Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

selam kızlar bende 8 aylık evliyim.Bu 2. ayımız calısmalara baslayalı ınsallah bu ay olur adet tarıhım 28 mayıs,ınsallah hamıs olurum bu ay:CüvCüv:

slm kızlar hosgeldiniz..seninle adet günlerimiz aynı benimkide 4haziran..adet günümü bekleyebilcegimi sanmıyorum pazartesi kan testi yaptırcam bu ay ilk deniyoruz o yüzden cok meraklıyımyerimseniben

hoşbulduk canımmm.
bizim 2. ayımız, hayırlısı bakalım. 1. ay hamiş olmayı beklerken sistit oldum. senağlama
bu ay sabredicem ben.9 haziran doğum günüm. inşallah bu sene doğum günü hediyemi bebişten yana alırım.:Saruboceq:

görüşelim sık sıka.s.

damla1 24 mayıs
carides 25 mayıs
angelsky 25 mayıs
nicksizz 26 mayıs
meral77 26 mayıs
xsultanx 28 mayıs
Arkeos 28 mayıs
MAVIDUSLER 30 mayıs
camdankalp38 1 haziran
hatice0666 2 haziran
bozo 4 haziran
hulen 4 haziran
pofidi 5 haziran
goncagul_ce 5 haziran
candy 13 haziran

sistit nee ?? canımmm şutarafagitti

Sistit, enfeksiyon sonucunda idrar kesesi (mesane) nin iltihaplanmasiymış canım: onu da gördük. adetimi 4 gün geciktirdi ve dayanılmaz kasık ağrılarına rağmen çok mutlu olmuştum ama olmadı
neyse bu ay olur inşallah.
sen ne zaman karar verdin? yeni mi?:
nazar:

cnm bende olmuştum sistit kışın ay ne illet bişidi tuvaletten beri gelmemiştim çok fenaydı hatırlamak bile istemiyorum.Allah kimseye vermesin çok zor bişi

ben de bu konuda bir başlık arıyordum.
belki tereddütlü olanlar falan dertleşmek ister değil mi?!
örnek; ben fisfisfis

hoşbulduk.
ben heriften dertliyim. o yüzden tereddütteyim.
yoksa bebişlere bayılıyorum ve en büyük hayallerimden biri anne olmak :1rolleyes:

yaa bende galiba bu ay hastalınıcam bütün belirtileri var bu ay olmadı sanırım
ama daha var günüme bir umut yine bekliyim bakim nolcak :çok üzgünüm:

Candy'cim tesekkur ederım lısteye benıde alırmısınız dıcektım,almıssınız cok tesekkur ederım sızlerı haberdar edıcem ınsallah.Dua edelım bırbırımızeyerimseniben

hoşbulduk.
ben heriften dertliyim. o yüzden tereddütteyim.
yoksa bebişlere bayılıyorum ve en büyük hayallerimden biri anne olmak :1rolleyes:

hayırdır cnm nieki:uhm:

bekli bakalım cnm belkim hamişssindr haber et bizede

Candy'cim tesekkur ederım lısteye benıde alırmısınız dıcektım,almıssınız cok tesekkur ederım sızlerı haberdar edıcem ınsallah.Dua edelım bırbırımızeyerimseniben

inşallah canım hep ediyoruz hepimiz için dua.Allah kabul eder inş

ya benimkide biras korkuyo açıkçası ama şimdilerde biras daha hevesli
sende heveslendirebilirsin cnm anlatarak güsel yanlarını

hemen sukoyverme, bak daha adet tarihin bile gelmemiş. umutla bekle bebeğini. allah en kısa zamanda kavuştursun inşallah.

ahh canım ahh seninkidemi öyle napcaz bu kocişleri yaaaaa klava:

kızlar size bişey söyleyeyim mi; benim eşimde pek istemiyor gibiydi ama yakınlarımızda bebeği olanları ziyarete gittikten sonra 360 derece döndü. şimdi benden de çok istiyor. tavsiye ederim kaydirigubbakcemile3

Kızlar ya cok sabırsızlanıyorum aslında,gıdıp kan testı yaptırsam dıyorum ama sonuc Allah muhafaza negatıf cıkarsa dıye korkumdan gıdemıyorum.Ben evlendıkten sonra hep 6 gun gecıkmeye basladı reglım.Normal olarak 21 gunde bır oluyordum.Boyle olunca da 21 gun 2 gun once doldu yanı bugun ıkı gun gecıyor ama bende napıyorum ,6 gun sınır 7. gun test yapıyım dıyorum,tabıkı hasta olmazsam-tatlicadiarzu-sızce nasıl?benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…