Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

yaman canım cok sevindim senin adına hayırlı uğurlu olsun rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallah ayyyyyy gözün aydın bitanesi

tşk ederim cnm saol rabbim hepimizee nasip etsin inşallah
resmin harika bu arada

vala yaman cok sevindim meryem64 duysa ne kadar sevinir kimbilir
daha türkiyede sanırım
şimdi yeni hamiş olan selina ve sen varsın sanırım
bizim deneyimlerimizden yararlanırsın

ben hamile değilim canım deniyoruz bu 4.cü denememiz 8 ekimde gelmez inşallar kırmızılar bakalım nasip artık

ne kusuru canım önemli değil allah söyletmiştir belki:) sadece yanlış bilinmesin diye yazdım.amiinn cümlemizle beraber inş.

cnm ya düşüncelerini çok iyi anlıyorum bizim 3. denemede oldu şükür.ama en önemlisi ne biliyomusun gerçekten takmayacaksın.bu ay özensiz davrandım istersek ilişkiye girdik yumurtluyorum diye değil.sona kalkıp wc ye de gittim kasmadım kendimi ve psikolojimden bebek düşüncesini çıkardım ve oldu şükür.bence ilk yapman gereken takmamak...inşallah ekimdede senden güzel haberler alırız.

günaydın canım bu arada.bu ay gerçekten bende takmaya fırsat bulamadım.çünkü eşim bu ay sık sık geç geldi çok yorgun düştü dediğin gibi canımız istediğinde yaptık yumurtlama gününde yaramazlık yaptıkmı onu bile hatırlamıyorum.iş stresi yorgunluğu üzerine bide ben baskı kurar gibi çocuk konusunu gündeme getirmedim hiç.rabbim hayırlısı neyse onu verip yaşatacak zaten bize.önemli olan eşim ve benim sağlığım bu yerinde olduğu sürece çocuğu yaparıs her zaman :)

iyi akşamlar kızlar topik yine durgunlaşmış neyse nasılsınız bakalım ben gündüzleri giremiyorum
akşamları fırsat buluyorum ama kimsecikler yok herkese hayırlı geceler..

mrb kızlar dün hamileliğim boyunca yaşadığım en kötü gündü.okulda nöbetçiyken çocuklar birden birekavga etmeye başladılar ve ben aralarında kaldım bir tanesi çok feci bir şekilde karnıma çarptı ve o an kısa sürelibayılmışım uyandığımda başımda birsürü hemşire vardı.ve ben yaklaşık 4 saat kustum öyle kötüydü ki mafoldumben sonra bebeğimin iyi olduğunu söylediler.ben artık benimle değildir diye düşünmüştüm.ama çokşükür iyiymiş mafoldumben dün gece hiç uyumadım.hep elimkarnımın üzerindeydi.

çok geçmiş olsun canım. şükür ki bebşin de birşey yok RABBİM esirgemiş. İnsan biraz anlayışı olur hamile halinle birde nöbetçi yaparlar. neyseki bebişin de sende iyisin çok şükür.

çok geçmiş olsun canım. şükür ki bebşin de birşey yok RABBİM esirgemiş. İnsan biraz anlayışı olur hamile halinle birde nöbetçi yaparlar. neyseki bebişin de sende iyisin çok şükür.

çok sağol canım.eğer çalışacaksam 26.haftaya kadar nöbet tutmam gerekiyo ve ben hala 16.haftamdayım

Meraba,canim ben bu sitede yeniyim insallah güzel paylasimlar yapariz,bu arada ben 6 yillik evliyim,evliligin tadini cikardik,ve suan yeni yeni bebis düsünüyoruz.Bilgi olarakta adetin ilk gününden itibaren 12-14-16 günlerde hamile kalma sansinin yüksek oldugu dönemler,tabi bu tibbi anlamda,Allah hepimize hayirli evlatlar versin..

cnm benim çok üzüldüm ama şükür kii rabbim bebişini korumuş
allah bidaha göstermesin çok dikkat et kendine emi
şimdiki çocuklar brz canavar

günaydın çok şükür şimdilik iyi cnm
ama akşamları çok yoruluyorum uyuyamıyorum nedense
salı günü de dr a gidicem inş kalp atışını duyarız

canım tek yorgunluk olsun ya,bebişinin kalp atışlarını duyunca hepsi geçer gider.heycanın sevincin yeter seni dinlendirmeye:1rolleyes:

heerkese sevgi dolu günaydın aranızda yeniyim.Hepimize rabbim tatlı ttlı bebekler kucağımıza almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…