Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Herkese Günaydın,
Nasılsınız kızlar
Bir hal hatırnızı sorayım dedim.
Bat bebeğin ne kadar buyumus masallah
Meryemcim Talha bebek nsıl?
Yaman sen nasılsın bulantıların falan gectı mı biraz olsun cinsiyeti belli oldu mu?
Saliha da doğum yapmıstır değil mi,
hepinizi öpüyorum kızlar
meryemcım ıyı dıleklerın ıcın tesekkurler canım benım

hosgeldin canim cok sevindim topigimize geri geldigine sende cok sagol canim benim...talha iyi teyzesi bugun doktor kontrolumuz vardi asilarimizi oldu biraz agladi ama napcaksin onun sagligi icin sart yanii

slmm rkadaslarr ya geliyorum bakiyorum kimseler yok sayfalar ilerlememis oyuzden cok kalamiyorumm..eee biliyosunuz ben tasiniyorum artik onunla kosturuyorum fazla giremiyorumm...

kizlar bugun talhanin asialri vardi ordan geldik cok agladi ya icim parcalaniyor ona asi yapilirken...veeee oglumun ilk disidee yoldaaa cok erken 4 bucuk aylik nerdeyse daha surermis tam cikmasi ama yeri flan belli.ama disimizz kopek disi cikiyorr doktor her cocukta ayni olmaya bilir dedii biz cok sevindikkk yaa allahtan ates felan yapmiyor sadece kasintisi oluyorr....kizlarr ben daha bu evimdeyim ama netimi felan kapattirip diger evden atiricaz size haberdar ederimm..kendinize cok iyi bakin..

yaman,bat ece,hannem,hewa,,saliha hepinizi cok optum arkadaslar isimleri aklima gelmeyen arkadaslarimidaa:emir_bebek::emir_bebek:

slmm rkadaslarr ya geliyorum bakiyorum kimseler yok sayfalar ilerlememis oyuzden cok kalamiyorumm..eee biliyosunuz ben tasiniyorum artik onunla kosturuyorum fazla giremiyorumm...

kizlar bugun talhanin asialri vardi ordan geldik cok agladi ya icim parcalaniyor ona asi yapilirken...veeee oglumun ilk disidee yoldaaa cok erken 4 bucuk aylik nerdeyse daha surermis tam cikmasi ama yeri flan belli.ama disimizz kopek disi cikiyorr doktor her cocukta ayni olmaya bilir dedii biz cok sevindikkk yaa allahtan ates felan yapmiyor sadece kasintisi oluyorr....kizlarr ben daha bu evimdeyim ama netimi felan kapattirip diger evden atiricaz size haberdar ederimm..kendinize cok iyi bakin..

yaman,bat ece,hannem,hewa,,saliha hepinizi cok optum arkadaslar isimleri aklima gelmeyen arkadaslarimidaa:emir_bebek::emir_bebek:

slm kızlar ooo ece burdaymış nerelerdesin canım sen ya kayıplara karıştın seni gördüğüme çok
sevindim neler yapıyosun bakalım umarım iyisindir ..
kızım büyüdü teyzesi 21.inde 3 ayı bitecek bal kızımın..
meryemcim kızıma aşı vurulurken bende çok kötü oluyorum canımdan can gidiyor sanki
ama allahtan çok sürmüyo ağlaması fakat aşıdan sonra çok durgun ve nazlı oluyor yaren neyse talha diş çıkarıyormuş inş sadece kaşıntısı olur ağrısı olmadan dişi çıkar..
yamancım bulantılarının geçmesine sevindim inş bundan sonra hamileliğin tadını çıkarırsın.
saliha ve teolog doğurdular galiba bebişleriyle ilgilenmekten girmeye vakitleri olmuyordur ..
darısı tüm isteyenlere en başta hanneme inş en kısa zamanda yeniden anne olur yürekten diliyorum..

