Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

canım sen beni sil listeden sanıırm oluyorum pembe geldi....hem orda bozoda var oda oldu yine kısmet olmadı bize napalım

tuanna 23 6 mayıs
melocum 11 mayıs
bocukk 11 mayıs
candy 15 mayıs
ayse35 13 mayıs
nezihemmm 17 mayıs
kuskonmaz 18 mayıs
sezen_cakir 20 mayıs
damla1 24 mayıs
camdankalp38 1 haziran
hatice0666 2 haziran
bozo 4 haziran
pofidi 5 haziran

Son düzenleme:
kızlar benide listeye alın 1.5 yıllık evliyim ve artık bebek istiyoruz 11 mayıs benimde hadi bakalım hayırlısı...

arkadaslar listeden hamis olan var mi? nedir yeni durum? Cok heyecanli.. off:Saruboceq:

merhaba arkadaşlar ben bu siteye yeni katıldım. bende9 aylık evliyim ilk 2 ayımda doğum kontrol hapı kullandım. sonra 3 ay eşim korundu. 4 aydırda korunmuyoruz. acaba bebeğim neden olmuor hap kullandığım içinmi . yardımcı olurmuusnuz üzülüyorum bu duruma.

Merhaba
ne zaman olucak, olur mu olmaz mı diye stres yapmayın bence buradaki arakadaşlardan çok yazan oluyor stres çok etkili. Zamana bırakın kısmetse olur inşallah.

tuanna 23 6 mayıs
pofidi 9 mayıs
melocum 11 mayıs
candy 15 mayıs
ayse35 13 mayıs
nezihemmm 17 mayıs
kuskonmaz 18 mayıs
sezen_cakir 20 mayıs
damla1 24 mayıs
camdankalp38 1 haziran

slm benide eklermisin listeye bu ay bırakıyoruz korunmayı adet tarihim 2 haziran

Son düzenleme:
Merhaba

bıldıĞım kadarıyla hap kullandıĞınız zaman hormonların dengesı bozuluyor ve toparlanması ıÇın bıraz zamana ıhtıyacı oluyor. Bende hap kullandım 3-4 ay kadar ve yaklaŞık 4 ay sonra hamıle kaldım. ınŞallah tÜm dıleklerınız kabul olur

ne güzel 4 ay sonra hamile kalmışsınız bende artık stresten diyorum herhalde. denemediğim kendimce (saatlerce beklemek,yumurtlama günlerini hesaplamak, sıcak su buğusu yapmak vs. ) bişey kalmadı. Tek şey stres yapmayıp o an bebeği unutmak .ama bunu bile bile nasıl unutup stres yapmıyacağımı bilemiyorum . Rabbim ne isterse o olucak başka alternatif yok .

tuanna 23 6 mayıs
melocum 11 mayıs
bocukk 11 mayıs
candy 15 mayıs
ayse35 13 mayıs
nezihemmm 17 mayıs
kuskonmaz 18 mayıs
ss2302 20 mayıs
damla1 24 mayıs
carides 25 mayıs
camdankalp38 1 haziran
hatice0666 2 haziran
bozo 4 haziran
pofidi 5 haziran

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar listeye benide eklermisiniz geçen ay olmadı bu ay olur inşallah 25 mayıs
olarak eklermisiniz.

teşekkürler inşallah listeniz uğurlu gelir
geçen ay başka bi topikte bekledim ama anladım ki o topiktekiler çok uzun zamandır bebek bekliyo ve çoğunluğu tedavi görüyo onlar için dua ettim hep ama psikolojim bozuldu eşimde artık o topiğe girmemi istemiyo aranıza aldığınız için saolun

aslında şu günler yumurtlama günlerim ama çok ciddi boğaz enfeksiyonu geçirdim 3 gün ateşler içinde yattım. Antibiyotik kullanıyorum son bi kaç günüm daha var heralde değerlendirmem için . bugün 14. günüm mesela geç mi kaldım ki? bugün Allahtan bi engel olmazsa olur heralde kendimi daha iyi hissediyorum
antibiyotiklerin yumurtlamaya olumsuz etkisi var mı biliomusunuz

ne demek cnm benim.evet haklısın aslında uzun zamandır uğraşanları gördükçe insan etkileniyo benimdemi öle olucak acaba die düşünüyo dolayısıyla stres yapıo insan.Allah çok aratmasın olmayan isteyen herkese tez zamanda versin inş

amin. bugün mübarek cuma günü Rabbim isteyen herkese ve bana da hayırlı evlat nasip etsin.

ben şimdilik kaçıyorum .duşa gircem artık üstümden şu hastalık psikolojii gitsin istiyorum.

geçmiş olsun cnm.geç diil cnm.hiç bilmiorumki olumsuz etkilermi.umarım etkilememiştir ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…