Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Kızlaaaarrrrr duyun sesimiiiiiii
benn hamileyyyiiiimmmmmmmmmmmm

alkisalkisalkis sositososito :sm_cool: tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin.öyle çok sevindim ki anlatamam.artık senden de ayyyy midem çok kötü,belim ağrıyo,başım ağrıyo gibi şikayetler duyacaz inşallah.

AYY SORMA CNM AKŞAMA SÖLÜCEM SABAH YAPTIM DAHA
REGL DÜN GELMELİYDİ GELMEYİNCE SABAH DENEDİM KOPKOYU 2. ÇİZGİ ÇIKTI. KAN VERDİM AMA ÇIKMADI SONUÇ YRN ÇIKAR
BUGÜN EŞİMİN DOĞUM GÜNÜ AKŞAMA EMZİK ALDIM SARDIM VE TEST ÇUBUĞUNUDA KOYDUM VERCEM. BEBEĞİMİZ GECE UYANINCA EMZİĞİ SEN VERCEKSİN DİCEM hihoyyyt BİDE KAZAK ALDIM ONUDA YEMEKTEN DÖNÜNCE VERCEM. ÇOK HEYECANLIYIM YAA delikafadulden VEDE MUTLUYUM RABBİM UTANDIRMASIN :CüvCüv:

maşaALLAH maşaALLAH RABBİM nazarlardan korusun süprizlerle dolu bir akşam :eek: :eek: :eek:

ayy bugün hem netim sinir etti beni hem de o kadar yorulmuşm ki 6 aya kadar uyudum yaman cım sevincini tam paylaşamdım kusura bakma artık canım
diğer kızlar huuu nerdesiniz

hannemcim yazdıklarını gözlerim dolu dolu okudum ALLAH sana sabırlar versin ve metanede hayran kaldım kızların dediği gibi meleklerin cennette sizi bekliyor olacaklar sen yeterki inacını yitirme inşallah yine hamile kalacaksın ve sende sağlıklı bi evlat doğuracaksın anneliği tadacaksın inşallah dilerim herşeyin en güzeli senin olur sen sonuna kadar hakediyorsun RABBİM yar ve yardımcın olsun kendine çok iyi bak..

yamancım ya sonunda kk.yı açarken senden güzel haber almak umuduyla girdim içimemi doğdu nedir
sonunda güzel haberi aldım ve çok mutlu oldum inan hep dua ediyordum senin için dualarım kabul oldu inşallah sağlıklı bi şekilde kucağınada almak nasip olur çok öpüyorum seni fırsat bulabilsem gündüzleride girmek istiyorum ama kızımla meşgulum hep en kısa zamanda görüşmek üzere...

hepinizi çok seviyorum kızlar...

canlarım benim hepinizee çook teşekkür ederim rabbim ellerimizi boş çevirmesin sağlıklı sıhhatli bahtı açık evlatlar versin inşallah şimdilik bişey hissetmiyorum sadece karın ağrım var kan testi sonucumda çıkmamış daha. haftaya da doktora giderim inş herşey yolunda giderr

akşam eşime süpriz yaptım o da çok şaşırdı ve sevindi.umarım herşey yolunda gider.allah herkese nasip etsin

amin yaman cım amin
çok uykun var mı göğüsşerinde sancı hissediyormusun
duygusallık hadsafhada mı
halsizlik hiçbişeyden keyif alamama gibi durumların varmı peki
ben de öyle olmuştu da

Ayy evt çok uykum var göüslerimde şiş ve çok hassas cnm daha duygusal anlamda sadece ağlayasım var her an gözyaşım akmaya hazırr

vala yaman cok sevindim meryem64 duysa ne kadar sevinir kimbilir
daha türkiyede sanırım
şimdi yeni hamiş olan selina ve sen varsın sanırım
bizim deneyimlerimizden yararlanırsın

merhaba arkadaşlar,
ben de 2 ay önce gebelik öncesi kontrole gittim ve niyetlendik,
ama bu ay da adet oldum,bugün yani:KK43:
İhtiyacım olan desteği buradan alabilirim diye düşündüm.
Henüz yeni ama,ben sanıyordum ki,korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalcam.ama değişmiş:KK43:

gel inar cım topiğimiz çok hareketli değil ama
biz sana gereken desteği veririz canım:1hug:

Son düzenleme:
ayy hayırlı olsun yaman
moralini bozmak gibi olmasın ama bir hafta sonra bulantıların da olur senin:))

iyiyiz saliha sen nasılsın bebişin nasıl
yakınlarda kontrole gittinmi

Çok şükür teolog hamdolsun bende iyiyim. gitmedim canım benim doktor baya yoğun ayın 18 e randevu verdiler. sıkıntı etmiyorum RABBİM e emanet ediyorum içeriyi RABBİM den başka kimse bilmez ondan dolayı da RABBİM e sığınıyorum. sıkıntı edip bebişimi de üzmücem

X