Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

adet başlangıcından sonra 14. gün genellikle yumurtlama günü olur ama 12. günden 16. güne kadar yüksek ihtimal yumurtlama olur, zaten yumurtanın yaşaması 48 saatti diye hatırlıyorum..

kızlar adetime 10gün kaldıcok merak ediyorum gidip kan testi yaptırayım dedim saglık ocagında test yok us bir hafta özelde pahalı idrar testindede erken cıkmaz off..haftaya cumartesi evde test yapıcam 4gün sonra yanii nasıl gecicek dört gün yavv..

ne kadar stres yapıyoruz di mi?
aslında eğer bebek varsa stres hiç sağlıklı değil.
goncagul_ce sabırlı ol canım, relax relax yerimseniben

bu ne kine? -tatlicadiarzu-
beni de yaz bari de anlamadım nasıl tarih verecem kaydirigubbakcemile3 neyin tarihini verecem :jeyyar:

gelecek adet günün canım. günün geçerse seninki yola çıkmış olacak ya: biz burda sevinçten çıldıracaz. öyle işte delikafadulden

hep birlikte bekliyoruz bakalım :CüvCüv: olmayı :)

pardon ya: bi baştan bi sondan okuyunca böyle olur işte. sorunun cevabı verilmiş, ben de kendi halimde takılıyorym haaa. ruhen çöktüm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

çooook sıkıldımmmm.

kızlar adetime 10gün kaldıcok merak ediyorum gidip kan testi yaptırayım dedim saglık ocagında test yok us bir hafta özelde pahalı idrar testindede erken cıkmaz off..haftaya cumartesi evde test yapıcam 4gün sonra yanii nasıl gecicek dört gün yavv..

canım ptesiye kadar beklersen iyi olur gibi. sağlık ocaklarında yapmıyorlar kan testini. ama devlet hastanesinde yaptırabilirsin :)

ben de çok merak ediyordum gecen ay. araştırdım özelde pahalı. hastaneye gittim, doktora "kasıklarımda çok ağrı var günüm de geçti" dedim, hemen test istedi. ( günüm geçmemişti, çok merak ediyordum. kasıklarım da sistit olduğum için ağrıyordu. yani amaç para vermemekti.)

ne yapayım

hamile olmadığımı öğrendim ama erken bilgi sahibi oldum. hayırlısı :Saruboceq:

canım ptesiye kadar beklersen iyi olur gibi. sağlık ocaklarında yapmıyorlar kan testini. ama devlet hastanesinde yaptırabilirsin :)

ben de çok merak ediyordum gecen ay. araştırdım özelde pahalı. hastaneye gittim, doktora "kasıklarımda çok ağrı var günüm de geçti" dedim, hemen test istedi. ( günüm geçmemişti, çok merak ediyordum. kasıklarım da sistit olduğum için ağrıyordu. yani amaç para vermemekti.)

ne yapayım

hamile olmadığımı öğrendim ama erken bilgi sahibi oldum. hayırlısı :Saruboceq:

kan testinin en guzel tarafida o negatifse ona gore rahatliyorsun uzulsende o supheli gunler bitiyor..

damla1 24 mayıs
carides 25 mayıs
nicksizz 26 mayıs
meral77 26 mayıs
xsultanx 28 mayıs
Arkeos 28 mayıs
MAVIDUSLER 30 mayıs
camdankalp38 1 haziran
hatice0666 2 haziran
bozo 4 haziran
hulen 4 haziran
pofidi 5 haziran
goncagul_ce 5 haziran
candy 13 haziran
akpak 13 haziran
birkan 19 haziran
kuskonmaz 23 haziran

Son düzenleme:
kan testinin en guzel tarafida o negatifse ona gore rahatliyorsun uzulsende o supheli gunler bitiyor..

canım bizim burdaki saglık ocagında yapıyolar gidip sordum kan testi için bi ilac varmıs o kalmadı dedi bende vazgectim zaten kan testini idrar testinden sonra yaptırıcam tabi eger günüm gecer ve pozitifse..bu bekleyiş cok zor ama güzelde bana heycan veriyo:))adet günleri yakın olan cok aday var bakalım inş hamiş haberlerini alırızz:Saruboceq:

damla1 24 mayıs
carides 25 mayıs
angelsky 25 mayıs
nicksizz 26 mayıs
meral77 26 mayıs

bu arkadaşalrımıza noldu acaba inş hamiledirler oldualrmı acaba hasta merak ettim

Arkeos 28 mayıs
MAVIDUSLER 30 mayıs
camdankalp38 1 haziran
hatice0666 2 haziran
bozo 4 haziran
hulen 4 haziran
pofidi 5 haziran
goncagul_ce 5 haziran
candy 13 haziran
akpak 13 haziran
birkan 19 haziran
reisdevrim37 22 haziran