Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

canım ne diyeceğimi bilemiyorum ama çok üzüldüğümü bilmeni isterim kendini toparlamanada ayrıca sevindim güçlü olmana merak etme bundan sonra hep dualarımdasın kendini habersiz bırakma ne mutlu bizlere cennette minicik meleklerimiz var inş rabbim sana hanneme ve tüm bebeğini kaybedipte yeniden anne olmak isteyenlere tez zamanda yeniden anne olmayı nasip eder öperim teyzesi kendien iyi bak benim şimd, çıkmam lazım kızım beni bekliyor yine yaz olurmu..

merak etme tatlım yazmam mı önceden kötü oldugum için giremedim ne diyeceğim diyordum
demekki buraya geldiysem sizlere yazdıysam iyi oldum demekki hamdolsun Rabbime
duarın için çok sağol derinden bir amin diyoruö
ayrıca Allah daha büyük bir acı verip de bugünlerimi de aratmasın

slm kızlar ben teolog
size bir kötü bir de iyi haberim var
önce kötü haberi vereyim bebeğim 8 aylıkken karnımda öldü suni sancı verilerek normal doğum yaparak ayrıldım meleğimden
iyi haberim var çok şükür zor günleri atlattım ama kızımın üzüntüsü kaldı sadece
dilerim allahtan tez zamanda uzunömürlü sağlıklı bebişler verir inş. Yine
hayırlısıyla
haa diyeceksiniz neden üyeliğini iptal ettirmiş şundan dolayı bebeğimi kaybettiğiniöğrenenler
canımm çok üzüldüm çok zor sana acıdım gibi laflar etmeleri ve her okudugumda acımın tazelenmesi
sonra hangi topiğe gitsem beni takip etmleri neler yazacağım diye
şimdi psikolojik olarak daha iyi olmaya çalışıyorm umudumu kaybetmedim çünkü yeni bir bebeğe hazırlanmam lazım inş.:emir_bebek:

cnm ya hepimiz birbirimize seni sorduk durduk rabbim sabırlar versin çok üzüldüm :KK59:
Ama şunu unutma cennette bir bekleyenin var şimdiden. Eminim çok zordur acısını yaşamayan bilmez ama rabbimin takdiri böylemiş.inş hayırlı zamanda sağlıklı bebiş alırsın kucağına dilerim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olur gel buraya ara ara emi cnm kafanı dağıtırsın arada. Bende geçen gece rüyamda bebeğimi kaybettiğimiz görüp hıçkırıklara boğulmuştum sen ise gerçeğini yaşamışsın ne kadar zordur ama napalım cnm ölümde yaşamda bizm için rabbim bidaha yaşatmasın hep gel emi buraya

merak etme yaman cım gelirim:)
sağol güzel temennilerin için
eşim de ben de artık gecmişte kaldı herşey önümüze bakmaya ve o konuyu hiç açmamaya çalışıyoruz

merak etme yaman cım gelirim:)
sağol güzel temennilerin için
eşim de ben de artık gecmişte kaldı herşey önümüze bakmaya ve o konuyu hiç açmamaya çalışıyoruz

haklısın cnm açmayın zaten bazı densizler canını sıkabilir üzülme hiç emi cnm dua et bol bol herşey güzel olucak diyelim bundan sona

tabi yaman cım
inşallah herşey güzel olacak
senin nasıl gidiyor hamileliğin bakalım

iyi şükür cnm ya esksi kadar kötü değilim artık hamdolsun halimize
cuma akşamıda kontrolum var nş herşey yolundadır
seni zmek içn sormuyorum cnm
peki yeni bebiş için ne kadar süre verdiler
iyiki normal doğum olmuş sezeryan brz daha zorlardı bekleme açısından

iyi şükür cnm ya esksi kadar kötü değilim artık hamdolsun halimize
cuma akşamıda kontrolum var nş herşey yolundadır
seni zmek içn sormuyorum cnm
peki yeni bebiş için ne kadar süre verdiler
iyiki normal doğum olmuş sezeryan brz daha zorlardı bekleme açısından

canım ilk reglını gör korunmayı bırak dedi
ama biz ocak ayının sonuna kadar bekleyelim
şubatta bırakalım dedik eşimle inşallah Rabbim tez zamanda hayırlısıyla verir isteyen herkese
istediğiniz herşeyi sorabilirsiniz artık
ilk zaman zor geliyordu ama çok şükür alıştım

canım ilk reglını gör korunmayı bırak dedi
ama biz ocak ayının sonuna kadar bekleyelim
şubatta bırakalım dedik eşimle inşallah rabbim tez zamanda hayırlısıyla verir isteyen herkese
istediğiniz herşeyi sorabilirsiniz artık
ilk zaman zor geliyordu ama çok şükür alıştım

anladım cnm normal doğumun yararları işte
ama şubata kadar beklemen en iyisi bencede vucudun dinlenir hem.
Rabbim aratmasın inş tez zamanda verir

BİZDE BUGUN İLK ADIMIMIZI FOLIK ASIT ALARAK BASLADIK ALLAH İZİN VERİRSE SUBAT SONU MART GIBI CALISMALARA BASLICAZ .BU ARADA DA BENİM 2 KİLO VERMEM LAZIM.. BESLENMEMİ DÜZENE SOKMAYA BAŞLIYORUM HAMİLE İMİŞİM GİBİ DAVRANIP O ŞEKİLDE BESLENECEĞİM... HERKESE SEVGİLEREn Büyük KK

