Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

nezihemmm 17 mayıs
kuskonmaz 18 mayıs
ss2302 20 mayıs
damla1 24 mayıs
carides 25 mayıs
angelsky 25 mayıs
nicksizz 26 mayıs
meral77 26 mayıs
MAVIDUSLER 30 mayıs
camdankalp38 1 haziran
hatice0666 2 haziran
bozo 4 haziran
pofidi 5 haziran
candy 13 haziran

Son düzenleme:
cnm bunlar ne demek anlamadımdaa

cnm önümüsdeki adet tarhini sölüyosun ben onu listeye ekliyorum hep beraber bekliyoruz olmamanı.bası arkadaşlarıma uğurlu geldim liste inş bizede gelicek

gecmis olsun canım insallah bi dahaki aya umudumuzu kaybetmiyoruz!!! :Saruboceq:

sağol cnm inş bugün soğan kürünede başladım hayırlısı olsun

bende varııım.10 aylık evliyim.8 ay hapla korundum.son 2 ay eşim korunuyor.şimdi ise korunmayı bıraktık.nasip ederse rabbim bize de bir bebek sahibi olmaya artık karar verdik.

hapı bırakınca bir jinekoloğa gittim muayene oldum.tahlil yapıldı.herşey normal bir sorun yok.demir eksikliği çıktı.demir eksikliğini gidermek için ilaç alıyorum + folik asit desteğine de başladım.

candy selam tatlım bende üç dörtgündür halsizlik ve belim kaç gün acayıp ağrıyr bu ilkkez böyle oldu genelde adet günümde aağrım olurdu ikigündürde karnıma sancı giriyr ama bu ay ben beklemiyrm adet olacağım gibi hayrlısı artık bu sabahta kalktım grip olmuşum hapşu hapşu boğazlar burnum tıkandı.....herhelde bunlara işartemiş bakalım nedesek boş

evet cnm bekliyip görücez inş hamilesindir cnm.bu arada geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine

merhaba
son yazımda tarihi yazdım zannediyordum ama yazmamışım 30 mayısta hastalanıcam inş. hastalanmam tabiii :)

nezihemmm 17 mayıs
kuskonmaz 18 mayıs
ss2302 20 mayıs
damla1 24 mayıs
carides 25 mayıs
angelsky 25 mayıs
nicksizz 26 mayıs
meral77 26 mayıs
MAVIDUSLER 30 mayıs
camdankalp38 1 haziran
hatice0666 2 haziran
bozo 4 haziran
pofidi 5 haziran
goncagul_ce 5 haziran
candy 13 haziran

Son düzenleme:
slm candy benide yazarmısın 5haziran...bu ay ilk deniyoruz bakalım hayırlısıyla tutatr inş. cümlemize rabbim nasib eder inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…