Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

kızlar size bişey söyleyeyim mi; benim eşimde pek istemiyor gibiydi ama yakınlarımızda bebeği olanları ziyarete gittikten sonra 360 derece döndü. şimdi benden de çok istiyor. tavsiye ederim kaydirigubbakcemile3

canım bebeği olanlarada gittik başka bebekleri evede getirdim ama hiç ilgilenmiyo senağlama istiyorum diyo ama ben onda bunu göremiyorum

canım bebeği olanlarada gittik başka bebekleri evede getirdim ama hiç ilgilenmiyo senağlama istiyorum diyo ama ben onda bunu göremiyorum

hımmmm hadi yaaa. ama çevremden bildiğim kadarıyla eşi hamile kaldıktan sonra aklı başına gelen kocişler de varmış. çok takma kafana yaa. kendi çocuğu olunca herşey değişir.
evleneli ne kadar oldu peki???

bilmiyorum değişirmi ki ilk bebeğime hamileyken böyle değildi çok istiyodu bebeğimi kaybedince çok değişti korkuyomu bilmiyorum 6 sene oldu

Kızlar ya cok sabırsızlanıyorum aslında,gıdıp kan testı yaptırsam dıyorum ama sonuc Allah muhafaza negatıf cıkarsa dıye korkumdan gıdemıyorum.Ben evlendıkten sonra hep 6 gun gecıkmeye basladı reglım.Normal olarak 21 gunde bır oluyordum.Boyle olunca da 21 gun 2 gun once doldu yanı bugun ıkı gun gecıyor ama bende napıyorum ,6 gun sınır 7. gun test yapıyım dıyorum,tabıkı hasta olmazsam-tatlicadiarzu-sızce nasıl?benneyaptımki

canım pazartesiye kadar bekle sonra git kan testini yaptır bence.ben birine daha böle demiştimde hamile çıkmıştı inş cnm sendede öle olur

bilmiyorum değişirmi ki ilk bebeğime hamileyken böyle değildi çok istiyodu bebeğimi kaybedince çok değişti korkuyomu bilmiyorum 6 sene oldu

farklı bi durummuş. haklısın, korkuyor olabilir canım. benim kuzenim de de oldu aynısı ama sonraki bebeği sağlıklı sıhhatli çok şükür. genelde bayanlar takar böyle şeylere ama demek ki senin eşin hassas. en kısa sürede sağlıklı sıhhatli bir bebişe kavuşursun inşallah

kızlarr regl olmadımm şimdi pembemsiler gelmesi lazımdı
test falanda yapmadım
içimden değilimdir diye geçiyor naapsamki

kizlar ben bugun evde test yaptim cok hafif bir sekilde 2. cizgi goruldu, ama varla yok arasi yani..bakalim hayirlisi.. carsamba gunu doktora gidip kan testi yaptirmayi dusunuyorum.

insallah tutar bu defa..

kizlar ben bugun evde test yaptim cok hafif bir sekilde 2. cizgi goruldu, ama varla yok arasi yani..bakalim hayirlisi.. carsamba gunu doktora gidip kan testi yaptirmayi dusunuyorum.

insallah tutar bu defa..

hayırlı olsun canım silikde olsa gebesin demektir allah sonuna kadar hayırlı kılsın

damla1 24 mayıs
carides 25 mayıs
angelsky 25 mayıs
nicksizz 26 mayıs
meral77 26 mayıs
xsultanx 28 mayıs
Arkeos 28 mayıs
MAVIDUSLER 30 mayıs
camdankalp38 1 haziran
hatice0666 2 haziran
bozo 4 haziran
hulen 4 haziran
pofidi 5 haziran
goncagul_ce 5 haziran
candy 13 haziran

kızlar topiğe kaç aydır çocuk isteyenler katılıyr:)))
biraz komik oldu ama:))
katılabilirmiyim dedim acaba ben fazla yeni değilim de:))

herşeyin hayırlısı olsun cnm vardır bi hayır umarım tes zamanda kavuşursun bebeğine geç olsun güç olmasın demi

insallah tutar bu defa..

ah canım benim. 2. çizgi hafif de olsa hamilesin derler :CüvCüv: müjdeli haberlerini bekliyoruzzzzz.

X