heerkese sevgi dolu günaydın aranızda yeniyim.Hepimize rabbim tatlı ttlı bebekler kucağımıza almayı nasip etsin.
kızlar çok heyecanlıyım ne olur yardım edin test yapmaya da korkuyorum
enin bebiş var mı canım
canım 3 yıllık evliyim.evliliğimin ilk gününden beri bebek istiyorum.yaş 25.doktor herşey normal dedi .eşimdede bir sorun yok 2günde adetim geçti test yapamaya korkuyorum çıkmaz diye
mrb bat ben cok yiyim şükür yarın taşınıyoruz inşşalh
ben topiğe pek takılmıyorum artık iletilerime ya hiç ya da cok gec cevap verildiği için bir sitemde bulunayımsenin nasıl gidiyor
bebeğin nasıl bakalım
yamancığımmmm tatlım benim geç oldu ama kusura bakma.hayıorlı uğurlu olsun rabbim sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.rabbim hayırlı bir şekilde tamamına erdirsin inşalllah.öpüyorum canım:)
ve tüm bekleyenlere,isteyenlere hayırlı evlatlar versin.
Teolog eviniz hayırlı,tatlı,mutlu,huzurlu olsun inşallah:)öpüyorum kolaylıklar diliyorum:)
bat rabbim kızınızla hayırlı uzun ömürler versin inşallah.rabbim bizlerede nasip etsin inşallah kucağımıza alıp emzirmmebüyütüp okula göndermeyi,evlendirmeyi,kısaca onlarla hayırlı bir ömür geçirmeyi.tüm iisre nasip etsin mevlam:)inşallah sorunsuz sağlıklı günler geçirirsiniz.öptüm tatlım:)
YAMANCIĞIMMMM tatlım benim geç oldu ama kusura bakma.hayıorlı uğurlu olsun RABBİM sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.RABBİM hayırlı bir şekilde tamamına erdirsin inşalllah.öpüyorum canım:)
ve tüm bekleyenlere,isteyenlere hayırlı evlatlar versin.
TEOLOG eviniz hayırlı,tatlı,mutlu,huzurlu olsun inşallah:)öpüyorum kolaylıklar diliyorum:)
BAT RABBİM kızınızla hayırlı uzun ömürler versin inşallah.RABBİM bizlerede nasip etsin inşallah kucağımıza alıp emzirmmebüyütüp okula göndermeyi,evlendirmeyi,kısaca onlarla hayırlı bir ömür geçirmeyi.tüm iisre nasip etsin mevlam:)inşallah sorunsuz sağlıklı günler geçirirsiniz.öptüm tatlım:)