günaydın kızlar.
hoşgeldin meryemcim oh ne güzel tatil yaptın geldin. maşaALLAH bebeişde seni üzmemiş.
hannem canım hani derler ya görmedim sevdim seni diye inan ki seni görmeden RABBİM e bu kadar bağlanışınla sevdim seni. RABBİM bundan sonra kucağını boş bırakmasın çektiğin acılara mükafat sağlıklı sihhatli bebişler nasip etsin sana ve tüm isteyenlere. Bu zamana kadar yaprığın gibi yine RABBİM e sığın en büyük kurtarıcımız O. O isterse layık görür verir. RABBİM inşaALLAH en kısa zamanda hayırlısıyla meleğini sana gönderir.
Yamancım bulantı çekmedim ama mide yanması beni mahvetti. RABBİM yardımcın olsun. Bebişine sağlık sihhat versin.
Bat canım seninde pıtırcık kızın büyüyo maşaALLAH RABBİM bahtını güzel eylesin.
Teolog evini taşıcaktı galiba taşındı net bağlanmadı.
MERYEM maşallah talhama:)ne çabukda büyümüş.dünyaya gelen büyüyor haliyle:)
hele babasının kucağında ne kadar kasılmış öle:) çok ciddi beyimiz:)senide talhamıda öpüyorum:)
iyi akşamlar kızlar nasılsınız iki gündür giremiyordum dün kızımın mevlütünü yaptık gerçi daha kırkı çıkmadı ama biz erkenden yaptık kızım kucaktan kucağa gezdi çok yorucu bi gündü sizler nasılsınız..
meryemcim talhamız çok yakışıklı bi çocuk olacak ama birazda asi olacak galiba babasının kucağındaki rsimde çok sert bakmış yinede kırkbirbuçukkere maşallah...
hannemcim bende seni çok seviyorum hakikaten görmeden bi insan sevilirmi seviliyomuş vallahi hep dilimde hep duamdasın tez zamanda yine duyacağız inşallah hamile olduğunu ve sağlıklı bi evlat doğuracanı inşallah RABBİM herşeyi kalbinin güzelliğine göre versin herşeyin hayırlısını versin hakkında..
yamancım sen nasılsın bulantlar devam ediyomu hala inşallah geçmiştir azda olsa..
saliha ve teolog kızlar sizinde az kaldı ..
venhar.ece.özlem szilerde kayıplardasınız yahu nerelerdesiniz...
haaaa bu arada teologun erken doğum riski varmış kızlar faceden yazmıştı bana suyu çok fazlaymış erken doğum olabilirmiş ne yaptı acaba merak ediyorum onu..
maşallah maşallah yarenimize:)RABBİM hep hüzel günlerini göstersin sana:)ewet bayağı bi erken olmuş 40ı:)
bende sizi görmeden seviyorum canım benim ALLAH razı olsun senden ve hepinizden dualarınızda unutmayın.beni çok mutlu ediyosunuz.RABBİM de sizleri ve cümlemizi mutlu etsin inşallah...
öpüyorum seni ve yareni...
RABBİM TÜM HAMİLELERE HAYIRLI DOĞUMLAR NASİP ETSİN EEEEEEEE TABİ BEBİŞLERE DE HAYIRLI ÇIKIŞLAR...
Iyi haftalar kızlar
bat rabbim kabul etsin mevlüdünü bahtı açık olsun inşallah
diğer kızlar nasıllar
yazacak takatim yok kusura bakmayın artık yemekte yiyemez oldum çok bulantım var mahvediyo beni
benim hala mide bullantılarım devam ediyor18.haftamızdayız hala her sabah :bbo: bu arada biz cinsiyetimizi öğrendik oğlumuz olacakmışçok şükür oğluşum sağlıklıymış sen nasılsın?bebiş nasıl?
Kızlar akşam çok kustum ama sanki yeniden doğmuş gibi oldum tabii 5 dk sona gene devam bulantıya.ilk kez kustum midem ağzıma geldi sandımm.cuma sabahta dr randevumuz var kısmetseee