Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

talhanin son hali esimin kucagindaki bugun cekildi

Eklentiler

• $15092010411.jpg
    82,4 KB · Görüntüleme: 24
  • $16092010413.jpg
    44,6 KB · Görüntüleme: 28
  • $Foto0404M.jpg
    34,9 KB · Görüntüleme: 20
  • $14102010456.jpg
    22,8 KB · Görüntüleme: 17
Son düzenleme:

canım benim inan bende sizi seviyorum görmeden.evet herzaman sabırlı ve teslimiyetçi olmalıyız.DUA EDELİM RABBİMDE BİZİ SEVSİN VE ASLA BİZİ BIRAKMASIN.dualarını eksik etme inşallah canım benim:)inşallah dualarınızla yine hamile olduğumu burdan duyuracağım ve inanıyorum ki sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlarımı kucağıma aldığımı da burdan duyuracağım inşallah:)

gününüz aydın olsun ,cumanız mübarek olsun canlarım....

bu saat olmuş kimsecikler yooooooooook:)

MERYEM maşallah talhama:)ne çabukda büyümüş.dünyaya gelen büyüyor haliyle:)

hele babasının kucağında ne kadar kasılmış öle:) çok ciddi beyimiz:)senide talhamıda öpüyorum:)

MERYEM maşallah talhama:)ne çabukda büyümüş.dünyaya gelen büyüyor haliyle:)

hele babasının kucağında ne kadar kasılmış öle:) çok ciddi beyimiz:)senide talhamıda öpüyorum:)

seninde cuman mubarek olsun canim.tsk ederim talha buyuyor canim ya hergun dahada degisiyor...rabbim bu guzel duyguyu en guzel sekilde hak eden sanada versin insallh..dualarim hep seninle canim arkadasim..bizde seni optuk

arkadaşlar 15 aylık evliyim ve 5 aydır deniyoruz ama tutmuyor. eşimin sprem hareketleri yavaşmış hızlandırılması için hap içiyor eşim benim herşeyim normal çıktı 3 ay içmesi gerekiyormuş 15 gün oldu içeli yine birşey yok, ne yapacağımı bilmiyorum ve bu 2 ay içinde hamile kalmam lazım yaz annesi olmak istiyorum çünkü,

iyi akşamlar kızlar nasılsınız iki gündür giremiyordum dün kızımın mevlütünü yaptık gerçi daha kırkı çıkmadı ama biz erkenden yaptık kızım kucaktan kucağa gezdi çok yorucu bi gündü sizler nasılsınız..
meryemcim talhamız çok yakışıklı bi çocuk olacak ama birazda asi olacak galiba babasının kucağındaki rsimde çok sert bakmış yinede kırkbirbuçukkere maşallah...
hannemcim bende seni çok seviyorum hakikaten görmeden bi insan sevilirmi seviliyomuş vallahi hep dilimde hep duamdasın tez zamanda yine duyacağız inşallah hamile olduğunu ve sağlıklı bi evlat doğuracanı inşallah RABBİM herşeyi kalbinin güzelliğine göre versin herşeyin hayırlısını versin hakkında..
yamancım sen nasılsın bulantlar devam ediyomu hala inşallah geçmiştir azda olsa..
saliha ve teolog kızlar sizinde az kaldı ..
venhar.ece.özlem szilerde kayıplardasınız yahu nerelerdesiniz...

haaaa bu arada teologun erken doğum riski varmış kızlar faceden yazmıştı bana suyu çok fazlaymış erken doğum olabilirmiş ne yaptı acaba merak ediyorum onu..

maşallah maşallah yarenimize:)RABBİM hep hüzel günlerini göstersin sana:)ewet bayağı bi erken olmuş 40ı:)
bende sizi görmeden seviyorum canım benim ALLAH razı olsun senden ve hepinizden dualarınızda unutmayın.beni çok mutlu ediyosunuz.RABBİM de sizleri ve cümlemizi mutlu etsin inşallah...

öpüyorum seni ve yareni...