hepinize hayırlı akşamlar canım arkadaşlarım öpüyorum :KK6::emir_bebek:

canlarım nasılsınız.BATTTTTTTTTTTTTTT çok çok teşekkür ederim tatlım benim:)güzel dileklerin ve duaların için:)ALLAH razı olsun etmeye devam et bitanem ne olur çok çokkkkkkkkkkkk ihtiyacım var.RABBİM sana eşine ve prensesine de sağlık sıhhat versin hayırlı uzun ömürler versin inş:)öpüyorum seni kocaman kocaman beniiiiiiiiiiiiiiiiii hiç unutmuyosun sağolsın hiçççççççççççççç unutmada:)yarenimi de öp benim için:)
YAMANNNNNNNNNNNNN canım benim ALLAH kolaylık versin sanada tatlım ne yaparsın bu dönemler zor geçiyor ama inş sonunu düşün bi tane altın top gelecek evinize inş.RABBİM tüm yuvaları hayırlı sağlıklı bebişlerle mutlu etsin sevindirsin cıvıl cıvıl etsin inş bizim yuvamızı da sevindirsin.:)
MERYEMCİĞİMMMMMMMMMMM tatlım benim yeni ev mutluluğunuza mutluluk katsın inş hayırlı uğurlu olsun sağlıklı güle güle oturun inş.talahamı öp benim yerime:)

kızlar bu mübarek ayda bana ve kendiniz için bol bol dua edin.evlat hasretiyle yanıyorum.AMA biliyorum RABBİM en güzellerinden verecek bana gerçi çirkin bebk olurmu:))))))yumoş yumoş,bıcır,bebişler versin inş RABBİM banada ve tüm isteyenlere.evlerimizi altın toplarla RABBİM şenlendirsin inşallahhhhhhhhhhhhh:)

beni unutmayın çokkkkk öptüm sizleri ve meleklerinizi:)

arkadşlar 20 yaşındayım bebek düşünüyoruz ama 2.3 ay sonra... öncesinden doktora gitmek lazım mı ki kontrol yaptırmak fln önlem amaçlı ?çünkü bende guatr var %80çalışıyor %20 ilaçla tamamlıyorum doktorlar engel deil dediler ama endişelerim var. bu arada allah isteyen herkese versin güzel bir duygu olmalı...

canlarım nasılsınız.BATTTTTTTTTTTTTTT çok çok teşekkür ederim tatlım benim:)güzel dileklerin ve duaların için:)ALLAH razı olsun etmeye devam et bitanem ne olur çok çokkkkkkkkkkkk ihtiyacım var.RABBİM sana eşine ve prensesine de sağlık sıhhat versin hayırlı uzun ömürler versin inş:)öpüyorum seni kocaman kocaman beniiiiiiiiiiiiiiiiii hiç unutmuyosun sağolsın hiçççççççççççççç unutmada:)yarenimi de öp benim için:)
YAMANNNNNNNNNNNNN canım benim ALLAH kolaylık versin sanada tatlım ne yaparsın bu dönemler zor geçiyor ama inş sonunu düşün bi tane altın top gelecek evinize inş.RABBİM tüm yuvaları hayırlı sağlıklı bebişlerle mutlu etsin sevindirsin cıvıl cıvıl etsin inş bizim yuvamızı da sevindirsin.:)
MERYEMCİĞİMMMMMMMMMMM tatlım benim yeni ev mutluluğunuza mutluluk katsın inş hayırlı uğurlu olsun sağlıklı güle güle oturun inş.talahamı öp benim yerime:)

kızlar bu mübarek ayda bana ve kendiniz için bol bol dua edin.evlat hasretiyle yanıyorum.AMA biliyorum RABBİM en güzellerinden verecek bana gerçi çirkin bebk olurmu:))))))yumoş yumoş,bıcır,bebişler versin inş RABBİM banada ve tüm isteyenlere.evlerimizi altın toplarla RABBİM şenlendirsin inşallahhhhhhhhhhhhh:)

beni unutmayın çokkkkk öptüm sizleri ve meleklerinizi:)

canım benim ya ne güzel şeyler yazmışsın öyle çok duygulandım gerçekten seni unutmak mümkünmü her gece dualarımdasın merak etme canım arkadaşım seni sima olarak tanımıyorum ama tanımasamda çok seviyorum seni sabrını yüreğini kalbini çok iyi bir insansın ve herşeyin en güzelini hakediyorsun bence inşallah yeniden hamile kalacak ve bu sefer çok sağlıklı bir evlat doğuracaksın rabbim inşallah seni mukafatlandıracak yüzünü güldürecek çok inanaıyorum buna yaşadığın acıları tam unutmasanda yeni gelen bebişinle bir nebze olsun unutacaksın o günleri cennetteki meleklerin duaları seninle olsun rabbim onları peygamberimize komşu eylesin inşallah güzel haberlerini bekliyoruz en kısa zamanda:KK54:

inşallah bu ay tutar yaa benim için dua edin noluurrr :KK14:

inşallah canım kaçıncı denemeniz rabbim dualarını kabul etsin inş..

