Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

damla1 24 mayıs
carides 25 mayıs
angelsky 25 mayıs
nicksizz 26 mayıs
meral77 26 mayıs
MAVIDUSLER 30 mayıs
camdankalp38 1 haziran
hatice0666 2 haziran
bozo 4 haziran
pofidi 5 haziran
goncagul_ce 5 haziran
candy 13 haziran

Son düzenleme:
arkadaşlar yumurtlama zamanında vucutta oluşan değişiklikler veya belirtiler varmı bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim....

nezihemmm 17 mayıs
kuskonmaz 18 mayıs
ss2302 20 mayıs
damla1 24 mayıs
carides 25 mayıs
angelsky 25 mayıs
nicksizz 26 mayıs
meral77 26 mayıs
MAVIDUSLER 30 mayıs
camdankalp38 1 haziran
hatice0666 2 haziran
bozo 4 haziran
pofidi 5 haziran
goncagul_ce 5 haziran
candy 13 haziran

candy cigim beni listeden silebilirsin, hicbi sekilde anlamamamla birlikte 3 gun onceden regl oldum :1no2:

günaydın candy giremedin bir lkaç gündür dün hastalanmadım ama sanırım buğün adet olacağım belim çok ağıryr ve karnımda sen benide iimdiden sil:kızgın:

damla1 24 mayıs
carides 25 mayıs
angelsky 25 mayıs
nicksizz 26 mayıs
meral77 26 mayıs
MAVIDUSLER 30 mayıs
camdankalp38 1 haziran
hatice0666 2 haziran
bozo 4 haziran
pofidi 5 haziran
goncagul_ce 5 haziran
candy 13 haziran

damla1 24 mayıs
carides 25 mayıs
angelsky 25 mayıs
nicksizz 26 mayıs
meral77 26 mayıs
MAVIDUSLER 30 mayıs
camdankalp38 1 haziran
hatice0666 2 haziran
bozo 4 haziran
pofidi 5 haziran
goncagul_ce 5 haziran
candy 13 haziran

slm..listeye bakıyorumda en yakın 24-25 mayıs var hadi kızlar inş. sizden müjdeli haberler alırız buraya haberler vermeyi unutmayın haayerimseniben..cand en uzak tarihte senin insan meraklanıyo ya günlr uzak olunca dimii

efet goncagülcüm sabırsıslanıyo insan beklerken.inş herkesler hamiş haberleri verir bize

valla cand ben adetime 5gün kala bi test alıp bakıcam silik cıksa bile hamile olabiliyomussun ..negatif cıkarsada daha adetime 5gün var derim beklerim yani ayın 31 inde test yapıcam yani 1hafta sonrayerimsenibenyerimseniben

selam kızlar, ben yeni geldimm. biraz geçmişe baktım da bu tarihler ne? ( regl olmanız gereken tarihler mi) artık ben de sizdenim..!

merhaba bende yeniyim, tarihler beklenen regli tarihi heralde egerki oyleyse beni de ekleyebilirsiniz 28 Mayis..Allah'im hepimize saglikli bebisler nasip etsin insallah..

merhaba bende yeniyim, tarihler beklenen regli tarihi heralde egerki oyleyse beni de ekleyebilirsiniz 28 Mayis..Allah'im hepimize saglikli bebisler nasip etsin insallah..

öyle miiii? sağol canım. o halde BENİ DEEEE YAZIN LÜTFENN. 4 HAZİRAN. Hepimizin hakkında hayırlısı. :Saruboceq: sizin kaç ay oldu?

biz 3 aydir deniyoruz daha bakalim bu ay nasil sonuclanicak..belirtilerim cok fazla haftaya gidip bir kan testi yaptirmak istiyorum..

öyle miiii? sağol canım. o halde BENİ DEEEE YAZIN LÜTFENN. 4 HAZİRAN. Hepimizin hakkında hayırlısı. :Saruboceq: sizin kaç ay oldu?

slm kızlar hosgeldiniz..seninle adet günlerimiz aynı benimkide 4haziran..adet günümü bekleyebilcegimi sanmıyorum pazartesi kan testi yaptırcam bu ay ilk deniyoruz o yüzden cok meraklıyımyerimseniben

X