Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
meryemcim saol canım dün 12. günümdü hiçbişey yoktu yumurtlama dönemi 12. gün ile 16. gün arası geçiyor ya bugün var benim belirtilerim bakalım inşallah ..
kıslar merhaba bn en son 20 ekimde adet oldum we 2 gündür kasıklarımda bi ağrı gibi patma gibi bi his war geçen ayda d.k kullanmıştım kist yüzünden.daha adetime çok war ama bn bkleyemiyorum acaba bu ay tutmuşmudur sizce test yapmalımıyıım
hosgeldin saliha nasilsin canim.heycan varmi bebise kavuscan icin.dogumu nasil dusunuyoun canim normalmi
merhaba canım. heyecan var hemide dorukta :) bugün doktora gittik şükür doğum pozisyonunu almış kuşum.
ALLAH kısmet ederse normal doğum istiyorum. doktor 4 Aralıktan sonra bekleyelim doğumu dedi. yani az kaldı canım ya
canim iyiyim oglumda iyi salihaya dedigim gibi galiba nazar oluyor cok agliyor bazen susturamiyoruz ama simdi iyi yatagina attim uyuyuyor gunduz uykusnada alistirdim simdi gunduzleri yatiriyorum.sen nasilsin yagmur nasil hala biborunmu emiyor insallah duzelir.sikma canini oldugu kadar artik.optum ikinizideslm kızlar sayfalar hiç ilerlemiyo ya çok az kişi kaldık artık herkesin bi işi oluyor kimimiz ya hamile yada çocuklu neyse ..
salihacım hadi hayırlısı olsun hakkında demek kızına kavuşmana az kaldı RABBİM sağlıklı bi şekilde kucağına almak nasip etsin..
yamancım geçmiş olsun dikkat et kendine .....
meryemcim sen nasılsın oğluşun ne yapıyo üzüyomu seni ev işiniz halloldumu inşallah olmuştur ALLAH gönlüne göre versin..
naz ve greemy inş tez zamanda sizinde göbüşlerinize melekleriniz konar hakkınızda hayırlısın olsun..
slm kızlar sayfalar hiç ilerlemiyo ya çok az kişi kaldık artık herkesin bi işi oluyor kimimiz ya hamile yada çocuklu neyse ..
salihacım hadi hayırlısı olsun hakkında demek kızına kavuşmana az kaldı RABBİM sağlıklı bi şekilde kucağına almak nasip etsin..
yamancım geçmiş olsun dikkat et kendine .....
meryemcim sen nasılsın oğluşun ne yapıyo üzüyomu seni ev işiniz halloldumu inşallah olmuştur ALLAH gönlüne göre versin..
naz ve greemy inş tez zamanda sizinde göbüşlerinize melekleriniz konar hakkınızda hayırlısın olsun..
ayy ne guzel dogum pozisyonuna almis diyim sana cok surmez 4 araliga kalmaz dogmasi..insallah hayirlisiyla dogar ne guzel topigimizde bi bebis daha geliyor ya..salha canim gaila sen hakliydin talhanin resimlerini yukleme derken kuzum iki gundur hic durmuyor aksam oldumu bas bas agliyor bagiriyor okuyoruz susuyor facden bile sildim resimlerini kuzum hic boyle olmamisti simdiye kadar ya allah kem gozlerden korusun kuzumu
Ah meryemcim kırılmakta tabikii haklısın kıyamam ama malesefki kaynanalar kendi annemiz hibi olmuyorlar. Zannediyolarki sana yapılıyo yapılan halbuki torunu ya oğlunun oğlu almaları hakkıdır herşeyden. Ama gelde onlara anlat.kızına yapsalar aynısını ortalığı yıkar ama allah büyük geline etme kızında bulursun üveye etme kızında görürsün diye boşuna demezler.
Eşinde ayıp etmiş.nefret ediyorum sürekli ailesinin tarafını tutan insanlardan