- 30 Ekim 2008
- 7.974
- 8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tabi önce kendini toparla ne zaman hazır hissedersen canım
acele etme sakın Rabbim bu sefer gönlüne göre verir inş.
canım ben az uzanayım yorgunum
biraz da hanneme üzüldüm umarım ara ara girer de merak ettirmez kendini
görüşmek üzere
günaydın kızlar nerdesiniz kimsecikler yok..
Yamancım heyecan korku sevinç hüzün hepsi var vallahi karışığım yani
senin regl tarihi ne zaman inşallah bu ay tutturmuşsundur...
sa kıslar.nihayet beklelnen doğum oldu ama maalesef bebklerim,meleklerimi kaybettim.haber vereyim dedim.sonra grşrz inşallah.1.bebeğimi normal doğum,2.sezeryan oldu.yani ikisinide birlikte yaşadım.
Allaha emanetsiniz inşallah....
iyiyim ben şükür idare edıyıoruz iş güççç
yaman nerde
batın doğum yarın mı?
[ı]merhaba arkadaşlar.siteye yeni üye oldum.14 aylık evliyim çocuk istiyoruz.2 aydır deniyoruz ama malesef daha hamilelik yok.her denemeden sora bir hevesle bekleyip sonrada regl olunca üzülüyorum..[/ı]
hg aramıza cnm bizde 3 aydır deniyoruz regl 1 hafta kaldı
ilk 2 ay çok üzülddüm ama bu ay rahatım takmıyorum üzülsekte olmayınca olmuyorr
merhaba arkadaşlar.siteye yeni üye oldum.14 aylık evliyim çocuk istiyoruz.2 aydır deniyoruz ama malesef daha hamilelik yok.her denemeden sora bir hevesle bekleyip sonrada regl olunca üzülüyorum..
[/QUOTE]sa kıslar.nihayet beklelnen doğum oldu ama maalesef bebklerim,meleklerimi kaybettim.haber vereyim dedim.sonra grşrz inşallah.1.bebeğimi normal doğum,2.sezeryan oldu.yani ikisinide birlikte yaşadım.
ALLAHA EMANETSİNİZ İNŞALLAH....
sa kıslar.nihayet beklelnen doğum oldu ama maalesef bebklerim,meleklerimi kaybettim.haber vereyim dedim.sonra grşrz inşallah.1.bebeğimi normal doğum,2.sezeryan oldu.yani ikisinide birlikte yaşadım.
ALLAHA EMANETSİNİZ İNŞALLAH....
venhar cım ece arada ugruyor sanırım kk ya d apek gelmiyor artık
gecen de seni konuştuk ece yle sana slm demişti sen cvp vermedin hatta msn ye de gelmiyorsun dedi
bikaç kez venhar benle niye konuşmuyor acaba dedi ben de bir sor istersen filan demiştim
haberin olsun:)
hoşbuldum tşk ederim.doğru söylüyorsun üzülsekte olmayınca olmuyor.bende çok kafama takıyorum.her denemeden sonra olucakmı olmıcakmı diye düşünmekte moralini bozuyor insanın.umarım tüm isteyenlere(banada:)) Rabbim o güzel duyguyu yaşatır.
mrb saliha inşallah normale döner beslenmene dikkat et