merhaba kızlar bende folik asit kullanmaya başladım inşallah şubat gibi denemeye başlıycaz bizde. Günde bir tane folik plus içiyorum hamile kalınca 3 e çıkartıcaz dedi doktor . şubat gibi düşündüğüm için 3 ay önceden başladım kullanmaya. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah. Hayırlı haberler verelim birbirimize. :119::119:
merhaba kızlar bende folik asit kullanmaya başladım inşallah şubat gibi denemeye başlıycaz bizde. günde bir tane folik plus içiyorum hamile kalınca 3 e çıkartıcaz dedi doktor . şubat gibi düşündüğüm için 3 ay önceden başladım kullanmaya. hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah. hayırlı haberler verelim birbirimize. :119::119:
ah be güzelim düşündüğün şeye bak
yakın bir arkadaşım rasgele bi gün tek korunmasız ilişkiyle hamile kaldı şaka gibi
yani diyeceğim o yumurtlama dönemine takılma her kadının aynı dönemde olucak diye bi şart yok. Ayrıca düşünme oldu olucak diye faha yıpratıcı oluyor.rabbim bilir en hayırlısını
walla cnm benim bildiğim hep 3 tane alınıyor ama sen bilirsin yinede ben 3 tane kullandım gebelik önceside sonrasıdabnde folic plus a ramazan ayında gnde 2 ile başladım(eczacı öyle dedi) ekim ayında dr a gittim aaa 2 olmaz hemen 3 çıkart dedi ozamandan beride aksatmış olsamda günde 3 defa içmeye gayret ediyorum şimdi senin dr un bişi dememiş 1 e kafama takıldı. Bir sorup istersen 2ye çıkart yada ocak ayında falan ikiye çıkart birde hamileliktede aynı dozdamı kullanıcaz diye sormak hiç aklıma gelmedi ben sandımki hamile kalınca bırakıcaz bunu ama öyle olmadığını okudum biri sevabına beni bir aydınlatsa
cidden çok şanslıymış arkadaşın bizde geri çekilme ile 2.5 sene korunduk mesela tehlikeli yöntem dimi yok anacım o tehlikeye bile vakıf olamadıkAllah bilir gerçekten de tek dileğim şu konuyu kafaya takmaktan kurtulmak buda çok etkiliormuş çünkü
bencede çok şanlıymış
Peki siz şimdi çocuk istiyosunuzdamı kaza olsa diyonuz ben onu anlamadım :26:
[
dr bana aynı anda 3ünü içebilirsin dedi
Bnde folic plus a ramazan ayında gnde 2 ile başladım(eczacı öyle dedi) ekim ayında dr a gittim aaa 2 olmaz hemen 3 çıkart dedi ozamandan beride aksatmış olsamda günde 3 defa içmeye gayret ediyorum şimdi senin dr un bişi dememiş 1 e kafama takıldı. bir sorup istersen 2ye çıkart yada ocak ayında falan ikiye çıkart birde hamileliktede aynı dozdamı kullanıcaz diye sormak hiç aklıma gelmedi ben sandımki hamile kalınca bırakıcaz bunu ama öyle olmadığını okudum biri sevabına beni bir aydınlatsa
merhaba kızlar bende folik asit kullanmaya başladım inşallah şubat gibi denemeye başlıycaz bizde. günde bir tane folik plus içiyorum hamile kalınca 3 e çıkartıcaz dedi doktor . şubat gibi düşündüğüm için 3 ay önceden başladım kullanmaya. hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah. hayırlı haberler verelim birbirimize. :119::119:[/QUOTE
merhaba canım. biz de bebek yapmaya yeni karar verdik. yaklaşık 2 hafta önce folikplus kullanmaya başladım. ben 3 tane alıyorum. ateş ölçmeye de başladım. hayırlısı olsun hepimiz için.
günaydın kızlar
geremy cnm inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız yavrularımızı ve inşallah bulantın kusman olmaz
ben 16 haftalık oldm nerdeyse hala kusmayla uğraşıyorum akşam yine 2 kez kustum
hewa cnm panik yapma sakın daha çok yenisiniz denemelerde biliyosun hamile kalmada en önemli etken stresten uzak olmak ve düşünmemek inşallah çok bekletmeden gelir bebeğin
hannem cnm ya şartlarının iyi olmasına sevindim bu kadar çocukla uğraşmak aslında hem çok iyi hemde kötü sürekli aklında çocuk fikri olabilir.ama naparsın rabbim nasıl uygun gördüyse inş sanada 3. bi melek yollayacak beklemek için ne kadar süre verdi bilmiyorum ama dilerim çok sağlıklı yavrularımız oluır.
bat cnm ya pek giren olmuyor bu aralar yine
bende 1 gün iyi 1 gün kötü devam ediyorum hala
geçen 1 hafta hiç kusmadım ama akşam 2 kez kustum ne ararsan o var
tam düzelemedim hala
pazartesi gecede çok kötü bi rüya gördüm öyle korktum ve ağladımki anlatamam
rüyamda bebeğimin kalp atışı durmuş ve cinsiyeti kızmış nasıl üzüldüm anlatamamgece 3 te hıçkırıklarla ağladım rabbim sağlıklı evlatlar versin hepimize
saliha doğum yaptı sanırım gelmez oldu
diğer kızlar nasıllar :92:
yamancım allah hayırlara yorsun rüyalar tersine çıkar biliyosun kendine sıkıntı yapma sakın
dün bende ağladım yaren ela uyuyordu annem yanındaydı ben kaynanamın yanında mutfaktaydım
eve çıkacaktım bişey almaya tam çıkıyordum kızım bi çığlık attı sonra bağıra bağıra ağlamaya başladı yanına nasıl gittim bilmiyorum içini çeke çeke uykusunda ağlıyo hiç yapmazdı böyle öyle korktumki ağladım bu ara çok nazlı kızım işte böyle neyse demek sen 16 haftalık oldun hani göbüş resmi hemen istiyorum bi tane...
Herkese Günaydın,
Nasılsınız kızlar
Bir hal hatırnızı sorayım dedim.
Bat bebeğin ne kadar buyumus masallah
Meryemcim Talha bebek nsıl?
Yaman sen nasılsın bulantıların falan gectı mı biraz olsun cinsiyeti belli oldu mu?
Saliha da doğum yapmıstır değil mi,
hepinizi öpüyorum kızlar
meryemcım ıyı dıleklerın ıcın tesekkurler canım benım
hg kayıp kızzz nerelerdesin sen yaa
bulantılarım azlıyor cnm yavaştan çok şükür diyeyim
sen neler yapıyosun asıl
bizim kızlar haylaz artık pek gelmez oldular