Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tuanna 23 6 mayıs
pofidi 9 mayıs
melocum 11 mayıs
candy 15 mayıs
ayse35 13 mayıs
nezihemmm 17 mayıs
kuskonmaz 18 mayıs
sezen_cakir 20 mayıs
damla1 24 mayıs
camdankalp38 1 haziran
ne güzel 4 ay sonra hamile kalmışsınız bende artık stresten diyorum herhalde. denemediğim kendimce (saatlerce beklemek,yumurtlama günlerini hesaplamak, sıcak su buğusu yapmak vs. ) bişey kalmadı. Tek şey stres yapmayıp o an bebeği unutmak .ama bunu bile bile nasıl unutup stres yapmıyacağımı bilemiyorum . Rabbim ne isterse o olucak başka alternatif yok .Merhaba
bıldıĞım kadarıyla hap kullandıĞınız zaman hormonların dengesı bozuluyor ve toparlanması ıÇın bıraz zamana ıhtıyacı oluyor. Bende hap kullandım 3-4 ay kadar ve yaklaŞık 4 ay sonra hamıle kaldım. ınŞallah tÜm dıleklerınız kabul olur
merhaba arkadaşlar listeye benide eklermisiniz geçen ay olmadı bu ay olur inşallah 25 mayıs
olarak eklermisiniz.
aslında şu günler yumurtlama günlerim ama çok ciddi boğaz enfeksiyonu geçirdim 3 gün ateşler içinde yattım. Antibiyotik kullanıyorum son bi kaç günüm daha var heralde değerlendirmem için . bugün 14. günüm mesela geç mi kaldım ki? bugün Allahtan bi engel olmazsa olur heralde kendimi daha iyi hissediyorum
antibiyotiklerin yumurtlamaya olumsuz etkisi var mı biliomusunuz