Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

UYYY YERİS BİS ONUU BEN ÇOK SEVİYOM YENİ BEBİŞ KOKUSUNU BENİM İÇİN BEBİŞİNİ GIDISINDAN KOKLAYA KOKLAYA ÖPERMİSİN ALLAHIM NAZARLARDAN SAKLASIN ONU

büyüyecek annesi merak etme sen
maşallah ama gercekten toplu görünüyor
doğuma girmeden önce kaç gramdı

sağol canım doğuma girmeden önce 2500 dedi doktorum ama 2250 doğdu..

UYYY YERİS BİS ONUU BEN ÇOK SEVİYOM YENİ BEBİŞ KOKUSUNU BENİM İÇİN BEBİŞİNİ GIDISINDAN KOKLAYA KOKLAYA ÖPERMİSİN ALLAHIM NAZARLARDAN SAKLASIN ONU

sağol güzel sözlerin için öperim hemde defalarca merak etme sen...

sağol canım doğuma girmeden önce 2500 dedi doktorum ama 2250 doğdu..

sağol güzel sözlerin için öperim hemde defalarca merak etme sen...

bat cım kusura bakma net gitti arada düşüyor bnm sonrasında da okul için çıkmak zorunda kaldım bebişin maşallah haftasına göre daha toparlanır
usg yle bezen gerçek kilosu uyuşmayabiliyor

BİR GARİP HİKAYE...
14 eylül salı salı günü dr a gttm.utrason esnasında ağrı hissettim.dr alttan muayne etti.doğumun çok yakın seni normal doğuma alalım dedi.korktum ürktüm hatta ağladım çünkü sezeryana alıştırmıştım kendimi.bu gece yatıralım seni dedi yok dedim ağrı çeken olursa korkarım eve git o zaman ağrılanınca gelirsin dedi.gece muhtemelen gelirsin dedi.o gece uyku girmedi gözümüze.kayınvalidemi de bırakmadık ne olur ne olmaz diye.3.30-4.00 a kadar eşimle oturduk sonra yatağa geçtik ama bende yine tık yok.sonra saat 5 oldu.tuvalete gttm.yatağa geldim bir adımımı attım ikincisini attımki pıt sesiyle suyum boşaldı.hemen fırladık hastahaneye.saat 5.30 gttğmde 8 cm açılmam varmış ama bende ağrı namına tık yok.hemen doğuma alacaklardı dr um sabah gelirim dedi. bende de ağrı yok bekleyelim dediler.saat 9 oldu tık yok sonra bir sunni sancı iğnesi beni çıldırttı.yalvarıyorum sezeryana alın die .neyse en sonunda NORMAL DOĞUM İÇİN masaya aldılar ama tarifisz acılar ..........ilk bebeğim doğdu gördüm onutertemiz bembeyaz 2.500kglık bir kız çocuğu....doğdu ve öldü rahatladım hadi şimdi ikincisinde demezler mi yaşadığım acının 2misli...çünkü bebeğim karnımda ölmüş gelmiyo...bakan bakana el atan atana...haydiiiiiiiiii sezeryana yoksa annenin rahmi tehlikedehazırladılar ve girdik ameliyata....

kendime geldiğimde tir tir titriyorum.öldürdüler beni öldürdüler diye ağlıyorum...ağlatıyorum....

şimdi ise boş döndüm evimize...yok bebklerim...arada ellerim gidiyor karnıma hareket edecekler diye ama yoklar....

ELHAMDÜLİLLAH çok acı yaşadım ama içim rahat ben elimden geleni yaptım.TAŞIYABİLDİĞİM KADAR TAŞIDIM YAVRULARIMI...RABBİM CENNETTE BEKLEYECEK EVLATLAR VERMİŞTİ BANA...

meleklerimin doğum tarihi 15 EYLÜL eşimin doğum günü bu doğum günü eşim için çok farklıydı çünkü özel bir doğum günüydü...EŞİM HEDİYESİNİ RABBİMİZDEN ÖZEL OLARAK ALDI...RABBİMİZ ONU ŞEHİT BABASI OLARAK MÜKAFATLANDIRMIŞTI...çok şükür elhamdülillah...

diyeceğim o ki arkadaşlar bir bebeğin sağlıklı sıhhatli dünyaya gelmesi bir mucizeymiş.yaşamayan bilemez...eğer size ALLAH sağlıklı sıhhatli evlatlar verdiyse ki inşallah bütün isteyenlere verir ne kadar şükür etseniz azdır.secdeye kapanın...

