selam arkadaşlar bende bir kıpırdamalar var hemde 4 haftalık. günüm geçmişti candy ile konuştuk biraz bekle dedi .2 gün sonra test yaptım ve hamileyim .Allah hepinize nasip etsin en kısa zamanda inşalllah.banada soğan suyunu yapmamı önerdiler ama yapmadım önce dr olmazsa onu denerim demi,ştim ve dr la yaptığımız konuşmalar sonunda çok şükür oldu.benimde akkıntılarım vardı meğer kistten dolayıymış iyikide önnce dr dinlemişim .hepiniz kısa zamanda benim gibi mutlu olursunuz inşallah.
benide listeye yazarmısınız belki uğurlu gelir baktım ki bu liste uğurlu liste :)
geçen ay 30 nisanda adet gördüm
bu ayda mayısta olurum ben hep aynı tarihte oluyorum pek şaşmıyo
canım bizde aynı sizin gibi 28 mayısta 3 yıl dolucak sakın ümidini kesme çevrem bana hep derdiki:''ilk 3 ay olmayacak ama inat ederdim illlede olucak'' çünkü çok fazla tembelleşirmiş yumurtalıklar ,her adetimde 1 gün bile geçse test yapar moralim çok bozulurdu 2 ay bu devam etti ve bu ay yapmıcam dedim ve 4 gün yapmadım.en iyi yöntem sabır etmek sana tavsiyem olsun hadddim değil ama kimseni,n üzülmesini istemem.Rabbim nasip ederse mutlaka bir gün oluyor .umarım sizin içinde bu gün çok yakındır
kıslarrr merhaba herkeslere
ama kımse yok herhalde kendı kendıme konusuyo gıbıyım
bızımde temmuzda 2 yıl bıtcek evlenelı
fakat geçen ay ve bu ay korunmadık ılk defa
ınsallah hemen olur beklemeden
hayırlısıyla ınsallah
candy cım benım gunumde 26 mayıs yazarsan sevınırım a.s.
candy yarın günün inşllh hastalanmazsın canım
kıslar nolur adınızı listeye yasdırıp kaybolmayın merak ediyoruz sonra.burayı ihmal etmen olurmu.gelişmelerden haberimiz olsun
candy selam ben de buradayım ama haalaaaaaaaa bekliyorum cunku gunum 20 Mayisss:Saruboceq: