mrb kızlar nasıısınız görüşmeyeli kimsecikler girmiyo artık ya ...
hannemcim allah sABIrlar versin sana içini ne yamanında dediği gibi bizlere dökebilirsin ne zaman istersen biz her zaman yanındayız...
yamancım senin nasıl gidiyo hamileliğin bulantıların devam ediyomu hala inş geçmiştir...
meryem.saliha teolog özlem ece sizler nasılsınız meryem haricinde diğer kızlar kayboldunuz nerelerdesiniz ya...
yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz inş tez zamada kavuşursunuz meleğinize..
:92::92::92::92::92:merhaba kızlar nasılsınız
yamancım bulantıların nasıl oldu geçti mi?
meryam kız maşaALLAH tosuncuğa RABBİM esirgesin kız her yerde ekleme bak nazar ederler bence kaldır burdan albüme ekle oy kurban olurum veren ALLAH a.
çok şükür kızımla bende iyiyiz geçinip gidiyoruz en son 1.721 gr olmuştu pıtırcık hatun.
doktor teyzemiz doğumu 20 aralıktan sonra bekliyoruz dedi ama kızım bekler mi o zaman kadar ki
Meryeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmm mşlh kuzuna rabbim bağışlasın tam bi tosun ya olsada ısırsam azıcık yaaaaaaaaaaa
bulantılarım devam kızlar brz zorluyor ama yemek az az yemeye başladım şükür
kusmada günde 1 kez oluyo ama bitsin artık ya bende hayal kurmaya başlayayım bebeğimle ilgili..
Yanlız bebeğine maşallah meryem çok ama çok şekerrr
saliha seninde çıtır kız olucak gibi meryeme gelin alırız olmazmıı
sizce benim neyim olur düşünün bakalım
sagol canim benim darisi sizin basiniza insalah.rabbim sizede nasip etsin sagsalim kucaginiza almayi.anlatilacak bi duygu degil..hamileligin her anini en guzel sekilde yasa canim,bulantilarinda gecer artik sende rahatlarsin ilk zamanlar cok normal insallah baska bi sorunun olmadan bebegine kavusursun.benim ilk icimden kiz diye gecti ama allah hayirlisini versin kiz erkek onemli degil yeterki saglikli olsun canim,bakalim yakinda ogreniriz.optum seni ve minigini canim
Meryeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmm mşlh kuzuna rabbim bağışlasın tam bi tosun ya olsada ısırsam azıcık yaaaaaaaaaaa
bulantılarım devam kızlar brz zorluyor ama yemek az az yemeye başladım şükür
kusmada günde 1 kez oluyo ama bitsin artık ya bende hayal kurmaya başlayayım bebeğimle ilgili..
Yanlız bebeğine maşallah meryem çok ama çok şekerrr
saliha seninde çıtır kız olucak gibi meryeme gelin alırız olmazmıı
sizce benim neyim olur düşünün bakalım
tsk canim bi tek buraya yukledim siz gorun diye teyelerii kizina talip olucazz yamaninda dedigi gibi.hayirlisiyla alirasin insallah kucagina canim rabbim yardimcin olsun az kaldi seninde 2 hafta erkn bekle sen kizini kizlar erkn geliyor ulrtoson kilosuna hic bakma dogumda cok farkli cikiyor hayirlisi olsun canimm cok guzl bi duygu rabbim talha gibi uslu bi bebk versin insallh sanada optuk teyzemiz
günaydın yamancım hayırlı sabahlar hayırlı cumalar canım. Inşaallah sende en kısa zamanda atlatırsın bulantılarını da fark edersin hamileliğin güzel taraflarını
günaydın kızlar nasılsınız.
meryem canım eşinin işi hayırlı olsun küçük damadı öp yerime çok şeker RABBİM esirgesin inşaALLAH.
slm batcım haklısın artık eskisi gibi kimse gelmiyo teolog doğum yaptı mı acaba. evini taşıcaktı taşıdımı ne yaptı hiç bilmiyoruz.
oy maşaALLAH kızına yesinler totosundan ısıracan yanağından ısıracam büyüdüde maşaALLAH RABBİM esirgesin. hayırlısından uzun ömürler versin.
Merhabalar. Bu topiği yaklaşık bir haftadır okuyorum.Çok sıkı dostluklar kurulmuş,bende aranıza girmekten mutluluk duyarım.
Ben 24 yaşındayım.Bir dershanede rehberlik yapıyorum. 3,5 yıllık evliyim ve artık bizde bebek sahibi olmaya karar verdik. Bu ay denemelere başladık. İnşallah bu topik bana uğur getirir :)
canlarım benim kalbi güzel arkadaşlarım:)yürekleri temiz arkadaşlarım:)sizi çok seviyorum:)RABBİMDE sevsin inşallah:)
bat,yaman,meryem,saliha ve diğerleri ben olmasamda dualarınız benimle çok şükür bunu bilmek çok güzel ALLAH RAZI OLSUN sizden.
öpüyorum ALLAHA EMANET KALIN...