ikinizde hg aramıza şimdi benimde günüme 5 gün var 2 yıllık evliyim.
bu 3. ayımız ve sizi çok ii anlıyorum ,ilk 2 ay dehşet heyecanlı meraklıydım sürekli vucudumu dinledim belirti varmı diye düşünüyodum hatta ilişkiye bebek için giriyodum
ateş ölçme yöntemi yumurtlama zamanı takip ediyodum vs vs ama sonuç hüsrandı
hatta geçen ay adetim 4 gün gecikti ama malesefki bebiş yok
bu ay dedim kendi kendime takmayacağım canım isterse ilişkiye gireceğim
belirti varmı yokmu dikkat etmeyeceğim
şükür rahat bir aydı
belki yne bebiş yok aama olsun çok düşünmek hayal kırıklığını arttırıyor
rabbim çok bekletmez umarım hiçbirimizi ...bu arada folik asit kullanmaya başlayın hemen
cnm sigara kullanıyodum ben bu ara içemiyorum hemen midem bulanıyo içemeden atıyorum umutlanmakta istemiyorum belki psikolojik yapıyorumdur diye ama ne bilim ya inşallah olur bu ay ben yarın doktora gidicem folik asit kullan demişti hem genel bir muayene olucam bakalım artık nasip neyse o olacak
günaydın d küpçü nerlerdesi kaç aydır
[ı][sıze="2"]cnm fazla giremiyorum çoook yoğun işlerim :1shok:
Ama aklım hep sizlerde
ben 9 ay oldu hala beklemedeyim işte....
Kafama takmamaya çalışıyorum...
Bu gün rgl tarihim ama bu ayda olmayacak sanırsam bebek .... Mafoldumben:umursamaz:
Sen nasılsın cnm ?[/sıze][/ı]
kaç günün kaldı ahsen
inş. müjdeli bi haber alırsın kan tahlili sonucundan haber ver,ikinizde hg aramıza şimdi benimde günüme 5 gün var 2 yıllık evliyim.
bu 3. ayımız ve sizi çok ii anlıyorum ,ilk 2 ay dehşet heyecanlı meraklıydım sürekli vucudumu dinledim belirti varmı diye düşünüyodum hatta ilişkiye bebek için giriyodum
ateş ölçme yöntemi yumurtlama zamanı takip ediyodum vs vs ama sonuç hüsrandı
hatta geçen ay adetim 4 gün gecikti ama malesefki bebiş yok
bu ay dedim kendi kendime takmayacağım canım isterse ilişkiye gireceğim
belirti varmı yokmu dikkat etmeyeceğim
şükür rahat bir aydı
belki yne bebiş yok aama olsun çok düşünmek hayal kırıklığını arttırıyor
rabbim çok bekletmez umarım hiçbirimizi ...bu arada folik asit kullanmaya başlayın hemen
cnm sigara kullanıyodum ben bu ara içemiyorum hemen midem bulanıyo içemeden atıyorum umutlanmakta istemiyorum belki psikolojik yapıyorumdur diye ama ne bilim ya inşallah olur bu ay ben yarın doktora gidicem folik asit kullan demişti hem genel bir muayene olucam bakalım artık nasip neyse o olacak
selam arkadaşlar 7 aylık evliyim ve bebek yapmaya karar verdik.bikaç gündür çalışmalara başladık.bu konuda pek bilgili sayılmam.ve hangi topice gidiceğimi bilemedim.o yüsden açtım topici.eğer sizinde bebek için ilk çalışmalarınızssa yada yeni kara vermişsseniz yada hala uğraşıyorsanız buyrun burda paylaşalım herşeyimizi.Rabbim isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.beni yanlız bırakmayın emi
az kalmış canım ya adetini şöle 4 5 gün gecsin öyle git olur mu:)
hani hayal kırıklığına ugramayasın diye diyorum:)