Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar nasılsınız.ben bu özel günümde göreve başladım bu yüzden bu gün benim için daha da bi özel oldu.size msjımı yeni okulumdan yazıyorum.daha derse giremedim
selam arkadaşlar. Ewet adetime 8 günüm var bu 1 haftadır acayip batar var kasıklarımda, inşallah hamileyimdir hayırşlısıyla..
valla ne bileyim acaba üşüttüğüm içinmi böyle batar ve ağrı var bilemiyorum, adetime 5-6 gün var onunda etkisi olurmu bilmem bakalım bekliyorum:)selam arkadaşlar. ewet adetime 8 günüm var bu 1 haftadır acayip batar var kasıklarımda, inşallah hamileyimdir hayırşlısıyla..
son durumlar nasıl pekii
helal olsun canim benim allah yardimcin olsun.bir nefeste kurtulmayi nasip etsin.sagsalim al minigini kucagina doya doya kokla insalllhh cennet kokulunu..optum canimmhannem hayırlı olsun görevin canım benim RABBİM yardımcın olsun.
yamancım sen nasılsın canım kusmaların biraz olsun geçmiştir inşaALLAH.
meryem bat çok sağolsun kızlar hayırlısıyla kucağıma alsaydım fıstığımı yeter bana
kızlar hakkınızı helal edin ne olur ne olmaz. eskisi kadar sohbet edemiyoruz ama kalplerimiz bir eminim ki hep birbirimizin aklındayız.
kendize çok iyi bakın canlarım görüşmek üzere
Gunaydın kızlar nasılsınızz bebısler nasıl:ben bugun erken uyandım daha dogrusu esımı ıse gonderdım talhayı doyurup gerı yatırdım evı toparladım bırazdan da dısarı cıkıcaz talha uyandıgında:::evım oldu sıze yazamadım daha dogrusu unuttum ayın 16 sından sonra tanıyoruz allah nasıp ederse hepınızı kocaman optumm en guzel gunler sızın olsun ınsallah