arkadşlar 20 yaşındayım bebek düşünüyoruz ama 2.3 ay sonra... öncesinden doktora gitmek lazım mı ki kontrol yaptırmak fln önlem amaçlı ?çünkü bende guatr var %80çalışıyor %20 ilaçla tamamlıyorum doktorlar engel deil dediler ama endişelerim var. bu arada allah isteyen herkese versin güzel bir duygu olmalı...

canım 3 ay sonra düşünüyorsan folik asite başla hemen bebeğin gelişimi için çok önemli birde ön kontrol için bi doktora görün problem olup olmadığına bakılır guatırın için yeniden danışırsın o konuda bi fikrim yok inşallah seninde güzel haberini alırız burdan bu topik çok uğurlu çünkü..:emir_bebek:

Selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli?.
Ben çok iyiyim Allaha çok şükür,hamilelik çok iyi gidiyor;hiçbir şikayetim yok bulantım yok.
Dün yine ultrasondaydık;bebeğimin gelişimi de çok iyi.

Sizlerde ne var ne yok?

arkadaşlar bilgisi olan arkadaşlara soruyorum. bu ay adetim 10da geldi ve yumurtlama hesaplamasında ise 21/12/2010 26/12/2010 tarihleri arası uygunmuş. ve araştırmalarıma göre yumurtlama günü tek ilişkide erkek , yumurtlamadan 2-3 gün önce ilişkide ise kız diyorlar sizce bu ay denemelimiym. şu çin takvimi fln kafamı çok karıştırıyor . yumurtlama dönemleri daha kesin sonuçtur dimi . cvp bekliyorum kafam çok karışık yaw.

Merhaba arkadaşlar;
8.8.2010 da evlendim.o günden beri her ay aynı stresi yaşıyorum.2 ay önce kesin hamile olduğumu düşünüyordum.20 gün gecikmiştim ama mağlesef değilmişim.şimdi düzene girdi regl.Doktorum son kontrolde folic asid verdi.hamilelik hazırlığında olanların kullanmasını şiddetle tavsiye ediyorlarmış.
3 Ocakta regl olmam lazım.umarım bu ay güzel haber alırız bizde.Yüce rabbim bebek isteyen tüm anne,babalara bu güzel sevinci yaşatsın.:KK49::nazar:

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar;
8.8.2010 da evlendim.o günden beri her ay aynı stresi yaşıyorum.2 ay önce kesin hamile olduğumu düşünüyordum.20 gün gecikmiştim ama mağlesef değilmişim.şimdi düzene girdi regl.
3 Ocakta regl olmam lazım.umarım bu ay güzel haber alırız bizde.Yüce rabbim bebek isteyen tüm anne,babalara bu güzel sevinci yaşatsın.:KK49::nazar:

RABBİM tüm hayırlı sağlıklı evlat yolu gözleyenleri çok bekletmesin inşallah.hayırlı vakitte,hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah.

arkadaşım herşeyde bir hayır vardır bunu unutmamalıyız.GEÇ OLSUN AMA GÜÇ OLMASIN....

yine içim yanıyor:KK43: RABBİM ne olur hayırlı zamanlarda hayırlı sağlıklı evlatlar vererek yuvamızı ve gönlümüzü şenlendir:KK43: sana hamd olsun RABBİM sağlığımız yerinde şuan hiç sıkıntımız yok hayırlı ve sağlıklı evlat haricinde:KK43: inşallah o eksiğimizi de sen tamamla YA RAB NE OLUR YA RABBBBB...

canlar ne yapayım size dökebiliyorum içimi:KK43:ara ara içim yanıyor.ama hiç bir zaman aklımdan çıkmıyor sadece bi anlık unutuluyor daha sonra hep senle.

yaaaaaaaaaaaaa RABBBBBBBBBBB NE olur ne olurrrrrrrrrr kucağımıza hayırlı sağlıklı evlatlar ver:)