BİZDE BUGUN İLK ADIMIMIZI FOLIK ASIT ALARAK BASLADIK ALLAH İZİN VERİRSE SUBAT SONU MART GIBI CALISMALARA BASLICAZ .BU ARADA DA BENİM 2 KİLO VERMEM LAZIM.. BESLENMEMİ DÜZENE SOKMAYA BAŞLIYORUM HAMİLE İMİŞİM GİBİ DAVRANIP O ŞEKİLDE BESLENECEĞİM... HERKESE SEVGİLEREn Büyük KK

haydi bakalım hayırlı haberlerini alırız inşalah

ESMERAY03
şuan tüylerim diken diken:KK43:((((ne deyim valla bilemedim.ama seçilmiş kullardanız biliyosun ki inşallah.
tatlım benim ALLAH sabır versin kolaylıklar versin yerine hayırlısını sağlıklısını da tez versin:))sana bana isteyen tüm arkadaşlara inş.seni çok çok iyi anlıyorum.amadediğin gibi ALLAH sabrımızı veriyor.unutulmuyor unutulmuyorda....

ne güzel hamd olsun normal doğumla bitirmişsin de şubata hayırlısı diyosun ben ya ben 1 sene diyolar.bence kendini toparldığın hazır hissetiğin zaman ALLAHTAN hayırlısını isteyip besmeleyle başla.benim şahsi görüşüm bu acı ancak RABBİMİN izniyle hayırlı ve sağlıklı bir evlat sahibi olunca unutulacak yani acı büyük oranda hafifleyecek.ben öyle düşünüyorum inş.

çokkkkkkk çok öpüyorum canım benim.ALLAH hepimize en hayırlılarından en sağlıklılarından evlatlar versin.
BEN BİDE YAŞADIĞIM OLAY SONRASINDA(katılırmısın bilmem ama) ŞUNU ANLADIM:"BİR BEBEĞİN SAĞLIKLI SIHHATLİ BİR ŞEKİLDE DÜNYAYA GELMESİ ÇOK AMA ÇOK BÜYÜK BİR MUCİZEYMİŞ.BU ŞEKİLDE EVLADINA KAVUŞANLAR SECDE ETSİNLER RABBİMİZE"

ESMERAY03
şuan tüylerim diken diken:KK43:((((ne deyim valla bilemedim.ama seçilmiş kullardanız biliyosun ki inşallah.
tatlım benim ALLAH sabır versin kolaylıklar versin yerine hayırlısını sağlıklısını da tez versin:))sana bana isteyen tüm arkadaşlara inş.seni çok çok iyi anlıyorum.amadediğin gibi ALLAH sabrımızı veriyor.unutulmuyor unutulmuyorda....

ne güzel hamd olsun normal doğumla bitirmişsin de şubata hayırlısı diyosun ben ya ben 1 sene diyolar.bence kendini toparldığın hazır hissetiğin zaman ALLAHTAN hayırlısını isteyip besmeleyle başla.benim şahsi görüşüm bu acı ancak RABBİMİN izniyle hayırlı ve sağlıklı bir evlat sahibi olunca unutulacak yani acı büyük oranda hafifleyecek.ben öyle düşünüyorum inş.

çokkkkkkk çok öpüyorum canım benim.ALLAH hepimize en hayırlılarından en sağlıklılarından evlatlar versin.
BEN BİDE YAŞADIĞIM OLAY SONRASINDA(katılırmısın bilmem ama) ŞUNU ANLADIM:"BİR BEBEĞİN SAĞLIKLI SIHHATLİ BİR ŞEKİLDE DÜNYAYA GELMESİ ÇOK AMA ÇOK BÜYÜK BİR MUCİZEYMİŞ.BU ŞEKİLDE EVLADINA KAVUŞANLAR SECDE ETSİNLER RABBİMİZE"
tabiki katılıyorm hannem
hayırlısı böyleymiş nasip değilmiş
ama nolur çok üzülme
lütfen

hannem kötü oldum cnm bnm ya
ama tek bizim başımıza gelmedi ki
ne olur üzülme bir dahakine sağlıklı bişekilde inşallah
üstüste bebek kaybedenler var doğupda kaybedenler hemde ilk ikisini çok duydum kendilerini anlattılar
onlar cennette artık inan ben eskisi gibi değilim üzüntüsü kaldı sadece
ya kaybolsalar ya büyüyp de belli bir yaştan sonra ölseler
lütfen cnm

hannem kötü oldum cnm bnm ya
ama tek bizim başımıza gelmedi ki
ne olur üzülme bir dahakine sağlıklı bişekilde inşallah
üstüste bebek kaybedenler var doğupda kaybedenler hemde ilk ikisini çok duydum kendilerini anlattılar
onlar cennette artık inan ben eskisi gibi değilim üzüntüsü kaldı sadece
ya kaybolsalar ya büyüyp de belli bir yaştan sonra ölseler
lütfen cnm

ewet haklısın canım.zaten düşünüyorum da belli bir yaşa kadar birlikte olup sonradan kaybetmek çok çok daha zordur eminim.RABBİM kimseyi evlat acısıyla imtihan etmesin inş.bilmiyorum ama zamanla bana daha zor geliyor bitanem.bu konuda zaman bana iyi gelmiyor en azından şimdilik.ama MEVLAM GÖRELİM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER ŞÜPHESİZ...

hamdolsun yaşımız daha küçük.sağlığımız sıhhatimiz yerinde çok şükür.mutlu yuvamız var inş.RABBİM eksiğimizi de hayırlı ve sağlıklı bi şekilde yollar inşallah...

X