Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

meryemcim saol canım dün 12. günümdü hiçbişey yoktu yumurtlama dönemi 12. gün ile 16. gün arası geçiyor ya bugün var benim belirtilerim bakalım inşallah ..

yeni katılan arkadaşlar RABBİM çok bekletmeden göbişinize o meleği kondurur inşaALLAH. en kısa zamanda RABBİM hakkınız da ne hayırlısıyla hayırlı bir şekilde versin inşaALLAH.
sıkıntı etmeyin neden olmuyor diye. biliriz ki her şey RABBİM in bir OL demesine bakar. Dua edin dua edelim RABBİM inşALLAH çok bekletmez sizleri.
bizlere de hayırlısıyla bebişlerimizi kucağıma almayı nasip eder inşaALLAH.

kıslar merhaba bn en son 20 ekimde adet oldum we 2 gündür kasıklarımda bi ağrı gibi patma gibi bi his war geçen ayda d.k kullanmıştım kist yüzünden.daha adetime çok war ama bn bkleyemiyorum acaba bu ay tutmuşmudur sizce test yapmalımıyıım

kıslar merhaba bn en son 20 ekimde adet oldum we 2 gündür kasıklarımda bi ağrı gibi patma gibi bi his war geçen ayda d.k kullanmıştım kist yüzünden.daha adetime çok war ama bn bkleyemiyorum acaba bu ay tutmuşmudur sizce test yapmalımıyıım

ddaha var adetine bekle bence hemen cikmaz ve yumurtlama gununde olabilir cunki adetten sonra 15 gunleri felan oluyor buna gorede yumurtlama zamaninda olabilr

Arkadaşlar hepinizin güzel dilekleri için çok teşekkür ediyorum. Son adetim 29 ekimdi ve bittikten sonra çalışmalara başladık :) İlk ayki denemeler için açıkçası ben pek umutlu değilim ama eşim çok istiyor çocuk sahibi olmayı ve çok umutlu kesin olacak gözü ile akıyor,onun üzülmesini de istemiyorum.İnşallah Rabbim gönlümüze göre verir.

hosgeldin saliha nasilsin canim.heycan varmi bebise kavuscan icin.dogumu nasil dusunuyoun canim normalmi

hosgeldin saliha nasilsin canim.heycan varmi bebise kavuscan icin.dogumu nasil dusunuyoun canim normalmi

merhaba canım. heyecan var hemide dorukta :) bugün doktora gittik şükür doğum pozisyonunu almış kuşum.
ALLAH kısmet ederse normal doğum istiyorum. doktor 4 Aralıktan sonra bekleyelim doğumu dedi. yani az kaldı canım ya

slm kızlar sayfalar hiç ilerlemiyo ya çok az kişi kaldık artık herkesin bi işi oluyor kimimiz ya hamile yada çocuklu neyse ..

salihacım hadi hayırlısı olsun hakkında demek kızına kavuşmana az kaldı RABBİM sağlıklı bi şekilde kucağına almak nasip etsin..

yamancım geçmiş olsun dikkat et kendine .....

meryemcim sen nasılsın oğluşun ne yapıyo üzüyomu seni ev işiniz halloldumu inşallah olmuştur ALLAH gönlüne göre versin..

naz ve greemy inş tez zamanda sizinde göbüşlerinize melekleriniz konar hakkınızda hayırlısın olsun..

merhaba canım. heyecan var hemide dorukta :) bugün doktora gittik şükür doğum pozisyonunu almış kuşum.
ALLAH kısmet ederse normal doğum istiyorum. doktor 4 Aralıktan sonra bekleyelim doğumu dedi. yani az kaldı canım ya

ayy ne guzel dogum pozisyonuna almis diyim sana cok surmez 4 araliga kalmaz dogmasi..insallah hayirlisiyla dogar ne guzel topigimizde bi bebis daha geliyor ya..salha canim gaila sen hakliydin talhanin resimlerini yukleme derken kuzum iki gundur hic durmuyor aksam oldumu bas bas agliyor bagiriyor okuyoruz susuyor facden bile sildim resimlerini kuzum hic boyle olmamisti simdiye kadar ya allah kem gozlerden korusun kuzumu

slm kızlar sayfalar hiç ilerlemiyo ya çok az kişi kaldık artık herkesin bi işi oluyor kimimiz ya hamile yada çocuklu neyse ..

salihacım hadi hayırlısı olsun hakkında demek kızına kavuşmana az kaldı RABBİM sağlıklı bi şekilde kucağına almak nasip etsin..

meryemcim sen nasılsın oğluşun ne yapıyo üzüyomu seni ev işiniz halloldumu inşallah olmuştur ALLAH gönlüne göre versin..