Merhaba Hannem;
Ben nette biraz araştırma yaptım.Uyguluyormusunuz bilmiyorum ama biz bu ay denemeye başladık.İlişki sonrasında 30 ile 45 dak arasında yataktan kalkmayın,altınıza çok yüksek olmayan bir yastık koyun,ilişki sonrasında eşiniz 3-4 dakika kadar geri çekilmesin.yatakta bayanın bekleme süresinde bacakların çok ağrıdığını test ettim o yüzden bacaklarımın altına sehpa koydum.(malum bekleme süresi epey uzun)Yumurtlama dönemimizde günlerimizin bir dolu bir boş geçmesi gerekiyormuş.
Yüce Rabbim ben dahil isteyen herkese tez vakitte,hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah.:nazar:

Son düzenleme:
merhaba hannem;
ben nette biraz araştırma yaptım.uyguluyormusunuz bilmiyorum ama biz bu ay denemeye başladık.ilişki sonrasında 30 ile 45 dak arasında yataktan kalkmayın,altınıza çok yüksek olmayan bir yastık koyun,ilişki sonrasında eşiniz 3-4 dakika kadar geri çekilmesin.yatakta bayanın bekleme süresinde bacakların çok ağrıdığını test ettim o yüzden bacaklarımın altına sehpa koydum.(malum bekleme süresi epey uzun)yumurtlama dönemimizde günlerimizin bir dolu bir boş geçmesi gerekiyormuş.
Yüce rabbim ben dahil isteyen herkese tez vakitte,hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah.:nazar:

cnm verdiğin bilgiler güzel ama bu kadar bilimsel yaklaşmayın olaya yakın bi arkadaşım korunmasız tek ilişkiyle hamıle kaldı hemde kalkıp anında duş almış.diyeceğim bu kadar takılmayın bende 2 ay bu tür ayrıntılara çok takıldım ama 3. Ay hiiç dikkat etmedim ama şükür hamıle kaldım.
Ayrıca üzülerek söylemek istermki hannem ikiz bebeklerini kaybetti rabbim sabırlar versin.tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar versn

yine içim yanıyor:KK43: rabbim ne olur hayırlı zamanlarda hayırlı sağlıklı evlatlar vererek yuvamızı ve gönlümüzü şenlendir:KK43: sana hamd olsun rabbim sağlığımız yerinde şuan hiç sıkıntımız yok hayırlı ve sağlıklı evlat haricinde:KK43: inşallah o eksiğimizi de sen tamamla ya rab ne olur ya rabbbbb...

Canlar ne yapayım size dökebiliyorum içimi:KK43:ara ara içim yanıyor.ama hiç bir zaman aklımdan çıkmıyor sadece bi anlık unutuluyor daha sonra hep senle.

Yaaaaaaaaaaaaa rabbbbbbbbbbb ne olur ne olurrrrrrrrrr kucağımıza hayırlı sağlıklı evlatlar ver:)

diyecek söz bulamıyorum ne desek anlamsız cnm rabbim yardımcın olsun peki yeni bebiş için ne kadar beklemek zorundasınız.allah sabırlar güzellikler versin bidaha yaşatmasın inşallh :KK58:

yine içim yanıyor:KK43: RABBİM ne olur hayırlı zamanlarda hayırlı sağlıklı evlatlar vererek yuvamızı ve gönlümüzü şenlendir:KK43: sana hamd olsun RABBİM sağlığımız yerinde şuan hiç sıkıntımız yok hayırlı ve sağlıklı evlat haricinde:KK43: inşallah o eksiğimizi de sen tamamla YA RAB NE OLUR YA RABBBBB...

canlar ne yapayım size dökebiliyorum içimi:KK43:ara ara içim yanıyor.ama hiç bir zaman aklımdan çıkmıyor sadece bi anlık unutuluyor daha sonra hep senle.

yaaaaaaaaaaaaa RABBBBBBBBBBB NE olur ne olurrrrrrrrrr kucağımıza hayırlı sağlıklı evlatlar ver:)
canım ya acını paylaşıyoruz, allahım sabır versin dualarımız hep birlikte olsun aallahım tüm isteyenlere hayırlıı bebişler nasip etsin...

X