üzdüğüm için özür dilerim özellikle hamile arkadaşlarımdan ama benide mazur görün ACILAR ÜZÜLDÜKÇE AZALIR,MUTLULUK PAYLAŞTIKÇA ARTARMIŞ...hem acım var hem mutluluğum meleklerimi kaybetmiş olsamda BEN ŞEHİT ANNESİYİM MUTLUYUM:)

ayy hanem öyle şey olur mu
çok üzüldüm ama dediğin gibi Rabbim bebişlerinle seni cenette kavuştursun
ne diyeceğimi bilemiyorum(
biz her zaman aynındayız e olur canın sıkıldıkça gel biz dinleriz seni

selam kızlar hayırlı aaksamlar. arkadaslar bende sızınle bırsey paylasmak ıstıoyrum 2 senelık evlıyım son 1 bucuk aysır korunmuyoruz ve cookkk bebıs ıstıyoruz sızın gıbı:)
sey ddıııcem yanı. sımdı ben duzenlı adet goruyorum her ayın 14ü yada 13ü.
yalnızca bu ay 19unda oldu 6 gunluk bır gecıkme ıle. son ıkı gundurde kasık bolgemde bı yogunluk var ara sıra bır kalıp halınde bırsey dolanıyor gıbı oluyo ıcerde.agrı oluyo cok az.
bende doktorda alttan muayene oldum mecburen ne var dıye baktı.
mantar var dedı fitil ıkı tane hap ve krem vardı.
sozun kısası muayenden geldıkten sonra ve sırasında bısı olmadı ama az once hafıf bır kanama gıbı kahve bır akıntı oldu.
sızce ne olabılır. boyle bırsey yasayan varmı aranızda yada sunu sorayım mantar olup hamıle olan zarar goren varmı ılacı bır hasar olustururmu acaba kulansam ne dıonuz yahu

özlem cim mantar var ise krem verirdi eger hamiş olsan fitil zarar verir sonuçta bebiş var ise
dr un oldugunu söylerdi diye düşünüyorum

fitil verdi hap ve kremde. ama anlamadım teolog azıcık acsan konuyu. neden zarar verır acaba bebek olsaydı. bak muayeneden geldıkten bayagı oldu. iste dedıgım gıbı az once azıcık bı kahve leke geldıde bende bıraz suphelendım nedendır dıye

ALLAH sabır versin cnm.çok üzüldüm.sakın umudunu kaybetme yine bebeğin olcaktır inş.senin de dediğin gibi cennete ki yerini hazırlamaya gitti yavruların.

hannem RABBİM sabrınına sabır katsın acını dindirsin. RABBİM ol deyince yine olur şükür ki inançlısın RABBİM e tutunuyorsun ondan istiyorsun. MaşaALLAH sana ve iradene RABBİM yar ve yardımcınız olsun canım.

cnm benim gözyaşlarım akıyor tutamıyorum onları
rabbim sana peygamber sabrı versin bu kadar acının mükafatı elbet olacaktır.lütfen çok üzlme yıpratma kendini.2 melek cennet kapısında karşılayacak sizi.
rabbim bi daha yaşatmasın bu acıyı bol dua et cnm.diyecek yazacak kelime bulamıyorum inan rabbim feraha çıkarsın sizi.

Nerdesiniz hatunnnlllaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr
çok şaşkın mutlu ve garip duygular içindeyim sabah test yaptım pozitif çıktı kan verdim bakalım sonuç ne çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…