naz ve greemy inş tez zamanda sizinde göbüşlerinize melekleriniz konar hakkınızda hayırlısın olsun..
canim iyiyim oglumda iyi salihaya dedigim gibi galiba nazar oluyor cok agliyor bazen susturamiyoruz ama simdi iyi yatagina attim uyuyuyor gunduz uykusnada alistirdim simdi gunduzleri yatiriyorum.sen nasilsin yagmur nasil hala biborunmu emiyor insallah duzelir.sikma canini oldugu kadar artik.optum ikinizide

Son düzenleme:

evet canım RABBİM in izniyle az kaldı inşaALLAH hayırlısıyla kucağımıza alırız.
sende büyüttün küçük hanımı RABBİM esirgesin hayırlısından uzun ömürler versin.

ayy ne guzel dogum pozisyonuna almis diyim sana cok surmez 4 araliga kalmaz dogmasi..insallah hayirlisiyla dogar ne guzel topigimizde bi bebis daha geliyor ya..salha canim gaila sen hakliydin talhanin resimlerini yukleme derken kuzum iki gundur hic durmuyor aksam oldumu bas bas agliyor bagiriyor okuyoruz susuyor facden bile sildim resimlerini kuzum hic boyle olmamisti simdiye kadar ya allah kem gozlerden korusun kuzumu

canım talha bebeğimizin maşaALLAH ı var göz etmeseler şaşardım. ben nazara çok inanırım. dikkat edin canım nas felak surelerini oku onlar nazara çok faydalı. inşaALLAH bir daha başınıza gelmez canım RABBİM kem gözlerden korusun

Salihacım rabbim hayırlı zamanda kurtarsın bi resim eklesene örnek olsun bana göbüş göreyim bat ekliyodu hep saolsun.
Meryemcim sürekli dua oku bebeğine maşallah nazara gelmezmi o tosun hatta duaları sesli oku da o da ninni zannedip daha çabuk uyur.
Batt senin prensesin nasıl yerim onları ben.
Gelelim bana çok mide ağrım var bu günlerde kızlar akşam acile gittik bakmadılar bile bebeğe baktılar iyi dediler ve bana bi şurup verdi ama baya zorluyo ya hamdolsun dyorum isyan etmiyorum ama geçsin artık hayırlısıyla hamileliğimi anlamadım daha hiçç

slm kizlar nasilsiniz..benn ehh iste iii sayilir tosunum iyi sukur kucagimda uyuyorr melegim...biraz morelim bozuk esimle kusus yani ben cok kirildim kustum oda bende konusmuyoruz..sebebiylr kayinbabm turkiyeye geldigimde kaynanam beni cok uzdu cok kirildim ve buraya geldigimde onlari aramk gelmed hic icimden gecen kayinbbm aradi.benimle oyle bi konusuyoki meryem hanim niye aramiyosun izinde sana biseymi yaptik hesap sorar gibii...kirildim hepsine cunki kaynanam talhaya tek bir hediye bile almadi bi corap bile kayin babam altin takti bide bi esohman aldi...lafa gelince cok seviyormis.onlarin talhaya yaptikarini benim arkadaslarim akrabalarim bile yapti ben nerden anladim onlarin dede babanne olduklarini dimi ama yaa..bide kaynanan okuzu beni gorumceme sikayet etti..turkiyeden buraya gelirken ben cantama ne koyduysam aynisini gorumcemede gondermek istedi buraya bende dedimki ben ucakla geldim bi kac bisey gotururum ama herseydende ona goturemem benimde kendime gore ihtiyaclarim var dedim bunu hemen izmirdeki gorumcemi arayip soylemis oda esime diyo ablaniza herseyden goturun bilmem neee.allahimm yaa daha neler neler cok doluyuyumm dun gece kendimi tutamamdim esime yeter dedim yeter artikkk hep onlari koruyor bizimkilere onca laf ama kendilerinkine gelince beni hic dinlemiyor bana bi dunya hakeret etmeler..dedim ona bu skeilde olmucak ya sen git yada ben gitcem bu evden dedimm ben ona herseyin en iyisini sunmak icin elimden geleni yapyiorum ama o bana karsi hic bir deger hic birsey yapmiyorr..onlarin yuzunden araba alamadik biliyomusunuz..izne arbayla gitcektik araba almaya gitmek icin babamla yola ciktik bizim eve gelicez esimde evde hazirlanmisti buradaki gorumcemler tel,acti babam senin araba almani istemiyor izne arabayla gelmeni istemiyor dediler esimde almadi araba ama biz 3 senedeir ne cekiyouz arabasiz kimse bilmiyor araaya gerek yokmus paramizi turkiyede bisey alarak degerlendircekmisiz sanki bi dunya paramiz varya..allah hepsini bildigi gibi yapsin bana uzak allaha yakin olsunlar.onlar kadar yalanci ve oyuncu bi aile gormedim yaaaaa.benim babam bile burada talhaya bir suru sey aldilar turkyieye gittik yine diyomus annneme al diye orda bile aldilar...inadina onlerinde gostertiyorum annemin aldiklarini kardeslerimin aldikalrini ama yinede utanmadi kaynanammm karisii cok sinirliyim cokkk doluyumm..su komsu bana bunu diyo bu komsu bana bunu diyo diye kendini atmasini cok iyi biliyorr ama allah onada o sekilde verioyr kendini begenmisin tekiii....nefret ettim bu izinde kadindan.ya benim cocgumu benim akrabalarimdan kiskandi koyde pislermis mikrop kaparmis seven oldumu hemen surati asildi..koy yeri herkez temiz degil ama onlar benim halam dayim amcam onlra sevdirmicemde kime sevdircem yaaa..inadina bende hic ses etmedim herkez sevdi talhayi o surat astigiyla kaldi....guya talhaya yatak parsi verceklerdi adini bile anmadilar.kaynanamada dedim ama dedesi yatak alcakti guya dedim.diyoki altin takti ya dio bende benim babam hem arabasini aldi hemde altin takti ya dedim..senin oglun bizimkilere gelince hep yapcaniz diyo dedim ama size gelicne susuyolar dedim ama sesi cikmadi yine kustu somurtttu durdu ohh olsun icimde tutmadim ya..ismini suleyman vermedik diye kusmusle ohhhhhhhhhhhhhhhh sevam olsun oglumun ismini vermedim istee en guzel isme sahip simdi oglumm..kusura bakmayin kizlar cok uzun yazdim ama gercektende cok doluyum cok kirginim bastada kocamaa beni cok kirdii..cokkkkkkkkkk

