Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

tabi önce kendini toparla ne zaman hazır hissedersen canım
acele etme sakın Rabbim bu sefer gönlüne göre verir inş.
canım ben az uzanayım yorgunum
biraz da hanneme üzüldüm umarım ara ara girer de merak ettirmez kendini
görüşmek üzere

yaman tatilden döndü keyfi yerinde
bat ın doğumu inşallah yarın olacak
meryem türkiyeye tatile geldi uzun zaman giremem dedi
özlemsoysal şimdi burlardaydı
venhar kayboldu yine

ok cnm hoscakal

merhaba arkadaşlar.siteye yeni üye oldum.14 aylık evliyim çocuk istiyoruz.2 aydır deniyoruz ama malesef daha hamilelik yok.her denemeden sora bir hevesle bekleyip sonrada regl olunca üzülüyorum..

günaydın kızlar nerdesiniz kimsecikler yok..
Yamancım heyecan korku sevinç hüzün hepsi var vallahi karışığım yani
senin regl tarihi ne zaman inşallah bu ay tutturmuşsundur...

allah hayırlısıyla kurtarsın cnm
beklenen tarih 27.09.2010

hay allah ya ne denirki cnm bu acıya hamilelik çift doğum çift yöntemle acı kaybında çift rabbim acını ferahlatsın dayanma gücü versin inşallah . çok zordur eminimde her şerde hayır var lütfen sabırlı olun

[ı]merhaba arkadaşlar.siteye yeni üye oldum.14 aylık evliyim çocuk istiyoruz.2 aydır deniyoruz ama malesef daha hamilelik yok.her denemeden sora bir hevesle bekleyip sonrada regl olunca üzülüyorum..[/ı]

hg aramıza cnm bizde 3 aydır deniyoruz regl 1 hafta kaldı
ilk 2 ay çok üzülddüm ama bu ay rahatım takmıyorum üzülsekte olmayınca olmuyorr

hg aramıza cnm bizde 3 aydır deniyoruz regl 1 hafta kaldı
ilk 2 ay çok üzülddüm ama bu ay rahatım takmıyorum üzülsekte olmayınca olmuyorr

hoşbuldum tşk ederim.doğru söylüyorsun üzülsekte olmayınca olmuyor.bende çok kafama takıyorum.her denemeden sonra olucakmı olmıcakmı diye düşünmekte moralini bozuyor insanın.umarım tüm isteyenlere(banada:)) Rabbim o güzel duyguyu yaşatır.

merhaba arkadaşlar.siteye yeni üye oldum.14 aylık evliyim çocuk istiyoruz.2 aydır deniyoruz ama malesef daha hamilelik yok.her denemeden sora bir hevesle bekleyip sonrada regl olunca üzülüyorum..

hoşgeldin selina23
daha önce yaman ın kulağını çektim
şimdi sıra sende anlaşılan
daha 2. aymış canım şimden ne moral bozması yapmasın sanki herkesin ilk seferinde mi oluyor
relax hayırlısıyla gelecek bebişlerkaydirigubbakcemile2

[/QUOTE]

canım ya ne denir ki bu durumda allah sabırlar versin meleklerinin mekanı cennetin en güzel yerinde olsun inşallah çok üzüldüm ya kaç gündür seni merak edip duruyorduk
ALLAH acını en kısa sürede feraha çıkarsın inşallah ....:Saruboceq:

hannem i duydum çok üzüldüm kızlar.ALLAH ona sağlık sıhhat versin.ece de kayıp teologcum ama ona bişi demiyosun:dilcikar:aha benim dizi başlıyo gerçi özeti var biraz daha durabilirim

venhar cım ece arada ugruyor sanırım kk ya d apek gelmiyor artık
gecen de seni konuştuk ece yle sana slm demişti sen cvp vermedin hatta msn ye de gelmiyorsun dedi
bikaç kez venhar benle niye konuşmuyor acaba dedi ben de bir sor istersen filan demiştim
haberin olsun:)

canım Rabbim sana sağlık ve dayanma gücü versin ne diyeceğimi bilemiyorum

aa öyle mi.ben de ece benle nie konuşmuyo diyodum msn de felan.nese ben onu görürüm msn de hallederiz.şimdi çıkıyım cnm dizi başladı

amiiiiinnnnnnnnnnnn
bende ilk 2 ay bebek için ilişkiye girdim çok sinir bozucu bişey
bu ay ise canım isterse ilişki oluyor takmıyorum ama günüme de a kalıyor 6 gün var hakkımda hayırlısı diyorum elimizde değil çünki rabbim nezaman verirse artık

Hannem RABBİM yardımcın olsun sabırlar versin inşaALLAH.

günaydın kızlar.

bende dün doktora gittim bebğim de plesenta yetmezliği varmış ayrıntılı usg de bakıldı haftasına göre daha küçük çıktı karın çevresi de 3 hafta kadar geri çıktı RABBİM yardımcımız olsun ne diyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…