Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

tuanna 23 6 mayıs
melocum 11 mayıs
bocukk 11 mayıs
candy 15 mayıs
ayse35 13 mayıs
nezihemmm 17 mayıs
kuskonmaz 18 mayıs
ss2302 20 mayıs
damla1 24 mayıs
carides 25 mayıs
meral77 26 mayıs
camdankalp38 1 haziran
hatice0666 2 haziran
bozo 4 haziran
pofidi 5 haziran

Son düzenleme:
slm kızlar bende agustosta 3 yıllık evli olcam biz yeni karar verdik bende adet düzensizliği vardı doktora gittim prolaktinim yüksek çıktı yarın doktora gitcem tekrar inşallah düşmüştür sonrada gelsin bebiş inşallah allah isteyn herkeze versin inşallah yaaa olmazsa diye çok korkuyorum..

slm kıslar nasılsınız bizim topikte neden kimse yok haydi kıslar toplanın da sohbet edelim biraz

efet cnmcım kimse uğramıo kaç gündür buraya listede adı olanda yasdırıp tarihi kayboluyolar merak ediyorum noldu die

ben takip ediyorum sürekli ama kimsede bişi yazmayınca kendi kendime konuşmak olmuyo :)) bu arada yumurtlama dönemimdeyim bu ay inş tutar

ben takip ediyorum sürekli ama kimsede bişi yazmayınca kendi kendime konuşmak olmuyo :)) bu arada yumurtlama dönemimdeyim bu ay inş tutar

sen yas gene cnm ben gelirim.hadi bakalım inş canım tutar.benim olmama 2 gün var.
olucam galiba.bu ay soğan kürüne başlıycam.inş içebilirim

slm kızlar kimseler yok benide aranıza alırmısınız
ağustosta 3 yıl olucak evleneli ama daha bu ay yeni başladık çalışmalar gerçi bu aydan pek umudm yok ama inşallah en kısa zamanda hamile kalırım son sat tarihim 25 nisan

hoşgeldin cnm inşallah

önümüsdeki adet tarihini yazarsan senide eklerim cnm listeye uğurlu gelir belkim

tuanna 23 6 mayıs
melocum 11 mayıs
bocukk 11 mayıs
candy 15 mayıs
ayse35 13 mayıs
nezihemmm 17 mayıs
kuskonmaz 18 mayıs
ss2302 20 mayıs
damla1 24 mayıs
carides 25 mayıs
angelsky 25 mayıs
meral77 26 mayıs
camdankalp38 1 haziran
hatice0666 2 haziran
bozo 4 haziran
pofidi 5 haziran

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…