Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

:teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

kıslar geldimmmm candyniz 5 haftalık hamile allam inananmıyorum hala çok şükür rabbime Allah isteyen herkese tez zamnda nasip eder inşallah

canım hayırlısı olsunn çok sevindimm..hihoyyyt
hayırlısı ile kucağına da alırsın inş...:Saruboceq:

tebrikler candy cok sevindim
insallah sorunsuz saglik bi sekilde bebisini kucagina alirsin
bende bu topic ten hamile kalmistim hatirliyorsan
malesef hamileligim bebegimin kalp atisi olmadigi icin kurtaj oldum
umarim boyle bi durum kimsenin basina gelmez

anladım canım oyyy sonra cinsiyeti sonra doğumu derken bide bakçaksın göz açıp kapayıncaya kadar geçmiş bebişin kucağında

hepinize çok teşekkür ederim cnm arkadaşlarımopuyorumnanaktan hep yanımda oldunuz hepinizi çok sefiom efe geldiimden berü ağlıyom zati bende aşırı duygusallaştımsenağlama
bende duygusallaştım mafoldumben
Allah bize de nasip etsin hayırlısıyla :kedi:

şitellam ben başlayalı çok oldu duaya hepinize kuzum bak görücesin arka arkaya fırtlıycaz bebişleri Allahın izniyle
inşallah :Saruboceq:
bebişimin bir sürü teyzoşları olucek ne kaa şanslıyızzzzzzzz :kedi:

:lepi:

:çok üzgünüm:
inşaallah bu sefer sağlıklı sıhhatli, hayırlısıyla bebişine kavuşursun tatlım :1hug:
inşallah canım. müminin mümin kardeşine yaptığı dua kabul olurmuş. inşallah dualarınızla bu kez kavuşurum bebeğime.

çok acı bişey ama her Şer'de bir Hayır vardır, böyle düşün.
Hayırlı olsun yeni bebişin..
Hayırdır bu arada ne iğnesi bu hergün?
sağol canım darısı tüm isteyenlerin başına. kanı sulandırması içinmiş iğne. önceki bebeğim beslenemiyordu.

Kızlarr gittim kan tahlili yaptırdımmm sonuç bekliyorumm............
hadi hayırlısı bakalım opuyorumnanaktan

kıslar geldimmmm candyniz 5 haftalık hamile allam inananmıyorum hala çok şükür rabbime Allah isteyen herkese tez zamnda nasip eder inşallah

hayırlı olsun cok sevindiiimm

kızlar kasıklarımda fena bir ağrı var sizde de var mı, korkuyoruuummmm :çok üzgünüm:

canım benimmmmmm hayırlı olsunnnnnnnn allahım tamamına erdirsinnnnn
söledini yapıyorum dün akşam başladım :kedi:

:nazar::nazar:Şeniz

papatya seninde geçikmişti dimi canım
hadi bakalım inşallah testin pozitif çıkar
peş peşe güzel haberlerinizi verin
:emir_bebek: :asigim:

candy cim tekrar tebrik ederimmm hihoyyyt
gözün aydınn alkisalkisalkis
Allah hayırlı evlat nasip etsin inş.....
inşallah canım. müminin mümin kardeşine yaptığı dua kabul olurmuş. inşallah dualarınızla bu kez kavuşurum bebeğime.
tabii kabul olur Allahın izniyle ...
inş.inş.. :)

papatyacım kan tahlili verdim sonuç bekliyorum demiştin... CADIARZU
durum nedir acaba fisfisfis

papatyam cnm üzülme önümüzdeki ay daha çok hamilemiz olucak inş.
hepimiz hamile oluruz umarım önümüzdeki ay
opuyorumnanaktan

tebrik ederim canım. ALLAH hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. darısı bekleyen herkesin başına.

CANDY;
Tebrik ederim hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini:) darısı hepimizin başına

canım hayırlısı olsunn çok sevindimm..hihoyyyt
hayırlısı ile kucağına da alırsın inş...:Saruboceq:

candy tebrikler canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıkla inş..

tebrikler candy cok sevindim
insallah sorunsuz saglik bi sekilde bebisini kucagina alirsin
bende bu topic ten hamile kalmistim hatirliyorsan
malesef hamileligim bebegimin kalp atisi olmadigi icin kurtaj oldum
umarim boyle bi durum kimsenin basina gelmez

canım benimmmmmm hayırlı olsunnnnnnnn allahım tamamına erdirsinnnnn
söledini yapıyorum dün akşam başladım :kedi:

:nazar::nazar:Şeniz

candy cim tekrar tebrik ederimmm hihoyyyt
gözün aydınn alkisalkisalkis
Allah hayırlı evlat nasip etsin inş.....

tabii kabul olur Allahın izniyle ...
inş.inş.. :)

papatyacım kan tahlili verdim sonuç bekliyorum demiştin... CADIARZU
durum nedir acaba fisfisfis

şitellam ben başlayalı çok oldu duaya hepinize kuzum bak görücesin arka arkaya fırtlıycaz bebişleri Allahın izniyle[/Q

mrh canım uzun zamandır giremiyordum siteye hamileliğim biraz zor geçiyor. sende hamileymişsin çok sevindim hayatım allah analı babalı büyütsün inş.

tebrik ederim canım. ALLAH hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. darısı bekleyen herkesin başına.

opuyorumnanaktan
çook sağolun kıslar amin iinş sağolun güsel dualarınız için.opuyorumnanaktan
topicimiz listemiz gerçekten uğurlu ama dimiopuyorumnanaktan

Selam herkese, bende aranıza yeni katıldım.. Bugün sabah bu konunun ilk sayfasını açtım ve akşam oldu sıkılmadan sonuna geldim sürükleyici bi kitap okuyormuş gibi :KK66: okuyorum çünkü gerçekten candy'nin nezaman hamile kalacağını merak ettim ve son sayfaya kdar geldim, son sayfaya gelene kadar herkese dua ettim ve "o da ne?" candy hamile:) kendim hamile olsaydım ancak bukadar sevinirdim..
CANDY çok tebrik ederim Allah sağlıklı sıhhatli bir hamilelik geçirmeni nasip etsin ve tabi diğer tüm hamişlerde..opuyorumnanaktan

Selam herkese, bende aranıza yeni katıldım.. Bugün sabah bu konunun ilk sayfasını açtım ve akşam oldu sıkılmadan sonuna geldim sürükleyici bi kitap okuyormuş gibi :KK66: okuyorum çünkü gerçekten candy'nin nezaman hamile kalacağını merak ettim ve son sayfaya kdar geldim, son sayfaya gelene kadar herkese dua ettim ve "o da ne?" candy hamile:) kendim hamile olsaydım ancak bukadar sevinirdim..
CANDY çok tebrik ederim Allah sağlıklı sıhhatli bir hamilelik geçirmeni nasip etsin ve tabi diğer tüm hamişlerde..opuyorumnanaktan

canımsım çok teşekkür ederim inşallah.darısı tüm isteyenlerin başına bidenem.hoşgeldin bu arada topicimiz uğurlu gelir sanada inşopuyorumnanaktan

Amiinn.. benim biraz daha zamana ihtiyacım olucak sanırım eşimi kandırma aşamasındayım :KK66:) :kedi:

X