merhaba, bende 2 yllık evliyim bu ay bebek düşündük, şimdilik bi belirti yok ama adetime 5 gün var heyecanla bekliyorum ,
izmit_1982 merhaba bende bu ay bebek çalışmalarına başladım çok istiyorum ama pek ümidim yok gibi adetimede 13 gün var daha ya
ven_har asıl sen bana pas vermiyosun msn de felannese karşılılı paslaşırız artık
bat dpoum yaptı mı acaba.bide yeni ark lar ahsen2010 izmit_1982 yahu durun azcık beklen bu ne acele beklemek çok zordur eminim ama adetiniz 2-3 gün geçsin en azından.acaba 2-3 ay sonra ben de mi böle yaparım ki.denemelere başlıcaz da 2-3 aya kadar
günaydın kızlar. yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz stres yapmayın RABBİM en kısa zamanda size de nasip eder inşaALLAH.
bat dediğiniz gibi doğum yaptı galiba. inşaALLAH kendisi de bebişi de sağlıklıdır.
Yamancım regl tarihine de az kalmış RABBİM umudunuzu boşa çıkarmaz inşaALLAH.
ben iyiyim canım ya iki ay otur otur hamlamışım iki gündür acayiıp yoruluyorum birden agır geldi okul
ama çok şükür 2 buçuk gün dersim var sadece hamilelikten dolayı:)
pazartesi salı çarşamba çalışacağm sadece
seni sromalı kızlar hp kayıp zaten
bat muhakkak ugrardı bence de doğum yaptı inşallah güzel haberlerle döner
slm kızlar ne var ne yok bakalım
slaiha cım sen nasılsın bakalım
ne zaman izne ayrılacaksın saliha
ikinizde hg aramıza şimdi benimde günüme 5 gün var 2 yıllık evliyim.
bu 3. ayımız ve sizi çok ii anlıyorum ,ilk 2 ay dehşet heyecanlı meraklıydım sürekli vucudumu dinledim belirti varmı diye düşünüyodum hatta ilişkiye bebek için giriyodum
ateş ölçme yöntemi yumurtlama zamanı takip ediyodum vs vs ama sonuç hüsrandı
hatta geçen ay adetim 4 gün gecikti ama malesefki bebiş yok
bu ay dedim kendi kendime takmayacağım canım isterse ilişkiye gireceğim
belirti varmı yokmu dikkat etmeyeceğim
şükür rahat bir aydı
belki yne bebiş yok aama olsun çok düşünmek hayal kırıklığını arttırıyor
rabbim çok bekletmez umarım hiçbirimizi ...bu arada folik asit kullanmaya başlayın hemen
sana gelince cicim bende öyle dedim dedim bak 3 ay oluyor hala bebiş yok şimdiki aklım olsa arada kaçamak yapardım 1,5 yılda bırakırdım korunmayı 2 yıl beklemezdim
bence hemen başlayın
venhar cım kolay gelsin
ben de evlendikten sonra kilo almıştım baya 47 den 52 ye cıkmıştım
49 a düştüm öyle hamiş kaldım
ama venhar cım zayıflar daha çok kilo alıyor aklında bulunsun o yüğzden erteleme derim kilo yüzünden
yengem 29.haftasında sadece 3 kilo aldı ben ise 6 aldım
hatta benden daha iştahlı idi
kolay gelsin venhar cım
yengem de 150 cm boyla 80 kiloydu düşün yani
5 kilo alarak doğum yaptı
ben sadece 5 kilo alcamı bilsem hemen bırakırımkorunmayı baaşlarım çalışmalarahatta 8 kg da olabilir
onu bir kestirebilsek ne güzel olur
hep aklının bir köşesinde kilolar malesef