- 23 Ekim 2009
- 274
- 0
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin meryemcim. topikte kimsecikler yok. herkes terk etti.
aynen oyle canim bende gelip gidip bakiyom kimsecikler yok.senin kac gun kaldi canim doguma..insallah sagsalim kavusursun kizina
mrb kızlar nasılsınız görüşmeyeli ben 2 gündür giremiyorum çok hastaydım bugün ayaklandım süt sıtması tuttu yine ateşim otuzdokuzbuçuklara kadar çıktı onun dışında baş ağrısı mide bulantısı halsizlik bel ve bacaklarda ağrı sağlık ocağına gittik tansiyonum ölçüldü ateşime bakıldı ordada 39.2 çıktı nabzım yüksek çıktı ordan devlet hastanesine acile gönderdiler ordada muayene oldum tahlil istediler tahlillerim temiz çıktı tabi bu arada benim ateşim düştü midem bulanıyodu çok zor kusan ben çıkardım kusunca rahatladım tahlil sonuçlarım temizçıkınca doktor belki enfeksiyondan ateşi çıkmıştır üşütmüştür diye enfeksiyon hastalıklarına yönlendirdi o doktorda antibiyotik ağrı kesici verdi şimd, iyiyim inş bi daha tekrarlamaz ya öyle olunca kızımdan ayrı kalıyorum hiç ilgilenemiyorum ALLAH kimseye yaşatmasın çok zor gerçekten biraz başınızı ağrıttım ama sizlerle paylaşmak istedim...
çok geçmiş olsun canım benim. dikkat et kendine bak sana muhtaç bir kuzucuk var artık. inşaALLAH bir daha tekrarlamaz. RABBİM acil şifalar versin
günaydın kızlar nerdesiniz ya kimsecikler uğramıyr topiğe artık..
ewet yaaaaaaaa hafta sonu evde değildim 1 sayfa bile ilerlemişsiniz:)inş hepiniz iysinizdir.bende çok şükür iyi olmaya çalışıyorum.belki hacettepe gideriz genetik tahlil yaptırmaya.annemler çok ısrar ediyolar bi gidelim diyoruz eşimle bende.hayırlısı...
amaaaaaaaaa çokkkkkkkk zor geçiyor günler aklımdan atamıyorum.gerçi 40 ım yeni çıktı.ama böle bebk falan görünce çok kötü oluyorum.geçen hafta eşimle dolaşmaya çıktık.have güzeldi baktım tüm bebkler dışarda gözlerim dolu dolu oldu hatta tutamadım döktüm.eşim olmasaydı daha fena olurdum sanırım.biliyorum bölesi bizim için daha hayırlı amaaaa............
düşünüyorum diyorum RABBİM şöle kucağıma aldığımı görebilecekmiyim.öpüp koklamak banada nasip olacak mı(((((
çok zor kızlarrrrrrrr ya çok zor.RABBİM kimseye yaşatmasın.
merhaba kızlar nihayet bana uygun topik buldum aranıza katılayım hemen. bende 2,5 senelik evliyim 28 yaşındayım geri çekilme yöntemiyle korunuyruz. işte artık bebek yapmaya karar verdik 1 haftadır korunmuyoruz. adetime 2-3 gün var bakalım ovülasyon dönemini yakalyabilirsem inşallah.
BİR GARİP HİKAYE...
