Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu ne kine? -tatlicadiarzu-
beni de yaz bari de anlamadım nasıl tarih verecem kaydirigubbakcemile3 neyin tarihini verecem :jeyyar:
kızlar adetime 10gün kaldıcok merak ediyorum gidip kan testi yaptırayım dedim saglık ocagında test yok us bir hafta özelde pahalı idrar testindede erken cıkmaz off..haftaya cumartesi evde test yapıcam 4gün sonra yanii nasıl gecicek dört gün yavv..
canım ptesiye kadar beklersen iyi olur gibi. sağlık ocaklarında yapmıyorlar kan testini. ama devlet hastanesinde yaptırabilirsin :)
ben de çok merak ediyordum gecen ay. araştırdım özelde pahalı. hastaneye gittim, doktora "kasıklarımda çok ağrı var günüm de geçti" dedim, hemen test istedi. ( günüm geçmemişti, çok merak ediyordum. kasıklarım da sistit olduğum için ağrıyordu. yani amaç para vermemekti.)
ne yapayım
hamile olmadığımı öğrendim ama erken bilgi sahibi oldum. hayırlısı :Saruboceq:
günaydın kıslar
aminnnnngünaydın
herkesten güzel müjdeli haberler bekliyorum.
Rabbim HAYIRLI evlatlar versin!:asigim:
kan testinin en guzel tarafida o negatifse ona gore rahatliyorsun uzulsende o supheli gunler bitiyor..
kan testinin en guzel tarafida o negatifse ona gore rahatliyorsun uzulsende o supheli gunler bitiyor..
damla1 24 mayıs
carides 25 mayıs
angelsky 25 mayıs
nicksizz 26 mayıs
meral77 26 mayıs
bu arkadaşalrımıza noldu acaba inş hamiledirler oldualrmı acaba hasta merak ettim