadar merak ediyordum ki anlatamam her girmemde senden bi haber varmı diye bakıyordum yazdıklarını okuyunca inanamadım ne desem boş gerçekten çok üzüldüm ya ölümüne sebep neydiki söyledilermi neyse hatırlatıpta seni üzmek istemem toparlanmana çok sevindim inş tez zamanda sende hannemde yeniden hamile kalıp sağlıklı bebeklere kavuşursunuz ara sıra uğra topiğe faceyede gel merakta bırakma kendini ALLAHA EMANET OL..
tahmin ediyordum merak ettiğinizi ama biraz toparlanıp o zaman gireyim dedim
canım sebep kordon dolanmış bebeğime
dualarınızı eksik etmeyin olur mu
ilkin sebep sorduklarında filan kötü oluyrdum ama dayanma gücünü veriyor rabbim
canım kızım cenette ne yapayım rabbim öyle uygun gördü
işte meleğime kardeşini de tez zamanda gönderir rabbim
kızını öp bnm için