Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

mrb kızlar nasıısınız görüşmeyeli kimsecikler girmiyo artık ya ...

hannemcim allah sABIrlar versin sana içini ne yamanında dediği gibi bizlere dökebilirsin ne zaman istersen biz her zaman yanındayız...

yamancım senin nasıl gidiyo hamileliğin bulantıların devam ediyomu hala inş geçmiştir...

meryem.saliha teolog özlem ece sizler nasılsınız meryem haricinde diğer kızlar kayboldunuz nerelerdesiniz ya...

yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz inş tez zamada kavuşursunuz meleğinize..

mrb kızlar nasıısınız görüşmeyeli kimsecikler girmiyo artık ya ...

hannemcim allah sABIrlar versin sana içini ne yamanında dediği gibi bizlere dökebilirsin ne zaman istersen biz her zaman yanındayız...

yamancım senin nasıl gidiyo hamileliğin bulantıların devam ediyomu hala inş geçmiştir...

meryem.saliha teolog özlem ece sizler nasılsınız meryem haricinde diğer kızlar kayboldunuz nerelerdesiniz ya...

yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz inş tez zamada kavuşursunuz meleğinize..

slm canimm iyiyz sen nasilsinn..bende artik gelirim nete esim ise basladi allaha sukur 2 ayin sonunda oglumla bas basa kaldik evde onuda attim yere oyun oynuyorr tek basina hareket etsin birazcik tombik oldu zatiii.allaha sukur artik sabaha 6 ya kadar uyuyor geceleride uyanmiyorr cok rahatim tabi gunduzleri hic uyku yok o baska konu ama uyumasada olur gece uyuysun bana yeter valla. gercekten nerde bu kizlar ya topik haftada anca bis afya gidiyor olmuyor boyle arkadaslar biraz can gelsin yaaa:KK54::KK54:

oglusumun yeni resimleri teyzeleri optuk hepinizi

Eklentiler

• $Foto0449Md.jpg
    $Foto0449Md.jpg
    25,3 KB · Görüntüleme: 19
  • $06012007498.jpg
    $06012007498.jpg
    24,5 KB · Görüntüleme: 16
  • $08012007539.jpg
    $08012007539.jpg
    30,9 KB · Görüntüleme: 18
  • $Foto0442G.jpg
    $Foto0442G.jpg
    31,9 KB · Görüntüleme: 15
  • $06012007497.jpg
    $06012007497.jpg
    22,8 KB · Görüntüleme: 15
Son düzenleme:
:92::92::92::92::92:merhaba kızlar nasılsınız

yamancım bulantıların nasıl oldu geçti mi?
meryam kız maşaALLAH tosuncuğa RABBİM esirgesin kız her yerde ekleme bak nazar ederler bence kaldır burdan albüme ekle oy kurban olurum veren ALLAH a.

çok şükür kızımla bende iyiyiz geçinip gidiyoruz en son 1.721 gr olmuştu pıtırcık hatun.
doktor teyzemiz doğumu 20 aralıktan sonra bekliyoruz dedi ama kızım bekler mi o zaman kadar ki

Meryeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmm mşlh kuzuna rabbim bağışlasın tam bi tosun ya olsada ısırsam azıcık yaaaaaaaaaaa
bulantılarım devam kızlar brz zorluyor ama yemek az az yemeye başladım şükür
kusmada günde 1 kez oluyo ama bitsin artık ya bende hayal kurmaya başlayayım bebeğimle ilgili..
Yanlız bebeğine maşallah meryem çok ama çok şekerrr
saliha seninde çıtır kız olucak gibi meryeme gelin alırız olmazmıı
sizce benim neyim olur düşünün bakalım

:92::92::92::92::92:merhaba kızlar nasılsınız

yamancım bulantıların nasıl oldu geçti mi?
meryam kız maşaALLAH tosuncuğa RABBİM esirgesin kız her yerde ekleme bak nazar ederler bence kaldır burdan albüme ekle oy kurban olurum veren ALLAH a.

