Kızlaaaarrrrr duyun sesimiiiiiii
benn hamileyyyiiiimmmmmmmmmmmm
kızzzzz ne diyonn sennnn essahhmıııı çok sevindim canım yaaaa allah nazarlardan saklısın hayırlı olsun bakalım.Rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin inşallah çoookk sevindimmmmm
:CüvCüv: alkisalkisalkis AYY CNM YA ÇOK SEVİNİM HAYIRLI OLSUN
:asigim: DARISI BİİZM BAŞIMIZA İNŞALLAH KAÇINCI AYDA HAMİLE KALDIN Şeniz
Kimse duymayacakmı sesimiiiii
bu ay çok garip rüyalar gördüm hep yeşil şeyler görüyodum
son günlerdede aşırı göğüs hassasiyeti vardı birde kızlar cidden takmamak önemliymiş.düşünmedim ateş takip etmedim oldu şükür rabbim hayırlısını versin inşallah kan sonucum naoıl olacak bakalım
aaaaaaa yamannnn hamile msn cnmmm çok sevndmmmmmm hayırlısı olsn allah tamamına erdrsn:lepi:alkisalkisalkisşeniza.s.
ay hadi hayırlısı benim 2.çizgi silikti bi daha yaptm yine aynısı çıktı doktora gittim gördm kesemi darısı herkese inşallah
çok sevindim yamancım.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş
Nerdesiniz hatunnnlllaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr
çok şaşkın mutlu ve garip duygular içindeyim sabah test yaptım pozitif çıktı kan verdim bakalım sonuç ne çıkacak
hadi gözün aydın canım:)
çok sevindim
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
gözün aydın yamancım RABBİM hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin canım. RABBİM sana bağışlasın inşaALLAH. çok sevindim canım ya çoktandır eskilerden hamile haberleri alamıyorduk bu çok güzel oldu.
brengarenk yaman çok sevindimm.... bu topiğe ilk defa bakıyodum... ay sen böle hamileyiiiiiiimmmm yazmışın ya walla ben bile etkilendim tüylerim diken diken oldu... rabbim eline almayı da nasip etsin inşallahhhhh...
brengarenk kızlarr bende hamile kalmak istiyorum 5 yıllık evliyim hatta 6 ya girdim daha önce hiç mi hiç bi denememiz olmadıı...şuan okuduklarımdan çok etkilendim rabbim bebek sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin bu yüce duyguyu.. ama sanırım korkmaya başladım..rabbimin izni ile olumlu sonuç için neler yapmam gerek bilmiyorumm bu folik asit falan ne mesela ... yada şöle diyim ben doktora gitmeden ilişkiye girsem sorunlu mu olur hamileliğimm.. ? incitanemcimm özel mesajını bende bekliyorummmm
yaman kız eşine söyledin mi
AYY SORMA CNM AKŞAMA SÖLÜCEM SABAH YAPTIM DAHA
REGL DÜN GELMELİYDİ GELMEYİNCE SABAH DENEDİM KOPKOYU 2. ÇİZGİ ÇIKTI. KAN VERDİM AMA ÇIKMADI SONUÇ YRN ÇIKAR
BUGÜN EŞİMİN DOĞUM GÜNÜ AKŞAMA EMZİK ALDIM SARDIM VE TEST ÇUBUĞUNUDA KOYDUM VERCEM. BEBEĞİMİZ GECE UYANINCA EMZİĞİ SEN VERCEKSİN DİCEM hihoyyyt BİDE KAZAK ALDIM ONUDA YEMEKTEN DÖNÜNCE VERCEM. ÇOK HEYECANLIYIM YAA delikafadulden VEDE MUTLUYUM RABBİM UTANDIRMASIN :CüvCüv: