kızlar bizde 2 yıl 3 aylık evliyiz.eşim evlendiğimiz günden beri çocuk istiyor.bende de yeni yeni oluştu.hazır hissetmiyodum kendime.hoş hala korkuyorum anne olmaktan.annemde rahatlığa alıştın tabi diyor.neyse.bizde başladık çalışmalara.hayırlısı bakalım.ilk denememizi yaptık.tam yumurtlama döneminde.bekliyorum bende 25 aralığı.ozaman regl olacam.
günaydın ksılar cumaretsi gittim jinekolojik muayene için ilk defa olduğu için bayağı bi stresliydim ama doktorun hem bayan olması hemde beni rahatlatması sorunsuz atlattık. Yalnız rahmim geride çıkltı bunda bi problem olmazmış. Birde bir yumurtalığım rahime yapışıkmış hamile kalmama engel bir durummudur bu ? Smear testi yapıldı bir hafta sonra yani tam yumurtlama dönemmimde tekrar çağırdı doktor. Tabi test sonuçlarınıda cuma alıcam. Muayene olan arkadaşlar veya bilgisi olan yumrutalığın rahime yapışık olması korkuttu beni.
saol yamancım başladım folik asidede işte diğer yumurtalık yapışık olması beni tedirgin etti. bakalım cuma gidince kontrole doktora sorayım bendesorun olmaması güzel cnm folik asidede başla ozaman
bu anlattıklarınla ilgili pek bilgim yok cnm
umarım sorun yaşamazsın
cnm benim annelik içgüdüsü bu ama sakın aklına kötü şeyler getirme iyi düşün iyi olsun.
ben çok zor zamanlar geçirdim kusarken ıkınmaktan bebeğim ölücek zannediyodum çokta nadir olsa o kadar ıkınıyosun istem dışı o anlarda bile çok kötü düşünmedim.yani aklıma bebeğimi düşürme korkusu koymadım.bence sende öyle yap iyi düşülnelimm
Bizde çalışmalara başladık ilk ay tutmayınca çok ağladım çünkü tatlı dr um bana aaa şekerim sen esen yelden hamile kalırsın öyle iyisin diyince bende umutlanmıştım. Birde özel sigortanın uzatma zamanına çocuk teminatınıda koydurduk şimdi stresim ikiye katlandı 2 ay vaktim var tuttu tuttu tutmadı para yanıyor (çok aptalca gelecek biliorum ama ne yapayım zaten zar zor ödüyoruz primleri)
Neyse bunu geçtim bu ayki çalışmalara konsantre oldum ama aklımdan bebek fikrini atamıyorum kafana takma diyor herkes ama beceremiyorum
ya kıslar bişey sorcam bu folik asit 3 öğünmü alınacak ben hep unutuyorum ya. nasıl kullanacağım günde kaç kez almam gerek.
ah be güzelim hepimiz gibi sende korunmayı bırakır bırakmaz hamıle kalıcaz zannetmişsin ama yanılıyosun.kimisi tek ilişkiyle kimisi yıllarca uğraşarak hamıle kalabiliyor.ama dileim sigortan bitmeden bebeişinizin gelmnesi.bizde çalışmalara başladık ilk ay tutmayınca çok ağladım çünkü tatlı dr um bana aaa şekerim sen esen yelden hamile kalırsın öyle iyisin diyince bende umutlanmıştım. Birde özel sigortanın uzatma zamanına çocuk teminatınıda koydurduk şimdi stresim ikiye katlandı 2 ay vaktim var tuttu tuttu tutmadı para yanıyor (çok aptalca gelecek biliorum ama ne yapayım zaten zar zor ödüyoruz primleri)
neyse bunu geçtim bu ayki çalışmalara konsantre oldum ama aklımdan bebek fikrini atamıyorum kafana takma diyor herkes ama beceremiyorum
ya kıslar bişey sorcam bu folik asit 3 öğünmü alınacak ben hep unutuyorum ya. Nasıl kullanacağım günde kaç kez almam gerek.
canım ya sizinde bizim gibi demekki ilk ayınız benimde tutmadı ilk ayımda regl oldum tam yumurtlama zamanımdada eşimle aram açık :) napim hayırlısı bakalım bi sorun yokmuş madem herşeyin bi zamanı vardır setres yapma bence.
bizimde geçen ay eşim biraz üşüttü oldu olmadı arası bu ay yumurtlama dönemindeyim eşim yine rahatsızlandı psikolojikmi anlamıoyorum
kızlar bişey sorucam size,
benim adetim 1 hafta önce bitti. 5 aralıkta hasta olmuştum.
3 yıldır geri-çekme yöntemi ile korunduk bişey olmadı ama 2 gündür midemde garip bi bulantı var.
Dün eğildim azcık kustum, bugünde açlık hissi oluşuyo ama 2 lokmada canım istemiyo ve sürekli gaz varmış gibi.. Değişik bi bulantı.. Kazada olmadı.
Keşke olsa ama sanmıyorumda, acaba hamileliktede bulantı böyle birşeymi?
hayırlısı cnm
en riskli yöntemle korunuyosunuz malesef
biliyosunki hamile kalmak için 1 damla bile yetiyor belki farkında olmadan kaçan spermcikler olmuştur diyeceğim ama regl yeni bitmişki enteresan
mideni üşütmüşte olabilirsin en kesin yolu kan tahlili yaptırmak
için rahatlasın istiyosan hemen bi kan tahlili yaptır evdede test yap dyeceğim ama çıkmayabilir