çok şükür kızımla bende iyiyiz geçinip gidiyoruz en son 1.721 gr olmuştu pıtırcık hatun.
doktor teyzemiz doğumu 20 aralıktan sonra bekliyoruz dedi ama kızım bekler mi o zaman kadar ki

tsk canim bi tek buraya yukledim siz gorun diye teyelerii kizina talip olucazz yamaninda dedigi gibi.hayirlisiyla alirasin insallah kucagina canim rabbim yardimcin olsun az kaldi seninde 2 hafta erkn bekle sen kizini kizlar erkn geliyor ulrtoson kilosuna hic bakma dogumda cok farkli cikiyor hayirlisi olsun canimm cok guzl bi duygu rabbim talha gibi uslu bi bebk versin insallh sanada optuk teyzemiz:nazar:

Meryeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmm mşlh kuzuna rabbim bağışlasın tam bi tosun ya olsada ısırsam azıcık yaaaaaaaaaaa
kusmada günde 1 kez oluyo ama bitsin artık ya bende hayal kurmaya başlayayım bebeğimle ilgili..

sagol canim benim darisi sizin basiniza insalah.rabbim sizede nasip etsin sagsalim kucaginiza almayi.anlatilacak bi duygu degil..hamileligin her anini en guzel sekilde yasa canim,bulantilarinda gecer artik sende rahatlarsin ilk zamanlar cok normal insallah baska bi sorunun olmadan bebegine kavusursun.benim ilk icimden kiz diye gecti ama allah hayirlisini versin kiz erkek onemli degil yeterki saglikli olsun canim,bakalim yakinda ogreniriz.optum seni ve minigini canim

sagol canim benim darisi sizin basiniza insalah.rabbim sizede nasip etsin sagsalim kucaginiza almayi.anlatilacak bi duygu degil..hamileligin her anini en guzel sekilde yasa canim,bulantilarinda gecer artik sende rahatlarsin ilk zamanlar cok normal insallah baska bi sorunun olmadan bebegine kavusursun.benim ilk icimden kiz diye gecti ama allah hayirlisini versin kiz erkek onemli degil yeterki saglikli olsun canim,bakalim yakinda ogreniriz.optum seni ve minigini canim

amiiin cnm rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar doğumlar nasip etsin.bugün 10. haftam doldu şükür.zaman geçiyor daha iyiye gidiyorum hamdolsun.bebeişimlerimizde iyidir inşallah.cinsiyet için hiç ayrım yapmıyorum.önceleri illa kız olsun derdim ama şmdi sağlıklı olsunda önemli değil diyorum.

bu arada herkese hayırlı cumalaaarrrrr :82: :92: :KK9: ne güzel şeyler eklenmişş :86: :89:

olur kız olur böyle yakışıklıya kız verilmez mi :97: :97: :97: oy yirim ben o damadı RABBİM esirgesin.
bence de kız olur gibime geliyor ama RABBİM sağlıklı sihhatli versinde ne veriyosa onu versin canım benim.

tsk canim bi tek buraya yukledim siz gorun diye teyelerii kizina talip olucazz yamaninda dedigi gibi.hayirlisiyla alirasin insallah kucagina canim rabbim yardimcin olsun az kaldi seninde 2 hafta erkn bekle sen kizini kizlar erkn geliyor ulrtoson kilosuna hic bakma dogumda cok farkli cikiyor hayirlisi olsun canimm cok guzl bi duygu rabbim talha gibi uslu bi bebk versin insallh sanada optuk teyzemiz:nazar:

kız diyom ya bu yakışıklıya kız verilmez mi RABBİM esirgesin. :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
totosundan ısırıcan onu şimdi :KK1: :KK1: :KK1: ne tatlı olur.
evet canım benimde az kaldı hayırlısıyla 12 aydan sonra gelsin benim fıstık erken gelmesin ya. kilosuna takılmıyorum canım sağlıklı sihhatli eli ayağı sağlam olsun kiloyu doğunca yine alır. RABBİM hayırlısıyla kucağımza almayı nasip etsin

günaydın yamancım hayırlı sabahlar hayırlı cumalar canım. inşaALLAH Sende en kısa zamanda atlatırsın bulantılarını da fark edersin hamileliğin güzel taraflarını

günaydın yamancım hayırlı sabahlar hayırlı cumalar canım. Inşaallah sende en kısa zamanda atlatırsın bulantılarını da fark edersin hamileliğin güzel taraflarını

hayırlı cumalar cnm amiinnnn rabbim sağlık sıhhat versin hepimizi inşallah bebişimde iyidir umarım içrde :97:

hayirli cumlar arkadaslar nasilsiniz hepiniz insalah iyisinizdir.ben bi bakip cikicam bugun esime supriz bi yemek yapmak istiyorum.esim yeni ise girdi ve sinavi vardi onu kazandi carsamba gunun onun serefine bi guzellik yapmak istiyorum oglusumuda giydircem damatlar gibi optum hepinizi gorusuruz...gununuz guzel gecsin insallah kendinize iiyi bakin

