hani resim nerde nerdeben de bat eklemiştir die geldim.hatta eşime dedim ki bi ark ın bebeği oldu yeni belki resmini eklemiştir dedim
canım resimleri yükledim albümümden bakabilirsin....
mrb kızlar ben geldim doğum yaptım çok tatlı minik bi kızım var salı günü nstye girdim kalp atışları iyi çıkmadı doğum sancım başlamış saat 3te doğuma girdim 3.5ta kızım dünyaya geldi 2 kilo 250 gram ama çok sağlıklı maşallah ve çok uslu allah nazarlardan saklasın ben ise gülerek girdim ameliyata gülerekte çıkmışım ilk günü ağrım vardı ama uyuşuk olduğu için anlamadım ama şu 2 gündür çok ağrım oluyo sezeryan sonrası gerçekten zormuş kızımın bakımını yapamıyorum bu yüzden halası ve babaannesi bakıyor sütüm gelmedi ikigün kızım mememi ağzına alana kadar çok ağlıyor aldıktan sonra hemen uykuya geçiyo sütüm yoktu ama emiyodu boş boş çok şükür şimdi sütüm geliyor ama kızım mamaya alıştı biberona alıştı zor alıyor memeyi doymak bilmiyo süt sağayorum habire göğüslerim yara olucak bu gidişle çok acıyolar şimdi yine süt sağdım yatmadan sizlere haber vereyim dedim kızımın resmini en kısa zamanda yükleyeceğim topiğe bu arada kızımın adı yaren ela oldu darısı tüm doğum yapacaklara anne olmak çok güzel bi duygu gözümü yavrumdan alamıyorum darısı tüm anne olmak isteyenlere şimdilik görüşmek üzere gündüz fırsat bulabilirsem görüşürüz...
selam,hamile kalmaya karar veren arkadaşlara bikaç tavsiyem olacak,ben denemelerin 2.ayında hamile kalabilmiş şanslı biriyim,öncelikle tam yumurtlama gününüzü görmek için güvenilir bir markanın ovulasyon testini öneririm,eczanelerde rahatlıkla bulabilirsiniz,ayrıca ilişkiden sonra bacaklarınızı hatta belinizden itibaren havada tutun,bence faydası büyük,bir tavsiyem daha var ama onuda özel mesajla söylesem galiba daha iyi olacak,herkes umarım kısa zamanda müjdesini alır:1rolleyes:
incitanem bi kaç tavsiyede bulunmuş ilk denememizde bende bu yöntemleri denemiştm çok üstünde durdm hamile kalamadı bu ay ne yumurtlama tarihini takip ettim ne bacaklarımı kaldırdm ne sperm kalitesi için perhiz yaptm hiç düşünmedm hemen kalktm yataktan yıkandm idrarımı yaptım eşimle sık ilişkiye girdk üstelk bayram die halı mı silmedm koltuk mu cam mı perde mi asmadm ama bi de baktm bebişim tutunmuş bile bana bu ay hiç umudum yoktu hemde herkeste farklı oluo demekki :)
günaydın kızlarrr test yaptm hamilemym acaba diodum ya sonrasında bi kaç test daha yaptm çizgi gittikçe netleşti c.tesi doktora gittim hamileyimmmm keseyi gördük
günaydın canım çok sevindim bu güzel habere.gözün aydın bakalım Allahım sağlıklı bi şekilde kucağına almanı nasip etsin inş. artık duaların bizimle olsun inş. bizde bu mutluluğu yaşarız.hamileliğine nazar değmesin inş. a.s.
incitanem bi kaç tavsiyede bulunmuş ilk denememizde bende bu yöntemleri denemiştm çok üstünde durdm hamile kalamadı bu ay ne yumurtlama tarihini takip ettim ne bacaklarımı kaldırdm ne sperm kalitesi için perhiz yaptm hiç düşünmedm hemen kalktm yataktan yıkandm idrarımı yaptım eşimle sık ilişkiye girdk üstelk bayram die halı mı silmedm koltuk mu cam mı perde mi asmadm ama bi de baktm bebişim tutunmuş bile bana bu ay hiç umudum yoktu hemde herkeste farklı oluo demekki :)
günaydın kızlar
annemlerdydim ben dün geldim nasılsınız bakalım
bat hanım kzını doğurmuş gelmiş
hannem az çok kendini toparlamış sevindim
yaman istanblue selina23 ve diğerleri nasılsınız bakalım
iyiyim çok şükür selina hayırlı olsun bakalım çok sevindim dün çok hasta oldum ben ya
sabah bir kalktım başım dönüyor midem bulanıyor ara ara karnıma agrılar giriyor sanırım üşütmüşüm
abim de benim gibiydi benden daha beterdi
çok şükür sabah sağlam kalktım
maşallah kızına bat