Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

hala adet olmadım kızlar ama ağrım var olacam gibi
yarın da olmazsam test yaptıracam

canım inş hamişssindir bence adetini 3gün gecsinde öle test yap derim çizgi daha net cıkıyo süpheye yer kalmıyoo beklemek zor biliyorum ama gec döllenme felan vs. olduysa cıkmıyo hayal kırıklıgı yasamaman için sölüyorum

kızlarr grlişmelerden sizleri haberdar etmek istedimm dün doktora gittik eşimlee bebişmin kesesi olusmuss:)2hafta sonraya gün verdi inş. kalp atıslarını duymak içinn..inş. onuda duyarızda içimiz daha cok rahatlarr...

mrb arkadaşlar bende kimyasal gebelik yaşadım ve düşü yaptım çok kötü zamanlardı aradan bir ay geçti aslında başta ara vermeyi düşündüm ama daha sonra ya zorlaşırsa die tekrar denemeye karar verdim inş. olur bakalım deniyoruz sürekli umarım kalırım ama beklemek çok zor ve bunaltıcı piskolojim bozuldu yavaş yavaş

selam uğurlu topicimizin güsel hamiş adayları yoktum kaç gündür memlekete gittik eşimle yeni döndüm o yüsden gelemedim topicimize.
hulen cnm çok tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inş bebeğini

yeni gelen arkadaşlarım hoşgelmişler inş burası onlarada uğurlu gelir bu ay baya hamile çıkardık maşallah
bendeki durumda bugün olmam lazım daha gelmedi ama gelicek gibi kasıklarım ağrıyo hayırlısı olsun

belki hamilesindir akpak inş. öyle olurda
bizede haber verirsin artık
kaydirigubbakcemile5

kızlar bugün sağlık ocağından kan aldırdım. sonuç yarın çıkacakmış :umursamaz:
ben de eczaneden test aldım ve hemen yaptım. ikinci çizgi silik çıktı benneyaptımki
of ne zormuş beklemek...

bu sırada kızlar ben de yemeğe doymuyorum ve hemen acıkıyorum
kardeşimin bir tabiri vardı çok gülerim: "öküz gibi yiyom ya" :roflol:
bu sırada göğüslerim de eskisinden daha dolgun görünüyor...
uykuya da acayip düşkünüm, başımı koyduğum yerde uyuyasım geliyor.
eğer hamile değilsem bunların hepsi psikolojiktir :çok üzgünüm:

candy 13 haziran
akpak 13 haziran
guugle 13 haziran
carides 18 haziran
birkan 19 haziran
reisdevrim37 22 haziran
kuskonmaz 23 haziran
hatice0666 27 haziran

canım eğer ikinci çizgi hafifte olsa çıktıysa hamilesindir
hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz

candycim belki sende hamilesindir madem daha hastalanmadım
umarım hamilesindir bende artık temmuzu bekliycem temmuz 2

ben de anne olmak istiyorum. henüz 2 aylık evliyim ama eşim de ben de bebiş istiyoruz.
sat : 07.06.2009
umarım bu ay hemen hamile kalabilirim :)

kıslarrrr biras önce idrar testi yaptım sonucu koyuyorum hamilemiyim yanlış olabilme ihtimali varmı ayy çok karıştım bilemedim korkuyorum

SLM ARKADAŞLAR,
Bende anne olmak istiyorum. 1 yıllık evliyiz. D.kontrol hapını bu ay bıraktım. Son SAT: 5 haziran. Herkese uğurlu gelmesi dileğiyle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…