RABBİM TÜM HAMİLELERE HAYIRLI DOĞUMLAR NASİP ETSİN EEEEEEEE TABİ BEBİŞLERE DE HAYIRLI ÇIKIŞLAR...

SAĞOL CANIM BENİM RABBİM SANADA EN KISA ZAMANDA YENİDEN TATTIRSIN SAĞLIKLI SIHHATLİ EVLAT VERSİN İNŞALLAH DUALARIM SENİNLE..opuyorumnanaktan

Iyi haftalar kızlar
bat rabbim kabul etsin mevlüdünü bahtı açık olsun inşallah
diğer kızlar nasıllar
yazacak takatim yok kusura bakmayın artık yemekte yiyemez oldum çok bulantım var mahvediyo beni

Iyi haftalar kızlar
bat rabbim kabul etsin mevlüdünü bahtı açık olsun inşallah
diğer kızlar nasıllar
yazacak takatim yok kusura bakmayın artık yemekte yiyemez oldum çok bulantım var mahvediyo beni

benim hala mide bullantılarım devam ediyor18.haftamızdayız hala her sabah :bbo: bu arada biz cinsiyetimizi öğrendik oğlumuz olacakmış çok şükür oğluşum sağlıklıymış sen nasılsın?bebiş nasıl?

slm kizlar nasilsiniz.ben iyiyim allaha sukur eskisi kadar giremiyorum esim daha izinli pek evde duramiyoruzhepiniz insallah iyisiniz optum hepinizi

AH CNM YAA ŞU BULANTILARDA OLMASA AMA NAPALIM
SAĞLIKLI OLSUNLARDA
AKŞAM ÇOK FENA KUSTUM İLK KEZ 1 BARDAK SU İÇTİM DİYE SEVİNİRKEN NE VARSA ÇIKARTTIM.İÇİM YANIYO SUSUZLUKTAN

DEMEK OĞLUN OLUCAK RABBİM BAHTINI AÇIK ETSİNN HAYIRLI EVLAT OLSUN İNŞALLAH olumunekankayizsmile

Kızlar akşam çok kustum ama sanki yeniden doğmuş gibi oldum tabii 5 dk sona gene devam bulantıya.ilk kez kustum midem ağzıma geldi sandımm.cuma sabahta dr randevumuz var kısmetseee

Kızlar akşam çok kustum ama sanki yeniden doğmuş gibi oldum tabii 5 dk sona gene devam bulantıya.ilk kez kustum midem ağzıma geldi sandımm.cuma sabahta dr randevumuz var kısmetseee

yamancım geçmiş olsun kısa sürelide olsa rahatlamana sevindim bizimde perşembe günü
ilk aşımız olacak kızım çok ağlıcak ya hiç dayanamıyorum ağlamasına neyse kendine iyi bak..

diğer arkadaşlarım sizler nasılsınız benim bugün sabahtan beribaşım ağrıyo midem bulanıyo hala geçmedibu saat oldu iki kere ağrı kesici içtim ama fayda etmedi bende giremiyorum topiğe çok sık kızımla ilgileniyorum herkese hayırlı geceler diliyorum...

annem ve evli arkadşlarım eşimin korunmasının daha ii olcanı söylemişlerdi ben hiç doğum kontrol hapı içmedim geri çekme yöntemi ve prezarvatifle korunuyoruz 2 senedir bebek yok dahada istemiyoruz allah isteyince ve isteyene nasip etsin

♥♥♥♥ Günaydıngünaydın Pozitif düşün bugün Önce gülümse Sonra gül Kahkaha at Ve hatta Ve hatta... Katıla katıla Gül korkma Siyah renk gidecek önce Günün pozitifleşecek Gökkuşağı gibi aynen renk renk Bil ki 7 renkten oluşan renk Beyazdır... Ve gülmek bulaşıcıdır Haydi bulaştır! ♥♥♥♥

günaydın kızlar nasılsınız.
yamancım RABBİM yardımcın olsun canım ya çok zor bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…