Son düzenleme:
Ah meryemcim kırılmakta tabikii haklısın kıyamam ama malesefki kaynanalar kendi annemiz hibi olmuyorlar. Zannediyolarki sana yapılıyo yapılan halbuki torunu ya oğlunun oğlu almaları hakkıdır herşeyden. Ama gelde onlara anlat.kızına yapsalar aynısını ortalığı yıkar ama allah büyük geline etme kızında bulursun üveye etme kızında görürsün diye boşuna demezler.
Eşinde ayıp etmiş.nefret ediyorum sürekli ailesinin tarafını tutan insanlardan

meryemcim canım konunda sonuna kadar haklısın. Uzaktasınız elbette bir şeyler alması lazımdı.
ama ben burda en çok hatayı eşinde buldum canım. seni neden savunmuyor senin fikirlerinin hiç m önemi yok. Arabayı siz babası için almıcaktınız ki kendiniz için alıcaktınız neden vazgeçiyor.
yine de iyi dayanmışsın canım ALLAH sabır vermiş.
ne demek ya köydeki insanlar pis sevmesinler bu kadar da görgüsüzlük olmaz afedersin.
kendisi doğma büyüme şehirlimiymiş anası babası şehirlimiymiş müstakbel kayınvalidenin
ay ben bile sinirlendim burda valla canım sen iyi dayanmışsın ben olsam çatlardım.

Ah meryemcim kırılmakta tabikii haklısın kıyamam ama malesefki kaynanalar kendi annemiz hibi olmuyorlar. Zannediyolarki sana yapılıyo yapılan halbuki torunu ya oğlunun oğlu almaları hakkıdır herşeyden. Ama gelde onlara anlat.kızına yapsalar aynısını ortalığı yıkar ama allah büyük geline etme kızında bulursun üveye etme kızında görürsün diye boşuna demezler.
Eşinde ayıp etmiş.nefret ediyorum sürekli ailesinin tarafını tutan insanlardan

cok dogru soyluyosun canim.nefret ettim hepsinden dedigim gibi bana uzak ama allaha yakin olsunlar alsinlar ogullarinida tepe tepe kullansinlar.insan ben bu sekilde konusuyorum ama oglumun yuvasinda huzursuzluk yaratirim diye dusunmesi gerekirken beni anneme sikayet ediyomus senin kizina cok kirginim hic aramyior diyomus sor bakalimm niye aramiyor napmissiniz bosu bosunami aramiyor siz ahhh yamann hepsi boyleler iste dedin ya sanki bana yapiliyor saniyolar gercekten oylee.ama kendi kizlari soz konusu olunca kepceyle bize cay kasigla bile degil

X