slm kızlar nasılsınız kaynatmışsınız bugün keşke hepimiz aynı anda denk gelip konuşabilsek özledim valla sizleri eskiler hiç girmiyor artık teolog ecedende ses seda yok faceden msj yazıcam ikisinede biz kızımla iyiyiz bu sabah kızım bana öyle gülücükler attıkı sevinçten ağladım ben konuştum o gülde bana ya anlatılmaz bi duygu yok böyle bi haz allah herkese nasip etsin başta hanneme inş en kısa zamanda alırız yeniden hamile haberini hepinizi çok seviyorum iyi akşamlar :KK24::KK28::KK36::KK68::78: çok güzeller ya..

günaydın kızlar nasılsınız.
meryem canım eşinin işi hayırlı olsun küçük damadı öp yerime çok şeker RABBİM esirgesin inşaALLAH.

slm batcım haklısın artık eskisi gibi kimse gelmiyo teolog doğum yaptı mı acaba. evini taşıcaktı taşıdımı ne yaptı hiç bilmiyoruz.
oy maşaALLAH kızına yesinler totosundan ısıracan yanağından ısıracam büyüdüde maşaALLAH RABBİM esirgesin. hayırlısından uzun ömürler versin.

günaydın kızlar nasılsınız.
meryem canım eşinin işi hayırlı olsun küçük damadı öp yerime çok şeker RABBİM esirgesin inşaALLAH.

slm batcım haklısın artık eskisi gibi kimse gelmiyo teolog doğum yaptı mı acaba. evini taşıcaktı taşıdımı ne yaptı hiç bilmiyoruz.
oy maşaALLAH kızına yesinler totosundan ısıracan yanağından ısıracam büyüdüde maşaALLAH RABBİM esirgesin. hayırlısından uzun ömürler versin.

tsk ederim canim benim allah razi olsun.operim tabikide bende seni ve gelinimi optum insallah onunda resimlerini goruruz hadi son zamanalrin artik allah kolaylik versin canim

BAT canim ece sanirim face yi kapatmis netede girmiyor .kizinin gulucuklerinede masallah allah esirgesin kizimizii,,,artik kizlardan biri bizim ona gore gelinlerime iyi bakin haaa

Merhabalar. Bu topiği yaklaşık bir haftadır okuyorum.Çok sıkı dostluklar kurulmuş,bende aranıza girmekten mutluluk duyarım.
Ben 24 yaşındayım.Bir dershanede rehberlik yapıyorum. 3,5 yıllık evliyim ve artık bizde bebek sahibi olmaya karar verdik. Bu ay denemelere başladık. İnşallah bu topik bana uğur getirir :)

canlarım benim kalbi güzel arkadaşlarım:)yürekleri temiz arkadaşlarım:)sizi çok seviyorum:)RABBİMDE sevsin inşallah:)
bat,yaman,meryem,saliha ve diğerleri ben olmasamda dualarınız benimle çok şükür bunu bilmek çok güzel ALLAH RAZI OLSUN sizden.

öpüyorum ALLAHA EMANET KALIN...

Merhabalar. Bu topiği yaklaşık bir haftadır okuyorum.Çok sıkı dostluklar kurulmuş,bende aranıza girmekten mutluluk duyarım.
Ben 24 yaşındayım.Bir dershanede rehberlik yapıyorum. 3,5 yıllık evliyim ve artık bizde bebek sahibi olmaya karar verdik. Bu ay denemelere başladık. İnşallah bu topik bana uğur getirir :)

ALLAH en tez zamnada en hayırlı vakitte hayırlı evlatlar versin canım:))))

canlarım benim kalbi güzel arkadaşlarım:)yürekleri temiz arkadaşlarım:)sizi çok seviyorum:)RABBİMDE sevsin inşallah:)
bat,yaman,meryem,saliha ve diğerleri ben olmasamda dualarınız benimle çok şükür bunu bilmek çok güzel ALLAH RAZI OLSUN sizden.

öpüyorum ALLAHA EMANET KALIN...

canim arkadasim bizde seni cok seviyoruz sende temiz yurekli bi insansin biliyoruz hepimiz rabbim yuzune gulucek...biz seni gormesekte kalbimiz hep seninle senin acini hep beraber bizde yasiyoruz sen hep aklimda ve hayatimizda dualarimizdasin....rabbim sana ve tum arkadaslarimiza en guzellerini nasip etsin insallahh...optum canim arkadasim:KK54::KK54:

X