Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

canım geçmiş olsun biraz dinlen bol bol su iç ve biraz daha dikkat et yediklerine geçer inşalla. eee dr ne dedi?neden böyle olurmuş?yada neler yapman gerkiyormuş konuştunuz mu?

slm kzılar
saliha cım zamanla herşey yoluna girer sakın korkma canım olmazsa başka doktora da bir muayene ol bakalım
yaman ve özlem nasılınz

bence başka doktora da görünmeli banada fazla demişlerdi ilerde hidrosefali filan riski oluşabilir
Allah ım neler yaşamıştım
çok şür gecti
başka doktora da göründüm o da risk yok dedi
herşeey zamanla yoluna giriyor saliha korkma

başka doktora görünmedim canlarım randevu aldım haftaya çarşamba günü başka bir doktora gidicem. bakalım o ne dicek RABBİM kimseyi sıkıntı da koymasın herkese sağlıklı sihhatli özürsüz melek ler nasip etsin.

Kızlar bat doğum yaptı sanırım gelirdi şimdiye kadar yoksa
rabbim hayırlısıyla büyütmek nasip etsin

ben geldım
venhar okudum mesajını bende bu kız bana nıe pas vermıo dıom uyuz oluıyordumkaydirigubbakcemile2

merhaba bende bu ay bebek çalışmalarına başladım çok istiyorum ama pek ümidim yok gibi adetimede 13 gün var daha ya

merhaba, bende 2 yllık evliyim bu ay bebek düşündük, şimdilik bi belirti yok ama adetime 5 gün var heyecanla bekliyorum ,

izmit ve ahsen arkadaşlarım adet gününüzü beklemenizi öneririm
biliyorum çok heyecanlısınız gözünüz yollarda ama
en sağlıklısı adet gününü beklemeniz
sonra kan testi yaptırır
hayırlı sonuçlar alırsınız inş.

ben geldım
venhar okudum mesajını bende bu kız bana nıe pas vermıo dıom uyuz oluıyordumkaydirigubbakcemile2

asıl sen bana pas vermiyosun msn de felan:dilcikar:nese karşılılı paslaşırız artık

bat dpoum yaptı mı acaba.bide yeni ark lar ahsen2010 izmit_1982 yahu durun azcık beklen bu ne acele beklemek çok zordur eminim ama adetiniz 2-3 gün geçsin en azından.acaba 2-3 ay sonra ben de mi böle yaparım ki.denemelere başlıcaz da 2-3 aya kadar

hoşbuldum tşk ederim.insan çok heves ediyor bu yüzden olmayınca moral bozukluğu oluyor.yoksa araştırmalarıma göre stres bu zamanda olmaması gereken bişeymiş.seni dinleyip relax olmaya çalışıcam:)

günaydın kızlar. yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz stres yapmayın RABBİM en kısa zamanda size de nasip eder inşaALLAH.

bat dediğiniz gibi doğum yaptı galiba. inşaALLAH kendisi de bebişi de sağlıklıdır.

Yamancım regl tarihine de az kalmış RABBİM umudunuzu boşa çıkarmaz inşaALLAH.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…