14 eylül salı salı günü dr a gttm.utrason esnasında ağrı hissettim.dr alttan muayne etti.doğumun çok yakın seni normal doğuma alalım dedi.korktum ürktüm hatta ağladım çünkü sezeryana alıştırmıştım kendimi.bu gece yatıralım seni dedi yok dedim ağrı çeken olursa korkarım eve git o zaman ağrılanınca gelirsin dedi.gece muhtemelen gelirsin dedi.o gece uyku girmedi gözümüze.kayınvalidemi de bırakmadık ne olur ne olmaz diye.3.30-4.00 a kadar eşimle oturduk sonra yatağa geçtik ama bende yine tık yok.sonra saat 5 oldu.tuvalete gttm.yatağa geldim bir adımımı attım ikincisini attımki pıt sesiyle suyum boşaldı.hemen fırladık hastahaneye.saat 5.30 gttğmde 8 cm açılmam varmış ama bende ağrı namına tık yok.hemen doğuma alacaklardı dr um sabah gelirim dedi. bende de ağrı yok bekleyelim dediler.saat 9 oldu tık yok sonra bir sunni sancı iğnesi beni çıldırttı.yalvarıyorum sezeryana alın die .neyse en sonunda NORMAL DOĞUM İÇİN masaya aldılar ama tarifisz acılar ..........ilk bebeğim doğdu gördüm onutertemiz bembeyaz 2.500kglık bir kız çocuğu....doğdu ve öldü rahatladım hadi şimdi ikincisinde demezler mi yaşadığım acının 2misli...çünkü bebeğim karnımda ölmüş gelmiyo...bakan bakana el atan atana...haydiiiiiiiiii sezeryana yoksa annenin rahmi tehlikedehazırladılar ve girdik ameliyata....
kendime geldiğimde tir tir titriyorum.öldürdüler beni öldürdüler diye ağlıyorum...ağlatıyorum....
şimdi ise boş döndüm evimize...yok bebklerim...arada ellerim gidiyor karnıma hareket edecekler diye ama yoklar....
ELHAMDÜLİLLAH çok acı yaşadım ama içim rahat ben elimden geleni yaptım.TAŞIYABİLDİĞİM KADAR TAŞIDIM YAVRULARIMI...RABBİM CENNETTE BEKLEYECEK EVLATLAR VERMİŞTİ BANA...
meleklerimin doğum tarihi 15 EYLÜL eşimin doğum günü bu doğum günü eşim için çok farklıydı çünkü özel bir doğum günüydü...EŞİM HEDİYESİNİ RABBİMİZDEN ÖZEL OLARAK ALDI...RABBİMİZ ONU ŞEHİT BABASI OLARAK MÜKAFATLANDIRMIŞTI...çok şükür elhamdülillah...
diyeceğim o ki arkadaşlar bir bebeğin sağlıklı sıhhatli dünyaya gelmesi bir mucizeymiş.yaşamayan bilemez...eğer size ALLAH sağlıklı sıhhatli evlatlar verdiyse ki inşallah bütün isteyenlere verir ne kadar şükür etseniz azdır.secdeye kapanın...
üzdüğüm için özür dilerim özellikle hamile arkadaşlarımdan ama benide mazur görün ACILAR ÜZÜLDÜKÇE AZALIR,MUTLULUK PAYLAŞTIKÇA ARTARMIŞ...hem acım var hem mutluluğum meleklerimi kaybetmiş olsamda BEN ŞEHİT ANNESİYİM MUTLUYUM:)
canım benim ben çok üzüldüm ağlamaklıyım başın sağolsun arkadaşım Allah başka acı göstermesin çok zor gerçekten ama imtihan dünyası bu dünya cennette 2 tane meleğin oldu onlar seni bekleyecekler cennet kapısında inşallah bundan sonra tekrar hamile kalıp sağlıklı sıhhatli alırsın kucağına bebeğini bunun için gönülden dua ettim arkadaşım
selam kızlar nasılsınız herşey yolundadır inş
bat,meryem kuzucuklarınız gördüm maşallah 41 kere çok tatlılar Allah bağışlasın
Kızlar yazılarınızı okuyorum ama cevaplamaya mecalim yok düzelince inşallah bol bol yazıcam
hannem cnm benim rabbimin büyüklüğünden hepimiz eminiz acısınıda gösterir tatlısınıda dilerim bundan sonra herşey gönlünüze göre olur rabbim yardımcımız olsun hepimizin.
Seni okuyunca bulantı ve kusma şikayetlerimi dile getirmeye utanıyorum.biliyorum bunu bile bekleyen nice insan var hayatta. Ama hayat her açıdan zor naparsın
dilerim hayırlı ömrümüz olur hepimizin çünki hayat çokk zor yaşadıkça anlıyoruz.
sağol candy,cim herşey yolunda senin kızın nasıl büyümüş baya profil resmindeki kızın değilmi...