evet cnm büyüdü benim kısçede 8 buçuk aylık olduk
laelaelaelaelae slm canim arkadaslarim nasilsiniz hepiniz topik bos oldugu icin giresimde gelmiyor nerelere kayboluyosunuz ya..ben iyiyim arkadaslar talhami buyutuyorum allaha sukur herseyimiz iyi hamile olanalrainda insallah bebekleri talha gibi olur oglumdan yana hic sikayetim yok kirk bir kere masallahh alistik birbirimize hergun daha yeni seyler ogreniyoruz
hannem canim butun dualarim seninle rabbim sana en guzelini versin insallahh..sen sabrettin inaniyorum en guzeliyle mukafatlandirilacaksin insallah
yaman canim ilk zamanlar cok normal insallah cok uzun surmez bulanitlarin allah kolaylik versin
saliha canim seninde az kaldi sagsalim alirsin insallah kucagina canim benim
umutluyuz sende girmiyosun bayadir ozletme kendini arada gel
bat canim seninle nettede gorusuyoruz zaten seni ve kizceni optum canimm
canima rkadaslarim hepinizi kucak dolusu opuyorum herseyin en guzeli sizinle olsun insallahh allaha emantsiniz
maşallah canım güle güle büyüt kızını...
evet canım görüşüyoruz keşke bütün topik arkadaşlarımızda facede olsa hep beraner yazışsak..
Çok hoş olmuş bu topik
benimde bu ay ilk denemem 11 gün sonra regl günüm dua edin kızlar...
canım benim ALLAH şifa versin inş.kolaylıklar versin.ama şunu düşün int okumuştum.mide bulantılarının fazla olması düşük tehlikesinin olmadığını gösterirmiş.bunu düşün ve inş bebişinin sana sıkı sıkı tutunduğunu düşün:)
YAMANCIM herkesin yaşadığı kendine zor.hani diyosun ya senin yanında bulantım var diye yakınmak istemiyorum die.şuan mide bulantısı da sana çok büyük bir sıkıntı.o yüzden rahat ol.senin ki de sana büyük.
ama bişi diyimmi çok seviniyorum ya senin adına hatta dün akşam aklıma geldin.ne güzel dedim yaman istedi istediği zamanda da RABBİM verdi.ALLAH tamamına erdirsin arkadaşım sağlıklı sıhhatli:)
sana kolaylıklar ihsan eylesin yüce mevlammmmmmmmmmmmmm:)canııııım seni seviyorum öpüyorum:)
laelaelaelaelae slm canim arkadaslarim nasilsiniz hepiniz topik bos oldugu icin giresimde gelmiyor nerelere kayboluyosunuz ya..ben iyiyim arkadaslar talhami buyutuyorum allaha sukur herseyimiz iyi hamile olanalrainda insallah bebekleri talha gibi olur oglumdan yana hic sikayetim yok kirk bir kere masallahh alistik birbirimize hergun daha yeni seyler ogreniyoruz
hannem canim butun dualarim seninle rabbim sana en guzelini versin insallahh..sen sabrettin inaniyorum en guzeliyle mukafatlandirilacaksin insallah
yaman canim ilk zamanlar cok normal insallah cok uzun surmez bulanitlarin allah kolaylik versin
saliha canim seninde az kaldi sagsalim alirsin insallah kucagina canim benim
umutluyuz sende girmiyosun bayadir ozletme kendini arada gel
bat canim seninle nettede gorusuyoruz zaten seni ve kizceni optum canimm
canima rkadaslarim hepinizi kucak dolusu opuyorum herseyin en guzeli sizinle olsun insallahh allaha emantsiniz
mutluluğun yazından bile hissediliyor maşallh cnm ya
allah daim etsin huzurunuzu
bu aralar biraz zorlanıyorum ama geçecek inşallah.
daha bebeğimle ilgili hiç hayal kuramadım cinsiyet isim vs hiç düşünemiyorum bile.inş biran önce geçerlerde bende başlarım hazırlıklara senağlama :a015:
kızlar kimse yok mu?
Adet olcakmış gibi ağrılarım var hamişlik belirtisi olsun diye dua ediyorum daha 8 gün var regl günüme
hadi hayırlısı umarım regl olmazsın
benimde ağrılarım 10 gün önceden başlamıştı yoğun bi şekilde ama şükür regl olmadım
günaydınlarewet regl oldum bugün bitti nihayet şimdide ovülasyon dönemini yakalmaya kaldı iş. bakalım ilk denememiz olacak, hayırlısı inşallah.
selamün aleyküm nasılsınız kızlar.ben zaman geçirmeye çalışıyorum.hayırlısıyla bi işe başlasaydım
garip bir ruh halim var.konuşmak istiyorum.anneme,babama aileme........anlatamıyorumüzülecekler die onlar benim iyi olduğumu düşünüyolar bende öle bilsinler diorum eşimin aileside öle görümcem kayınvalidem onlar durumumun daha iyi farkındalar ama konuşamıyorum onlarla da....anlamıyolarrrrr eşim eşimde gözümün içine bakıyo üzülme die.anlatıyorum bu sefer o yıkılıyo ben konuştukça rahatlıyorum ama bu sefer ona geçiyo sıkıntım ve o kolayca atlatamıyorda oyyyy oyyyyy oy oyki ne oyyyyy ((((((
yazayım bari napayım
öpüldünüzzzzzzzzzzz
sağol canm umarım bende olmam.
günaydın, hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz
canim benimde adetime 10 gun felan kala adet agrilarim baslamisti hamile oldugum ilk ay insallh sende hamilesindir hadi bakalim hayirlisi iyi haberleirni aliriz
selamün aleyküm nasılsınız kızlar.ben zaman geçirmeye çalışıyorum.hayırlısıyla bi işe başlasaydım
garip bir ruh halim var.konuşmak istiyorum.anneme,babama aileme........anlatamıyorumüzülecekler die onlar benim iyi olduğumu düşünüyolar bende öle bilsinler diorum eşimin aileside öle görümcem kayınvalidem onlar durumumun daha iyi farkındalar ama konuşamıyorum onlarla da....anlamıyolarrrrr eşim eşimde gözümün içine bakıyo üzülme die.anlatıyorum bu sefer o yıkılıyo ben konuştukça rahatlıyorum ama bu sefer ona geçiyo sıkıntım ve o kolayca atlatamıyorda oyyyy oyyyyy oy oyki ne oyyyyy ((((((
yazayım bari napayım
öpüldünüzzzzzzzzzzz
ya kusurabakmayın bişey sorcam fitil kullanımının bi etkisi olurmu yumurtalıklara, birde illaki yumurtlama dönemindemi hamile kalınıyor