Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

hg armıza bende dün hamile olduğumu öğrenddim cnm 5 haftalık hiiç umudunu kaybetme 3. ayımda hamile kaldım çok şükür pozitif ol ve sakın hamilelik için ilişkiye girme ..
ilk 2 ay çok özenliydik ateş ölçtüm vucudumu dinledim hep aklımdaydı ama olmadı son ay hiiç dikkat etmedim yumurtlama dönemimi takip etmedim sadece canımız istediğinde ilişkiye girdik ve oldu çok şükür rabbim utandırmasın :teytey: darısı başına

en iyisini yapıyorsun saliha
ekimin 18 ine randevu vermişlerse zaten önemli bişey yok zaten öyle olsa ya her hafta yada 2 haftada bir kontrole cağırırlardı

Ay canım çok sevindim,Allah sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin,hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
Canım anlattıkların içimi rahatlattı.inş bende buradan duyururum müjdeli bi haber:Saruboceq:

hakkaten takmamak çok önemli düşündükçe olmuyor çünkii hadi hayırlısı sizdende alırız inş güzel haberler

ne yani şimdi ben ilk denemede kalamıycam mı hamile.senağlama banane ben ilk deneme de kalmak istiyorum

venhar cım hiç bişi yapmadım nasip dedim sadece
çok şükür Rabbim aratmadan verdi
inşallah sağsalim kucağıma almak da nasip olur

[]ben ilkinde hamile kaldım venhar:CüvCüv:[/QUOTE]

Maşaallah ya,darısı bizlere
ben yaklaşık 3 yıl korundum ve sanıyordum ki ben bırakınca hemen kalıcamohaoldumsmile
Canım allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız inarcım hoşgeldin topiğimize inş en kısa zamanda seninde güzel haberlerini alırız venharcım sende dahil..

yamancım gözün aydın umarım sorunsuz bi hamilelik geçirirsin...

teolog saliha sizler nasılsınız...

Hoşbulduk bat,iyi dileklerin için teşekkür ederima.s.

Kızlaaaarrrrr duyun sesimiiiiiii
benn hamileyyyiiiimmmmmmmmmmmm

yaman canım cok sevindim senin adına hayırlı uğurlu olsun Rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallah ayyyyyy gözün aydın bitanesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…