Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

SELAM incitanemcim, TAVSİYELERİNDEN YARARLANMAK İSTERİM BENDE,O ÖZEL MESAJLA SÖYLEYECEĞİNİ BANA DA GÖNDEREBİLİRMİSİN LÜTFEN CADIARZU

kızlar kan tahlili adet gecikmeden yapılmaz
amcamın gelini 15 günlük hamile çıkmış ama yine de gebe sin diyemeyiz demişler 15 günlük daha yanılabiliriz
o yüzden

selam kızlar nasılsnz? reglim 20sindeydi olmadım 21inde test yaptm 2 kez ikisinde de ikinci çizgi biraz silikti ama yine de belliydi sabah gidip jan verdm b-hcg için sağlık ocağına pazartesi alıcakmşm sizce hamile mym????

2 kez test yaptm braz silik çıktı olmazsa hafta sonu tekrar yaparm

ÇOK UMUTLANDIRMAK İSTEMEM AMA BENCE HAMİLESİNNNN :lepi:

ne mutlu sana hemen gelmiş bebeğin
şu tavsiyeyei burdan yazsan olmazmıııı

neden pazartesinşi beklicen ki başka yere git tekrar kan ver cnm bu kadar beklenirmi çatlar adam ayolll eyvahedigeldismile

mrb kızlar ben geldim doğum yaptım çok tatlı minik bi kızım var salı günü nstye girdim kalp atışları iyi çıkmadı doğum sancım başlamış saat 3te doğuma girdim 3.5ta kızım dünyaya geldi 2 kilo 250 gram ama çok sağlıklı maşallah ve çok uslu allah nazarlardan saklasın ben ise gülerek girdim ameliyata gülerekte çıkmışım ilk günü ağrım vardı ama uyuşuk olduğu için anlamadım ama şu 2 gündür çok ağrım oluyo sezeryan sonrası gerçekten zormuş kızımın bakımını yapamıyorum bu yüzden halası ve babaannesi bakıyor sütüm gelmedi ikigün kızım mememi ağzına alana kadar çok ağlıyor aldıktan sonra hemen uykuya geçiyo sütüm yoktu ama emiyodu boş boş çok şükür şimdi sütüm geliyor ama kızım mamaya alıştı biberona alıştı zor alıyor memeyi doymak bilmiyo süt sağayorum habire göğüslerim yara olucak bu gidişle çok acıyolar şimdi yine süt sağdım yatmadan sizlere haber vereyim dedim kızımın resmini en kısa zamanda yükleyeceğim topiğe bu arada kızımın adı yaren ela oldu darısı tüm doğum yapacaklara anne olmak çok güzel bi duygu gözümü yavrumdan alamıyorum darısı tüm anne olmak isteyenlere şimdilik görüşmek üzere gündüz fırsat bulabilirsem görüşürüz...

çok şükür canım benim RABBİM sağlıklı sihhatli uzun ömürler versin inşaALLAH. MaşaALLAH ikinizi de.

ayy nasıl duygulandım nasıl tüylerim ürperdi anlatamam.çok şükür sen kurtuldun allah sağlıkla mutlulukla büyütmek nasip etsin meleğini.adıyla büyüsün bahtı açık olsun inşallah.rabbim hepimize taddırsın inş anneliği.knd dikkat et üşütme emi
sütün bol olsun resim bekliyoruz mutlakaaa
tabrik ederimmmmm :lepi:

gözünüz aydın çok sevindim,anlattıklarınızla bende yaşamış gibi heycanlandım.Allah sağlıklı sıhhatli bahtı ve şansını açık eylesin yavrunuzun ve sizlerin.nazarlık takmayı unutmayın ve sürekli dua okuyun sen bile yavruna nazar edebilirsin.ömrü güzel olsun.tebrikler,mutluluklar MAŞALLAH ...:)

Evettt canlarım bu sabah doktora gittim
5 dk ka bile sürmeyen bir muayene...
Kist yok ama sezeryan olduğum için tüplerimin yapışma ihtimali varmış :gitme:
araştırma hastanesine gitmem gerekiyormuş...

klava:Yeni rgl tarihim = 21.10.2010 arkadaşlar.....klava:

tüplerin yapışması nedemekkkk yaaaaaaaaaa :sinifsinif: mafoldumben

cnm ALLAH analı-babalı sağlıklı ve hayırlı bir evlat ve kul olarak büyümek nasip etsin.sağlıklı uzun ömürler versin ALLAH kızına.nazarlardan saklasın ALLAH ikinizi de

tebrik ederim canım Rabbim sağlıklı uzun ömürler nasip etsin size.umarım en kısa zamanda sancılarında geçerde rahatlarsın kızını benim yerime de kokla olur mu?hayırlısıyla bizde o günleri görebilir miyiz acaba boshayallersmile benim bebiş hala cinsiyetini bile göstermedi herhalde 40.haftayı doldurmadan doğmaz gibi geliyo bana

selam incitanemcim, ben de bu gruba yeni katıldım, ve ben de ilk ay denemem de hamile kalamadım. şiddetle tavsiyelerine ihtiyacım var hemen özelden yazayım sana :)

mrb arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim kızımda bende iyiyi< benim ağrılarım hala geçmedi ama
gün geçtikçe toparlanıyorum resim şimdi yükleyeceğim görüşmek üzere...

mrb arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim kızımda bende iyiyi< benim ağrılarım hala geçmedi ama
gün geçtikçe toparlanıyorum resim şimdi yükleyeceğim görüşmek üzere...

hani resim nerde nerdeben de bat eklemiştir die geldim.hatta eşime dedim ki bi ark ın bebeği oldu yeni belki resmini eklemiştir dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…