- 23 Şubat 2009
- 111
- 0
- 38
kızlar size bişey söyleyeyim mi; benim eşimde pek istemiyor gibiydi ama yakınlarımızda bebeği olanları ziyarete gittikten sonra 360 derece döndü. şimdi benden de çok istiyor. tavsiye ederim kaydirigubbakcemile3
canım bebeği olanlarada gittik başka bebekleri evede getirdim ama hiç ilgilenmiyo senağlama istiyorum diyo ama ben onda bunu göremiyorum
Kızlar ya cok sabırsızlanıyorum aslında,gıdıp kan testı yaptırsam dıyorum ama sonuc Allah muhafaza negatıf cıkarsa dıye korkumdan gıdemıyorum.Ben evlendıkten sonra hep 6 gun gecıkmeye basladı reglım.Normal olarak 21 gunde bır oluyordum.Boyle olunca da 21 gun 2 gun once doldu yanı bugun ıkı gun gecıyor ama bende napıyorum ,6 gun sınır 7. gun test yapıyım dıyorum,tabıkı hasta olmazsam-tatlicadiarzu-sızce nasıl?benneyaptımki
bilmiyorum değişirmi ki ilk bebeğime hamileyken böyle değildi çok istiyodu bebeğimi kaybedince çok değişti korkuyomu bilmiyorum 6 sene oldu
kizlar ben bugun evde test yaptim cok hafif bir sekilde 2. cizgi goruldu, ama varla yok arasi yani..bakalim hayirlisi.. carsamba gunu doktora gidip kan testi yaptirmayi dusunuyorum.
insallah tutar bu defa..
kizlar ben bugun evde test yaptim cok hafif bir sekilde 2. cizgi goruldu, ama varla yok arasi yani..bakalim hayirlisi.. carsamba gunu doktora gidip kan testi yaptirmayi dusunuyorum.
insallah tutar bu defa..
insallah tutar bu defa..
ben 5 aydır çalışıyorum bebek için:)
ben 5 aydır çalışıyorum bebek için:)