Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

heerkese sevgi dolu günaydın aranızda yeniyim.Hepimize rabbim tatlı ttlı bebekler kucağımıza almayı nasip etsin.

günaydın canım hoşgeldin.amiiinn ağzına sağlık canım.kendinden bahsedermisin biraz ne kadar zamandır bebek istiyorsun tedavi dr fln herhangi bişey varmı fln

canım 3 yıllık evliyim.Evliliğimin ilk gününden beri bebek istiyorum.Yaş 25.Doktor herşey normal dedi .Eşimdede bir sorun yok 2günde adetim geçti test yapamaya korkuyorum çıkmaz diye

canım 3 yıllık evliyim.evliliğimin ilk gününden beri bebek istiyorum.yaş 25.doktor herşey normal dedi .eşimdede bir sorun yok 2günde adetim geçti test yapamaya korkuyorum çıkmaz diye

hayırlısı cnm ya umarım bu sefer bebiştir.bende 4 gün önce öğrendim hamileliğimi gelmedi gereken gün gelmedi ertesi sabah test yaptım ve hemen çift çizgi çıktı çok şükür ama ben şüphelenmiştim zaten göğüslerim çok şiş ve hassastı ve kasıklarımda ağrıyodu
testte hemen çıktı çok şükür umarım seninde bebş vardır

Herkese iyi tatiller rabbim gönlümüzün muradını versin sevgiyle huzurla kalınn

mrb kızlar nasılsınız özlemcim büyük geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış vallahi dikkat et kendine bundan sonra ...
yeni gelen arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz inş tez zamanda güzel haberlerinizi alırız ...
yamancım kalp atışları 6 veya 7 haftalarda duyulması gerekiyor ama bazen uzayabiliyoda eğer geç döllenme olmuşsa... teolog saliha kızlar sizin nasıl gidiyor hamilelikleriniz umarım herşey yolundadır..
hannem.ece.venhar.meryemde yok meryem tatilde hannem belki psikolojik olarak etkilenmemek için girmiyodur hani nerde eceyle venhar..
bizde kızımla emme savaşı veriyoruz memeyialmıyor biberona fena alıştı şimdilik bu kadar görüşmek üzere hepiniz kendinize iyi bakın iyi aksamlar...

mrb bat ben cok yiyim şükür yarın taşınıyoruz inşşalh
ben topiğe pek takılmıyorum artık iletilerime ya hiç ya da cok gec cevap verildiği için bir sitemde bulunayımsenin nasıl gidiyor
bebeğin nasıl bakalım

Son düzenleme:
slm arkadaşlar siteyi uzun zamandır takip ediyodum ama aranıza yeni katıldım.
5 yıllık evliyiz bu ay bebek düşünmeye başladık ama hiç bu kadar istiyeceğimi sabahlara kadar rüyalarımda bebeğimi göreceğim aklıma gelmezdi.bu ay içinde çok rahatsızlandım her tedaviden öncede kan tastiyle gebe olup olmadığıma bakılda ama hep negatifti 1 ekimde adet olmam lazımdı ama olmadım idrar testide yaptım ama oda negatif kolay kolay gecikmezdi sonuçlar negatifte çıksa hep içimde bir umut var Allah inş. isteyen herkese en kısa sürede sağlıklı bir evlat verir...

canım sakın gönül koyma senin çevrimiçi olmadığından topikte olup olmadığın anlaşılmıyor ben giriyorum ama acele acele bakıp bişeyler yazıp çıkıyorum özledim valla sizi taşınıyormussunuz yeni evinizde mutlu huzurlu çocuğunuzla beraber ağız tadıyla oturun inşallah sende kendini fazla yorma emi kendine iyi bak topiği bırakma sakın..olumunekankayizsmile

Günaydın iyi haftalar herkese
bat cnm inş en kısa sürede çözülür emme sorununuz
benimde dün sabahtan beri midem bulanmaya başladı umarım çok kötü olmam
rabbim hepimize yardımcı olsun
diğer kızlar nasılsınız

merhaba arkadaşlar,
Harkese güzel günler,
Yamancım umarım çok fazlalaşmaz bulantıların,
Bebiş varlığını hissettirmeye çalışıyor annesine :ecrin_bebek:

YAMANCIĞIMMMM tatlım benim geç oldu ama kusura bakma.hayıorlı uğurlu olsun RABBİM sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.RABBİM hayırlı bir şekilde tamamına erdirsin inşalllah.öpüyorum canım:)

ve tüm bekleyenlere,isteyenlere hayırlı evlatlar versin.

TEOLOG eviniz hayırlı,tatlı,mutlu,huzurlu olsun inşallah:)öpüyorum kolaylıklar diliyorum:)

BAT RABBİM kızınızla hayırlı uzun ömürler versin inşallah.RABBİM bizlerede nasip etsin inşallah kucağımıza alıp emzirmmebüyütüp okula göndermeyi,evlendirmeyi,kısaca onlarla hayırlı bir ömür geçirmeyi.tüm iisre nasip etsin mevlam:)inşallah sorunsuz sağlıklı günler geçirirsiniz.öptüm tatlım:)

cnm benim çok saol şükür rabbim çok bekletmeden verdi meleğimizi ama daha yrn doktora gideceğiz henüz net bilmiyorum sadece kan da pozitif olduğunu biliyorum
sen nasılsın asıl toparlandınmı keyfin nasıl
umarım artık iyisindir lütfen çok yıpratma knd rabbim herşeyin hayırlısını versin inş sanada sağlıklı melekler yollar en kısa sürede

hannemcim çok sağol ALLAH razı olsun inşallah tez zamanda yine hamile kalır bu sefer çok sağlıklı bi şekilde dünyaya getirsin meleğini sabrının metanetinin karşılığını alacaksın
yeterki umudunu yitirme toparlandın değilmi nasıl geçiyor günlerin doktor tekrar hamile kalman için ne kadar süre verdi inş çok uzun bi süre değildir RABBİM hakkında herşeyin en hayırlısını en güzelini nasip etsin inşallah..:Saruboceq:

Nerdesiniz kızlllaaarrrrrrrr
bebişim 5 + 5 oldu bugün keseyi gördük çok şükür
kalp atışı yok henüz onun içinde 22. Ekimde gideceğiz
sizlerr nasılsınızzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…