Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

laelaelaelaelaeslm canim arkadaslarim nasilsiniz hepiniz topik bos oldugu icin giresimde gelmiyor nerelere kayboluyosunuz ya..ben iyiyim arkadaslar talhami buyutuyorum allaha sukur herseyimiz iyi hamile olanalrainda insallah bebekleri talha gibi olur oglumdan yana hic sikayetim yok kirk bir kere masallahh alistik birbirimize hergun daha yeni seyler ogreniyoruz

hannem canim butun dualarim seninle rabbim sana en guzelini versin insallahh..sen sabrettin inaniyorum en guzeliyle mukafatlandirilacaksin insallah

yaman canim ilk zamanlar cok normal insallah cok uzun surmez bulanitlarin allah kolaylik versin

saliha canim seninde az kaldi sagsalim alirsin insallah kucagina canim benim

umutluyuz sende girmiyosun bayadir ozletme kendini arada gel

bat canim seninle nettede gorusuyoruz zaten seni ve kizceni optum canimm

canima rkadaslarim hepinizi kucak dolusu opuyorum herseyin en guzeli sizinle olsun insallahh allaha emantsiniz

Son düzenleme:
evet cnm büyüdü benim kısçede 8 buçuk aylık olduk

maşallah canım güle güle büyüt kızını...

evet canım görüşüyoruz keşke bütün topik arkadaşlarımızda facede olsa hep beraner yazışsak..

Çok hoş olmuş bu topik

benimde bu ay ilk denemem 11 gün sonra regl günüm dua edin kızlar...

maşallah canım güle güle büyüt kızını...

evet canım görüşüyoruz keşke bütün topik arkadaşlarımızda facede olsa hep beraner yazışsak..

sağol cnm sende

Çok hoş olmuş bu topik

benimde bu ay ilk denemem 11 gün sonra regl günüm dua edin kızlar...

inş kavuşursun tez zamanda bebişine cnm benim topicim uğurludur sanada uğur getirir inş

cnm benim hamdolsun biz istedik rabbim verdi sağlıklı hayırlı evlat etsin inşallah.her işin bi zor yanı var elbet ama sabretmek zorundayım her ne kadar zor olsada hamdolsun diyorum napayım.kusmak çok zorluyo beni sadece .
iyi dileklerin içinde teşekkür ederim.rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin.

mutluluğun yazından bile hissediliyor maşallh cnm ya
allah daim etsin huzurunuzu
bu aralar biraz zorlanıyorum ama geçecek inşallah.
daha bebeğimle ilgili hiç hayal kuramadım cinsiyet isim vs hiç düşünemiyorum bile.inş biran önce geçerlerde bende başlarım hazırlıklara senağlama :a015:

sagol canim benim allah hepimmizi mutlu huzurlu etsin insallahh..kac aylik oldu canim bebeisin allah herseyin hayirlisini versin cinsiyet felan hic onemli degil kizda olsa erkekte olsa senden bi parca. bi elini yaratmaya gucumuz yok allahim bebislerimizi bize bagislasin.hazirliklara basladiginda hersey daha guzel ve heycanli olur .)

kızlar kimse yok mu?

Adet olcakmış gibi ağrılarım var hamişlik belirtisi olsun diye dua ediyorum daha 8 gün var regl günüme

kızlar kimse yok mu?

Adet olcakmış gibi ağrılarım var hamişlik belirtisi olsun diye dua ediyorum daha 8 gün var regl günüme

hadi hayırlısı umarım regl olmazsın
benimde ağrılarım 10 gün önceden başlamıştı yoğun bi şekilde ama şükür regl olmadım

günaydınlarewet regl oldum bugün bitti nihayet şimdide ovülasyon dönemini yakalmaya kaldı iş. bakalım ilk denememiz olacak, hayırlısı inşallah.

hadi hayırlısı umarım regl olmazsın
benimde ağrılarım 10 gün önceden başlamıştı yoğun bi şekilde ama şükür regl olmadım

sağol canm umarım bende olmam.

günaydınlarewet regl oldum bugün bitti nihayet şimdide ovülasyon dönemini yakalmaya kaldı iş. bakalım ilk denememiz olacak, hayırlısı inşallah.

günaydın, hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz

selamün aleyküm nasılsınız kızlar.ben zaman geçirmeye çalışıyorum.hayırlısıyla bi işe başlasaydım

garip bir ruh halim var.konuşmak istiyorum.anneme,babama aileme........anlatamıyorumüzülecekler die onlar benim iyi olduğumu düşünüyolar bende öle bilsinler diorumeşimin aileside öle görümcem kayınvalidem onlar durumumun daha iyi farkındalar ama konuşamıyorum onlarla da....anlamıyolarrrrreşim eşimde gözümün içine bakıyo üzülme die.anlatıyorum bu sefer o yıkılıyo ben konuştukça rahatlıyorum ama bu sefer ona geçiyo sıkıntım ve o kolayca atlatamıyordaoyyyy oyyyyy oy oyki ne oyyyyy((((((

yazayım bari napayım

öpüldünüzzzzzzzzzzz

canim arkadasim benim allah yardimcin olsun bu sikintili gunlerin insallah en kisa zamanda gerilerde kalir.unutman mumkun degil meleklerini allah sana dayanma gucu kuvveti versin insallah...

sağol canm umarım bende olmam.

günaydın, hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz

canim benimde adetime 10 gun felan kala adet agrilarim baslamisti hamile oldugum ilk ay insallh sende hamilesindir hadi bakalim hayirlisi iyi haberleirni aliriz

Son düzenleme:

cnm benim ya rabbim feraha çıkarsın sizleri biliyorum çok zor ama elden ne gelir dua etmekten başka.yaşamayan acını bilemez.hemde çifte acı seninki keşke yardımcı olabilsek.rabbim verdi rabbim aldı.dilerim hayırlı zamanda sağlıklı bir melek daha gönderirde unutursun bu acılarını. kimseye anlatamadıklarını buraya yaz biz dinleriz seni.hem rahatlarsın hemde eşinide üzmezsin.her şerde hayır vardır.ya yavruların yaşasaydı da sağlıkları kötü olsaydı bu daha zor olurdu emin ol.o yüzden sadece dua et ve sabret rabbim büyüktür biliriz ki isyan etmemekle dua etmekle ondan yardım alabileceğimizi.o yüzden yaşamaya devam et mutlu ol gül gez kafanı dağıt cnm her ne olursa olsun hayat devam ediyor.rabbimin bi sınavıydı bu sana.çok öpüyorum kendine dikkat et

ya kusurabakmayın bişey sorcam fitil kullanımının bi etkisi olurmu yumurtalıklara, birde illaki yumurtlama dönemindemi hamile kalınıyor

ya kusurabakmayın bişey sorcam fitil kullanımının bi etkisi olurmu yumurtalıklara, birde illaki yumurtlama dönemindemi hamile kalınıyor

tatlım annem kardeşime de bana da adetin ertesi günü hamile kalmış. bi aile dostumuzda öyle söyledi. illa şart değil ama ihtimal olarak yumurtlama günleri daha elverişli gebelik için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…